Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvings pret ''Bucks'' nespēlēs, izlaižot septīto maču pēc kārtas

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

Ērvings pret ''Bucks'' nespēlēs, izlaižot septīto maču pēc kārtas
Kairijs Ērvings spēlē pret Jūtas ''Jazz'' janvāra sākumā. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz otrdienu 2:30 pēc Latvijas laika spēli pret Milvoki ''Bucks'' aizvadīs lielas pārmaiņas piedzīvojusī Bruklinas ''Nets'', taču tajā joprojām palīdzēt nevarēs viens no vienības līderiem Kairijs Ērvings.

Šī būs pirmā reize kopš 5. janvāra, kad Ērvinga pirmsspēles statuss atzīmēts kā ''apšaubāms'', jo visos iepriekšējos mačos bija minēts, ka Ērvings nepiedalīsies personisku iemeslu dēļ. Amerikāņu basketbolists izlaidis jau sešas Bruklinas vienības spēles. Komandas galvenais treneris Stīvs Nešs nesen izteicās, ka Ērvings drīzumā atgriezīsies ''Nets'' rindās, konkrētu laiku gan neminot.

Kā zināms, Ērvings jau ticis sodīts 50 tūkstošu dolāru apmērā par līgas veselības un drošības protokola neievērošanu, kā arī 800 tūkstošu sods piemērots par divu spēļu izlaišanu. Internetā noplūda video, kur 2016. gada NBA čempions redzams dzimšanas dienas ballītē bez sejas maskas. NBA Covid-19 noteikumi paredz, ka spēlētājiem nav atļauts apmeklēt bārus, naktsklubus un ballītes ar 15 un vairāk cilvēku dalību.

Vēlāk ESPN ziņoja savā Twitter kontā, ka Ērvings izlaidīs septīto maču pēc kārtas, arī pret Milvoki ''Bucks'' savai vienībai nepalīdzot.

Pirmajā spēlē ''Nets'' pēc ievērojamā maiņas darījuma, kurā Džeimss Hārdens nonāca Bruklinas klubā, pieveica Orlando ''Magic'' ar 122:115. Kevins Durents iemeta 42 punktus, bet Hārdens guva iespaidīgu ''triple-double'' (35+12+14). Bruklinā bāzētā komanda šobrīd ar astoņām uzvarām 14 spēlēs atrodas piektajā vietā Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...