Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Miličičs: "Nākamsezon atgriezīšos Eiropā"

Miličičs: "Nākamsezon atgriezīšos Eiropā"
Darko Miličičs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" uzbrucējs Darko Miličičs vietējai presei atklājis, ka nākamsezon plāno atgriezties Eiropā.

"Es atgriežos nākamgad. Tas ir skaidrs par 100%," par plāniem atgriezties Eiropā sacījis Ņujorkas "Knicks" serbu basketbolists Darko Miličičs. "Man jābūt reālam un jāiztiek bez meliem. NBA nesanāk, vēl viena iespēja nebūs un atgriezties Eiropā arī nav nekas slikts. Negribu izveidot sliktu atmosfēru šeit, bet tas nesanāk NBA."

Miličičs nav izgājis laukumā pēdējās 15 no 16 spēlēm, turklāt pagājušās nedēļas beigās "Knicks" parakstīja līgumu ar citu Miličiča pozīcijas spēlētāju Džonatanu Benderu. "Man neinteresē nauda, gribu izbaudīt basketbolu. Gribu bumbu un to, lai uzbrukums balstītos caur mani. Neesmu tikai aizsardzības spēlētājs," sacījis 24 gadus vecais Miličičs.

Izmantotie resursi:
nypost.com

     [+] [-]

, 2009-12-18 17:44, pirms 14 gadiem
Lai spelee ķeizarmezhaa!