Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kārlails: "Porziņģa klātbūtne groza tuvumā bija ļoti jūtama"

Andrejs Siliņš

Kārlails: "Porziņģa klātbūtne groza tuvumā bija ļoti jūtama"
Kristaps Porziņģis. Foto: Reuters / Scanpix

LETA. Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa klātbūtne groza tuvumā bija ļoti jūtama, pēc uzvaras secina Dalasas "Mavericks" komandas galvenais treneris Riks Kārlails.

Porziņģis bija gandarīts par savu spēli zem groza - liepājnieks uzbrukumā izcīnīja sešas bumbas, dažas no tām pēc paša nesekmīgajiem metieniem, bet aizsardzībā viņam bija deviņas bumbas. "Gribēju atgriezties un izcīnīt bumbas. Pirms tam biju vairāk basketbolists, kurš cīnās par bumbām uzbrukumā un iet pēc "put-back" metieniem," komandas mājaslapā citēts Porziņģis.

"Tagad esmu sasniedzis šo mērķi. Esmu ļoti garš, un nav tik grūti tās savākt, iedot Lukam [Dončičam] un doties uzbrukumā. Šobrīd arī uz to vairāk koncentrējos," stāsta Porziņģis.

Tikmēr Kārlails pauda, ka Porziņģa spēle groza tuvumā bija, iespējams, viņa labākā šajā sezonā. "Man patika tas, kā viņš iekļāvās komandas sistēmā. Esam progresējuši kā komanda, jo īpaši pamatpiecinieks. 20 punkti un 15 atlēkušās bumbas ir ļoti daudz. Kristaps var piecelties nakts vidū un samest 18 vai 22 punktus. Viņš ir ļoti labs uzbrukuma spēlētājs. Bet viņa klātbūtne groza tuvumā bija ļoti jūtama," teica Kārlails.

"Mavericks" ar septiņām uzvarām 12 spēlēs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē. Dalasas komanda mājas spēļu sērijas turpinājumā pirmdien tiksies ar Sanantonio "Spurs".

Porziņģis šajā sezonā laukumā bijis 11 spēlēs, kurās vidēji guvis 18,6 punktus un izcīnījis 8,8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
LETA

  +4 [+] [-]

, 2019-11-17 11:44, pirms 4 gadiem
Kristapam uzticas, tas ir pats galvenais, jo pārējais agrāk vai vēlāk, bet atgriezīsies. Pusotra gada pauze bijusi, ATCERATIES to.
Nu kaut vai iedomājaties, ka šis ir jaunā, uzlabotā KP debijas gads NBA. Pēc tādas dīgstāves tiešām nebaidoties var teikt debijas gads un stati ir vairāk kā labi.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-17 12:14, pirms 4 gadiem
Finklijs15 rakstīja: Kristapam uzticas, tas ir pats galvenais, jo pārējais agrāk vai vēlāk, bet atgriezīsies. Pusotra gada pauze bijusi, ATCERATIES to.
Nu kaut vai iedomājaties, ka šis ir jaunā, uzlabotā KP debijas gads NBA. Pēc tādas dīgstāves tiešām nebaidoties var teikt debijas gads un stati ir vairāk kā labi.
Tepat jau Heivorda piemērs - viņam pēc atgriešanās vajadzēja faktiski sezonu, lai sāktu spēlēt, kā agrāk.