Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāna komandas superzvaigzne piekrīt Ērvingam: "Es arī nespēlētu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bertāna komandas superzvaigzne piekrīt Ērvingam: "Es arī nespēlētu"
Dāvis Bertāns un Džons Vols. Foto: AFP / Scanpix

NBA kluba Vašingtonas "Wizards" superzvaigzne Džons Vols joprojām atgūstas pēc ahileja cīpslas savainojuma un nevar spēlēt, bet tas viņam netraucē piekrist pēc pleca operācijas sezonu noslēgušajam Bruklinas "Nets" spīdeklim Kairijam Ērvingam, kurš nevēlas, lai tuvākajā laikā sezona tiktu turpināta.

Kā zināms, pēc koronavīrusa pauzes NBA sezona atsāksies 31. jūlijā, mači notiks slavenajā Disneja Pasaulē, kas atrodas netālu no Orlando pilsētas Floridas štatā. Latvijas uzbrucēja Rodiona Kuruca komandas biedrs Kairijs Ērvings (ASV) organizē domubiedrus un savā veidā cīnās pret NBA sezonas atsākšanos.

"Ja es varētu spēlēt, tad negribētu to darīt, ja godīgi. Nejūtu, ka tas ir droši. Saprotu, kāpēc viņi to vēlas darīt un ko mēģina iegūt, bet es negribētu," saka Latvijas uzbrucēja Dāvja Bertāna komandas biedrs Džons Vols, kurš arī norāda uz Vašingtonas kluba niecīgo iespēju tikt izslēgšanas spēlēs. "Ja es būtu pietiekami vesels, tomēr negribētu spēlēt. Gatavoties spēlēt tikai astoņus mačus? Nevēlos tikai astoņas spēles un tad atgriezties mājās."

Kairijs Ērvings pagājušajā nedēļā organizēja spēlētāju konferenci un paziņoja, ka basketbolistiem vajadzētu apsvērt iespēju nespēlēt sezonas atlikušajā daļā, ņemot vērā protestus un sašutumu par afroamerikāņa Džordža Floida nogalināšanu, kā arī veselības un drošības apsvērumu dēļ saistībā ar Covid-19. "Kairijam ir savas lietas, bet viņa viedoklim ir pamatojums. Daudzi cilvēki tā jūtas. Viņš mēģināja aicināt un redzēt, cik cilvēku patiešām vēlas spēlēt un cik daudzi negrib. Viss tas "Black Lives Matter", protesti un taisnīguma panākšanas centieni... Daudziem cilvēkiem šķiet, ka nav droši doties [uz Disneja Pasauli]," cieņu pret tautieša aktivitātēm pauž Vols.

Floridas štatā šomēnes ir augšupejoša koronavīrusa gadījumu līkne, taču Disnejā Pasaulē spēles risināsies norobežotā teritorijā, neļaujot ierasties slimībai.

Izmantotie resursi:
The Tuff Juice Podcast / NBC Sports Washington / sports.yahoo.com

  +6 [+] [-]

, 2020-06-17 14:31, pirms 4 gadiem
Jā b*in ,tikai 8 mačus!! Un?vienmēr dari tikai to kas patīk?Tādi činkstuļi ,pipec vienkārši.Laukumā gan baigi sīktos tēlo!

  +7 [+] [-]

, 2020-06-17 14:34, pirms 4 gadiem
NBA klubu īpašniekiem vajadzētu vienoties, ka šitos tirsējus vajadzētu izslēgt no NBA aprites. Gan jau NBA juristi atrastu veidu, kā to izdarīt.

  +4 [+] [-]

, 2020-06-17 14:47, pirms 4 gadiem
Bērnudārzs!Es arī dabuju iet strādāt visu pandēmijas laiku jo tāds darbs un par to man maksā!Un tie protesti tagad ir "ļoti droši"!Vienkārši lazy!Dallas būs čempji ja tie black lives matter sektas atbalstitaji nepiedalisies,ari labi!

  +2 [+] [-]

, 2020-06-17 15:15, pirms 4 gadiem
Tie kas jau tā nespēlēs tēlo baigos gudriniekus, varbūt algas arī viņiem nevajadzētu maksāt?

  +1 [+] [-]

, 2020-06-17 15:20, pirms 4 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Tie kas jau tā nespēlēs tēlo baigos gudriniekus, varbūt algas arī viņiem nevajadzētu maksāt?
Par nespēlēšanu neviens algas nemaksā

  +4 [+] [-]

, 2020-06-17 15:26, pirms 4 gadiem
Ja man būtu līgas neiemaināmkais līgums pa 40M sezonā, vēl pāris gadus, man ar būto pofig par basketbolu kaut kādā mistiskā sezonā un formātā...
Bet visādi citādi, loderis kārtīgs.

  +4 [+] [-]

, 2020-06-17 15:50, pirms 4 gadiem
Viņš jau nemaz nespēlē, tāds pats kristāls kā Kairijs

  +4 [+] [-]

, 2020-06-17 16:02, pirms 4 gadiem
Kāds pārsteigums,ka divām lielākajām mutēm sezona sen jau ir beigusies,un viens jau gadu nespēlē traumas dēļ

     [+] [-]

, 2020-06-18 09:56, pirms 4 gadiem
Jāpiekrīt viņu viedoklim, savādāk rasisms.