Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: Porziņģa produktīvais sniegums aizsardzībā neglābj "Knicks"

Ņujorkas „Knicks” izbraukumu NBA Rietumu konferencē sākusi ar zaudējumu Memfisas „Grizzlies” (99:105), kas maču aizvadīja bez Marka Gazola un Maika Konlija. Kristaps Porziņģis guva 21 punktu un izcēlās ar sešiem bloķētiem metieniem, kā arī trīsreiz pārtvēra bumbu, bet „Knicks” pēc 18 punktu deficīta atspēlēšanas saspringtā galotnē tomēr zaudēja, veltot vairākus pārmetumus spēles tiesnešiem.

, 2018-01-18 09:45, pirms 6 gadiem
Blockzinģis!!! Bet nu komanda savus augstumus jau sasniegusi! KP viens pats nevinnēs spēles un poffus neredzēt kā savas ausis!!
, 2018-01-18 09:57, pirms 6 gadiem
EUcerin rakstīja: Blockzinģis!!! Bet nu komanda savus augstumus jau sasniegusi! KP viens pats nevinnēs spēles un poffus neredzēt kā savas ausis!!
Njaa, PO pamatīgi slīd no rokām ārā. Cerams, KP tgd nesacepsies par to un turpinās savu spēli.
, 2018-01-18 10:48, pirms 6 gadiem
Pēc izcilā sākuma un sekojošā nenovēršamā krituma KP ir atradis savu vietu. Man viņa pēdējās spēles ļoti patīk!
, 2018-01-18 11:48, pirms 6 gadiem
Ja būtu iemetis pāris metienus, varēja kļūt par spēles varoni, bet ja godīgi, pukstētājiem būtu jāaizverās, jo KP priekš 22 gadu veca džeka, kuram vēl fiziski ir liels potenciāls kļūt spēcīgākam, spēlē ļoti labi. Uzbrukumā viņu sedz ļoti fiziski spēcīgi džeki, kuri kājās tiek ļoti labi.
, 2018-01-18 17:43, pirms 6 gadiem
Komanda tādi nabagi.
Bems Adebajo un Demārs Derouzens. Foto: AFP/Scanpix

"Heat" bez Batlera uzvar "Bulls" un pirmajā kārtā spēkosies ar Porziņģi un "Celtics"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrota tā komanda, kas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā spēlēs pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Bostonas "Celtics". Par šo komandu kļuvusi Maiami "Heat", kas, neskatoties uz Džimija Batlera savainojumu, play-in noslēdzošajā spēlē uzvarēja "Bulls" ar 112:91.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".