Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Medijs: Strīdā par spēles laiku Hornačeks pagrūda Noā, izraisot fizisku konfliktu

Rolands Eliņš

Medijs: Strīdā par spēles laiku Hornačeks pagrūda Noā, izraisot fizisku konfliktu
Žoakims Noā
Foto: Sipa USA/Scanpix

Ņujorkas „Knicks” centra spēlētājs Žoakims Noā jau ilgāku laiku nav kopā ar komandu strīda ar galveno treneri Džefa Hornačeka dēļ. Kā vēsta „NY Daily News”, Hornačeks strīda laikā esot pagrūdis Noā, un abus pēc tam nācās ar spēku izšķirt.

Franču centrs Žoakims Noā šosezon spēlējis minimāli – sezonas sākumu viņš izlaida diskvalifikācijas dēļ, bet pēc tam nespēja izcīnīt sev vietu „Knicks” rotācijā, kurā tobrīd centra spēlētāja minūtes sadalīja Eness Kanters, Kails O`Kvins un arī Kristaps Porziņģis, kurš traumas dēļ šobrīd izsists no ierindas uz ilgu laiku.

Noā jau vairākas nedēļas nav kopā ar „Knicks” komandu, lai gan oficiāli skaitās tās spēlētājs un ļoti ticams, ka šādā statusā oficiāli paliks arī vēl nākamajā sezonā sava lielā līguma dēļ. „Knicks” mēģināja viņu aizmainīt, kas neizdevās, savukārt līguma izpirkšanas iespēju Ņujorkas klubs neatbalsta.

Iepriekš tika vēstīts, ka Noā atstājis „Knicks” komandu pēc strīda ar galveno treneri Džefu Hornačeku. Kā noskaidrojis Ņujorkas medijs „Daily News”, šajā strīdā, kas bija par Noā vēlmi biežāk tikt laukumā, Hornačeks pirmais nesavaldījies un pagrūdis savu spēlētāju, kurš pēc tam atbildējis ar to pašu. Lai arī līdz sitieniem nenonāca, tiek vēstīts, ka abus strīdniekus pārējiem treniņa dalībniekiem nācies nošķirt vienu no otra.

Jāatgādina, ka „Knicks” iepriekš norādīja, ka Noā komandas sastāvu atstājis pēc abpusējas vēlmes.

Izmantotie resursi:
Jimmy Butler says exiled Knicks center Joakim...

  +2 [+] [-]

, 2018-02-18 19:45, pirms 6 gadiem
Saubos, ka Noa ko ir gruudis, preteejaa gadiijumaa shaubos vai pizdocheks buutu starp dziivajiem, un shaubos, ka pizdocheks ari riskeeja gruust Noa. Uzpuusta piile.

  +2 [+] [-]

, 2018-02-18 19:54, pirms 6 gadiem
labi ka viens no viņiem nav nēģeris,,,, oi kas pa kviecienu tad būtu, ka baltais makaku gandrīz nositis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-02-18 20:26, pirms 6 gadiem
Noā saņem algu un netiek uz laukumu. Interesati gan, ko Hornāčeka prāta merkaķīsi sēž, jo uzskatu, ka Noā ir iespēja sevi pierādīt, jo aizsardzības speciālists nav slikts un piespēlēs dalās ar līderiem. Protams metiens nav labākais, bet viņš jau arī nemet spelē 20 metienu, izmet knapi dažus un viss. Gaidu Noā uz laukumu.

  +3 [+] [-]

, 2018-02-18 20:42, pirms 6 gadiem
Labi, ka nav Obradovičs, būtu kā Bjelicu žņaudzis Hornāčekam jāmācās vēl

  +3 [+] [-]

, 2018-02-18 21:56, pirms 6 gadiem
Varēja viens otru atspārdīt, dabūt DSQ uz pāris sezonām, un vismaz pāris problēmas NYK atrisinātas!

  +3 [+] [-]

, 2018-02-18 22:22, pirms 6 gadiem
Ja Noa nesavaldīsies, ar viņu var lauzt līgumu!
Savukart Knicks jāmēģina viņu izprovocēt!

     [+] [-]

, 2018-02-19 06:53, pirms 6 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Noā saņem algu un netiek uz laukumu. Interesati gan, ko Hornāčeka prāta merkaķīsi sēž, jo uzskatu, ka Noā ir iespēja sevi pierādīt, jo aizsardzības speciālists nav slikts un piespēlēs dalās ar līderiem. Protams metiens nav labākais, bet viņš jau arī nemet spelē 20 metienu, izmet knapi dažus un viss. Gaidu Noā uz laukumu.
Tad Ņujorkai par sodu būs jāskatās, kā sasodītais Noā met soda metienus, jo pretinieki tāda spēlētāja parādīšanos sodīs tūlīt.

     [+] [-]

, 2018-02-19 09:18, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Tad Ņujorkai par sodu būs jāskatās, kā sasodītais Noā met soda metienus, jo pretinieki tāda spēlētāja parādīšanos sodīs tūlīt.
Tu domā uzbrukumu spēlētājam bez bumas, kas ir tehniskā piezīme? Vai divi ātri sodi pēc kārtas un piezīmju norma?