Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nesavaldības dēļ ''Cavaliers'' plāno atbrīvoties no Portera juniora

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nesavaldības dēļ ''Cavaliers'' plāno atbrīvoties no Portera juniora
Kevins Porters juniors. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Klīvlendas ''Cavaliers'' plāno atlaist vai aizmainīt 20 gadus veco Kevinu Porteru junioru, jo basketbolists izrādījis savu neapmierinātību ar ģērbtuves skapīša atdošanu savam komandas biedram, metot ēdienu.

20 gadus vecais Kevins Porters juniors tika izvēlēts 2019. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā ar kopējo 30. numuru. Viņu draftēja Milvoki ''Bucks'', kuras rindās basketbolists neaizvadīja nevienu maču. Caur Detroitas ''Pistons'' jaunais sportists tika aizmainīts uz Klīvlendas ''Cavaliers'', kuras rindās 2019./2020. gada sezonā aizvadīja 50 spēles, gūstot 10 punktus vidēji mačā un izcīnot 3.2 atlēkušās bumbas.

Rādās, ka arī karjera Klīvlendas ''Cavaliers'' Porteram junioram ir noslēgusies. ''Bleacher Report'' ziņo, ka klubs gatavojas atbrīvot vai aizmainīt basketbolistu, jo spēlētājs nav bijis mierā ar ģērbtuves skapīša atdošanu savam komandas biedram. Savu attieksmi par šo lēmumu Porters juniors izrādīja ar ēdiena mešanu.

Klīvlendas ''Cavaliers'' lieliski iesāka jauno sezonu, vienu brīdi esot Austrumu konferences vienā no līderpozīcijām. 13 mačos ar izcīnītām sešām uzvarām klubs atrodas play-off zonā - septītajā pozīcijā.

     [+] [-]

, 2021-01-18 20:02, pirms 3 gadiem
Nē nu gudrs viņš nav,bet kāpēc sezonas laikā ir kādam jāatdod savs skapītis?

     [+] [-]

, 2021-01-18 21:34, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nē nu gudrs viņš nav,bet kāpēc sezonas laikā ir kādam jāatdod savs skapītis?
Jaunajiem gurķiem vienmēr viss ir jāatdod vecajiem bukiem,skapīts tai skaitā! A varbūt arī ēdienu gribēja nohamīt,tāpēc meta?!

     [+] [-]

, 2021-01-18 22:16, pirms 3 gadiem
ingars31 rakstīja: Jaunajiem gurķiem vienmēr viss ir jāatdod vecajiem bukiem,skapīts tai skaitā! A varbūt arī ēdienu gribēja nohamīt,tāpēc meta?!
Prinss galīgi nav nekāds "vecais buks" un neko ievērības cienīgu NBA nav izdarījis,lai viņam tā vienkārši atdotu skapīti
Pat Hardens no Shameta prasīja 13 numuru,bet te NBA viduvējībai ir jāatdod skapītis?Protams,tai nevajadzētu būt tik lielai problēmai,bet neuzskatu,ka Porters nepamatoti jutās aizvainots

     [+] [-]

, 2021-01-18 22:48, pirms 3 gadiem
kaut kas nereāls. dēļ viena sūda skapīša, kur vajag pārģēbties, tādi sūdi. es džeku saprotu jauno, jo reāli viņš pārģērbas tur un kaut kāds fujaks atreidots no Nets grib tieši tajā vieta skapīti. atgādina sabiedrisko transportu, kur vecas tantes grib tieši tavu vietu, bet autobusa ir daudz brīvas vietas.