Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Daži "Clippers" spēlētāji bija neapmierināti par Lenarda zvaigznes statusu komandā

Daži "Clippers" spēlētāji bija neapmierināti par Lenarda zvaigznes statusu komandā
Kavai Lenards un Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

NBA klubā Losandželosas „Clippers” iekšējo spriedzi iepriekšējā sezonā vairoja arī vairāku spēlētāju neapmierinātība pret to, kā kluba vadība izturējās pret Kavai Lenardu, sniedzot viņam dažādus atvieglojumus, kas nepienācās citiem spēlētājiem, vēsta „The Athletic”.

„Clippers” šajā starpsezonā atvadījās no galvenā trenera Doka Riversa. Viņa atlaišana notika pēc izstāšanās Rietumu konferences pusfinālā, nepiepildot iepriekšējā vasarā izvirzītos mērķus, kuru dēļ kluba vadība bija iemainījusi augstākā līmeņa zvaigznes Kavai Lenardu un Polu Džordžu. Pirms tam "Clippers" bija no "play-off" izslēgusi Kristapa Porziņģa pārstāvēto "Mavericks".

Jau iepriekš tika piesaukts, ka šis „Clippers” sastāvs NBA burbulī Floridā nav bijis ideāli saliedēts, komandas dalībniekiem bija atšķirīgs entuziasms par sociālajiem procesiem ASV, un tagad tiek ziņots, ka daži „Clippers” spēlētāji arī nav bijuši apmierināti par to, kā zvaigznes statusu saņēma Lenards uzreiz pēc ierašanās komandā.

Kā vēstīts „The Athletic” materiālā, kurā tiek skaidrots, kādas grūtības Losandželosas klubā sagaida jauno galveno treneri Taironu Lū, vairāki komandas veterāni izteikuši iebildumus par komandā notiekošo.

„Tādi spēlētāji kā Patriks Beverlijs, Montrezls Harels un Lū Viljamss – komandas vilcēji pirms Lenarda un Džordža ierašanās – nebija apmierināti, redzot, ka Lenardam tika sniegta atļauja izlaist spēles, lai parūpētos par savu veselību, un dzīvot Sandjēgo pilsētā, kas noveda pie tā, ka viņš bieži vien kavēja komandas lidojumus. Kluba vadība arī atļāva Lenardam dot norādījumus trenerim Riversam par to, kad viņu nepieciešams nomainīt, un vēl citas līdzīgas lietas.”

Pirms tika panākta vienošanās ar Lū, „Clippers” vadība vērsās pie Lenarda un Džordža, aicinot viņus iesaistīties trenera meklējumos un sniegt savu viedokli. Taču neviens no viņiem abiem nevēlējās teikt konkrētu jā vai nē trenera jautājumā un savu viedokli sniedza tikai tad, kad tas tika prasīts.

Jāpiemin, ka Lū nav jauns treneris „Clippers” komandā, viņš bija Riversa asistents aizvadītajā sezonā un jau pārzina situāciju komandā. Kluba vadība pret viņa kandidatūru gan vēlējās izturēties tā, it kā viņš būtu vienlīdzīgs ar pārējiem kandidātiem, taču beigās tomēr ņēma vērā, ka viņš iepazinis komandu.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/2141520/202...


, 2020-10-17 16:52, pirms 4 gadiem
SMieklīgi,ka visi tie neapmierinātie bija drausmīgākie spēlētāji iekš burbuļa priekš LAC
, 2020-10-18 16:41, pirms 4 gadiem
Jā, un Lū bija normāli pamest burbuli, lai aizšautu uz striptīzklubu pēc "spārniņiem"
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.