Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Labdarības izsolē iespējams iegādāties Kuruca draftā saņemto "Nets" kreklu

Ints Megnis
Ints Megnis

Labdarības izsolē iespējams iegādāties Kuruca draftā saņemto "Nets" kreklu
Rodions Kurucs un Džanans Musa drīz pēc NBA drafta. Foto: AP/Scanpix

Labdarības maratona "Dod Pieci" ietvaros notiekošajā izsolē iespējams iegūt Bruklinas "Nets" komandas kreklu, kas latvietim Rodionam Kurucam tika pasniegts uzreiz pēc viņa izvēlēšanās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā. Tāpat izsolē iespējams iegūt vairākas citas unikālas balvas.

Kurucu 2018. gada NBA draftā "Nets" izvēlējās ar 40. numuru. Ja pašlaik viņš spēlē ar numuru 00, tolaik viņš spēlēja ar 17. numuru un tāds "Nets" krekls pēc drafta cēsniekam arī tika pasniegts. Krekls jau ir ierāmēts un gatavs likšanai pie sienas kvēla fana mājās, ofisā, kafejnīcā vai jebkur citur. Izsole par šo kreklu beigsies šodien.

Tikmēr līdz 23. decembrim turpināsies izsole, kurā pieejams Kristapa Porziņģa Dalasas "Mavericks" komandas spēļu krekls ar latviešu vienradža autogrāfu. Tāpat savu spēles kreklu no Milānas "Olimpia" komandas piedāvā arī Dairis Bertāns.

Tomēr izsolē sev ļoti interesantas lietas var atrast arī citu sporta veidu fani. Izsolē pieejams treniņš martā ar Martinu un Tomasu Dukuriem Siguldas bobsleja trasē, kā arī Martina jaka no Soču olimpiskajām spēlēm. Savukārt Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš piedāvā savu spēles kreklu, cimdus un parakstītu nūju. Savukārt futbola līdzjutējiem iespējams iegūt Latvijas izlases aizsarga Mārča Oša spēles kreklu, kā arī bumbu ar visu valstsvienības spēlētāju parakstiem. Kreklus jeb topiņus piedāvā arī talantīgās pludmales volejbolistes Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka - labdarības izsolē iespējams iegūt apģērba gabalus ar kuriem viņas tika pie ceļazīmes uz Tokijas olimpiskajām spēlēm.

Šīs un arī citas unikālas lietas labdarības izsolē iespējams iegādāties mājaslapā https://izsole.dodpieci.lv/.Visi labdarības maratonā "Dod Pieci" šogad iegūtie līdzekļi tiks nodoti "Ziedot.lv" rīcībā, lai tiem cilvēkiem, kuriem ir nepieciešama specializēta šķidrā pārtika vai valsts neapmaksātā enterālā barošana, nodrošinātu pietiekamu un sabalansētu uzturu. Enterālā barošana nepieciešama cilvēkiem, kuri nespēj uzņemt atbilstošu uzturu dabiskā veidā, tie ir cilvēki, kuriem nedarbojas rīšanas reflekss, viņi nevar paši apēst, sakošļāt un norīt ēdienu, tāpēc tiek nodrošināta nozīmīgo uzturvielu ievadīšana organismā. Liela pacientu grupa ir tāda, kuri var uzņemt pārtiku, tomēr nepietiekamā daudzumā, vai nevar uzņemt cieto pārtiku – te risinājums ir šķidrās pārtikas maisījumi, kas ir bagāti ar nepieciešamajām uzturvielām, lai pēc iespējas mazinātu pacientu diskomfortu un uzlabotu dzīves kvalitāti.

  -2 [+] [-]

, 2019-12-17 14:25, pirms 4 gadiem
Shadiem krekliem ir vertiba tikai kolekcionaru aprindas. Pasham kadreiz bija interesanti nokert autografu no speletaja... Bet tagad skatos uz shiem krekliem un nepielec, no kada speletaja autografs ieguts. Vismukakais autografs ir Balderim. Vesels makslas Darbs, Visgarakais N.Sejejam. N.Sejejs N # 4... Bet visvienkarshakais bija Znarokam. 3napok krievu valoda

  +1 [+] [-]

, 2019-12-17 17:54, pirms 4 gadiem
par Kuruca kreklu kāds 1.2k uzlicis, bet KP krekls pagaidām tik pa 300e novērtēts...

     [+] [-]

, 2019-12-17 20:48, pirms 4 gadiem
Šādos gadījumos ir vajadzīgi DIVI labdari - 1. Labdaris, kurš kreklu pārdod, un 2. Labdaris, kurš to nopērk!

  -1 [+] [-]

, 2019-12-17 21:48, pirms 4 gadiem
Gan kāfs fetišs paņems Graudiņas Kravčenokas topiņus