Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Kairijs Ērvings: "Zeme ir plakana, nevis apaļa"

Kairijs Ērvings: "Zeme ir plakana, nevis apaļa"
Kairijs Ērvings 2017. gada 15. februārī, sacenšoties pret "Indiana Pacers"
Foto: AP/Scanpix

Klīvlendas "Cavaliers" basketbolists Kairijs Ērvings, kurš ārpus laukuma popularitāti iemantojis ar joku filmām par tēvoci Drū (uncle Drew), uzskata, ka Zeme ir plakana.

Ērvings nesen piedalījās audio ierakstā ar komandas biedriem Čeningu Fraju un Ričardu Džefersonu. Frajs izprovocēja kolēģus, jautājot, vai viņi tic citplanētiešu pastāvēšanai. Ērvings atbildēja ar pretjautājumu, pajautājot, vai viņi tic, ka Zeme ir apaļa.

Aizsargs pats atbildēja uz uzdoto jautājumu. “Tā pat nav sazvērestības teorija. Zeme ir plakana.”

Saņēmis atbildi, ka tas ir kļūdains pieņēmums, Ērvings aizsvilās un vainoja atsevišķas, vārdā nenosauktas grupas, kuras cenšas mūs pārliecināt, ka Zeme patiesībā ir apaļa.

“Viņi mums melo tieši sejā. Man tika mācīts, ka Zeme ir apaļa. Taču, ja nopietni padomā par veidu, kā mēs ceļojam pa sauszemi, kā mēs kustamies un faktu, ka mēs rotējam ap sauli un kā noteiktos datumos sastājas visas planētas, kā tas viss reizē ar planētām var notikt?”

Ričards Džefersons nespēja noticēt tam, ko dzirdēja un jautāja, kā Ērvings var pamatot vārda “planētas” izmantošanu.

“Tāpēc ka, viss, ko viņi sūta – vai viņi apgalvo, ka sūta – neatgriežas,” pamatoja Ērvings. “Nav nekādas citas informācijas, izņemot to, kuru mums pasviež. Viņi noskaņo jūs virzienā, kurā vēlas, nosakot, kam ticēt un neticēt. Patiesība ir citur un tā jāmeklē.”

Izmantotie resursi:Episode 7: Road Trippin' with RJ & Channing |...Kyrie Irving says the Earth is undeniably flat:...https://www.washingtonpost.com/news...

, 2017-02-18 17:38, pirms 7 gadiem
Amerikā jau tā teorija tagad iegūst baigo popularitāti.. nu Kairijs, man liekas, aizšāvis mazliet garām
, 2017-02-18 17:40, pirms 7 gadiem
Kairījs normāli patroļļoja, un tauta tic
, 2017-02-18 21:14, pirms 7 gadiem
Gribas ticēt, ka viņš vienkārši aiz garlaicības laiž muļķi. No otras puses, ir pašam gadījies dzirdēt tādus inteliģentus racējus. Evolūcija esot tikai teorija, bet torsionu lauki esot reāli. Tas pats līmenis.
, 2017-02-18 21:51, pirms 7 gadiem
Postpatiesības laikā dzīvojam Alternatīvie fakti.
, 2017-02-18 22:08, pirms 7 gadiem
Ja tas bija joks, tad varen izgāzies. Ja domāji nopietni, tad - aidā, vecīt, uz mūžamežiem! Varēsi tur sameistarot savus grozus un mest tajos kokosriekstus.
, 2017-02-18 23:03, pirms 7 gadiem
Viņš nemaz netroļļo. Kaut kādam tur radio pilnā nopietnībā stāstīja, ko viņš domā. Šajās intervijās viņš tikai atsaucās uz to ko viņš tur stāstīja. Pilnīgs cirvis.
, 2017-02-19 01:42, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Gribas ticēt, ka viņš vienkārši aiz garlaicības laiž muļķi. No otras puses, ir pašam gadījies dzirdēt tādus inteliģentus racējus. Evolūcija esot tikai teorija, bet torsionu lauki esot reāli. Tas pats līmenis.
Un kopš kura laika tad evolūcijas teorija vairs nav teorija?
, 2017-02-19 03:28, pirms 7 gadiem
Ivijis rakstīja: Un kopš kura laika tad evolūcijas teorija vairs nav teorija?
Evolūcija ir tikai TEORIJA! To neviens nevar 100% ne apgalvot ne noliegt! Ta ir hipotēze!
, 2017-02-19 03:29, pirms 7 gadiem
KP
, 2017-02-19 04:38, pirms 7 gadiem
zeme ir plakana,debates jau sen ir beigusas,ir 2017 cali,pedejais laiks mosties,nepalieciet mulka lomaa,viss ir loti vienkarsi GOOGLE-FLAT EARTH.. ';
, 2017-02-19 07:44, pirms 7 gadiem
Nu ko, nabagam laikam vislaik jādzīvo bailēs pārkrist pāri malai . Puisis taču laikam pat skaitās Duke mācījies un diemžēl īsti neizskatās, ka viņš troļļotu. Var jau neuzticēties nekam un ticēt sazvērestības teorijām, bet nu tomēr pastāv kāda zinātne vēl kopš Pitagora un Aristoteļa Jeez!
, 2017-02-19 11:38, pirms 7 gadiem
Basketbolists jau labs, bet nu pilnīgs da*nis. Daudz tādu īstenībā profesionālajā sportā, jo visu laiku rokās bumba bija jaunam esot, nevis mācību grāmatas
, 2017-02-20 02:39, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: Nu ko, nabagam laikam vislaik jādzīvo bailēs pārkrist pāri malai . Puisis taču laikam pat skaitās Duke mācījies un diemžēl īsti neizskatās, ka viņš troļļotu. Var jau neuzticēties nekam un ticēt sazvērestības teorijām, bet nu tomēr pastāv kāda zinātne vēl kopš Pitagora un Aristoteļa Jeez!
1 piradijumu,ka zeme ir globuss studija ludzu!
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
2

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.