Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Piektā pārceltā spēle pēc kārtas: nenotiks Bertāna ''Wizards'' mačs pret ''Hornets''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Piektā pārceltā spēle pēc kārtas: nenotiks Bertāna ''Wizards'' mačs pret ''Hornets''
Dāvis Bertāns. Foto: Washington Wizards

''The Athletic'' basketbola apskatnieks Freds Katzs savā ''Twitter'' profilā ziņo, ka Vašingtonas ''Wizards'' komandai Covid-19 pandēmijas dēļ nenotiks jau piektais mačs pēc kārtas, kas naktī uz ceturtdienu paredzēts pret Šarlotes ''Hornets''.

Pēdējo maču Dāvja Bertāna Vašingtonas ''Wizards'' aizvadīja 12. janvārī. Vēlāk vienības basketbolistu vidū tika konstatētas pozitīvas Covid-19 analīzes, tādējādi pārceļot vairākas nākamās spēles. Tikmēr pagājušās nedēļas izskaņā ''Wizards'' ziņoja par Anžeja Pasečņika atbrīvošanu.

Kļuvis zināms, ka naktī uz ceturtdienu arī mačs pret Šarlotes ''Hornets'' nenotiks. Visticamāk, ''Wizards'' joprojām nevar nokomplektēt minimālo astoņu basketbolistu skaitu, lai varētu piedalīties spēlē. Pēc kalendāra nākamā cīņa Dāvja Bertāna pārstāvētajai komandai paredzēta naktī uz sestdienu pret Milvoki ''Bucks''. Pagaidām līga izstrādājusi kalendāru pusei sezonas, lai nākamajā sezonas daļā varētu ieplānot visas nenotikušās cīņas Covid-19 pandēmijas dēļ.

Ar trīs uzvarām un astoņiem zaudējumiem latviešu Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas “Wizards” ieņem priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē.

     [+] [-]

, 2021-01-18 23:42, pirms 3 gadiem
Tas ir jautri - nevar nokomplektēt 8x spēlētājus, bet vēl atlaiž Anžeju Pasečņiku

  +2 [+] [-]

, 2021-01-18 23:47, pirms 3 gadiem
Ambrē rakstīja: Tas ir jautri - nevar nokomplektēt 8x spēlētājus, bet vēl atlaiž Anžeju Pasečņiku
Ļoti iespējams, ka tieši tāpēc arī atlaida - sak, labāk spēli atcelt, nekā garantēts zāģis.

     [+] [-]

, 2021-01-18 23:57, pirms 3 gadiem
Šī neplānotā pauze un ar to saistītā mājsēde rada zināmas bažas par Dāvi.
Ieskatieties pievienotajā foto!

     [+] [-]

, 2021-01-19 01:08, pirms 3 gadiem
Nu... ja nespēlē, tad nav iespējas zaudēt