Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" centrs Horfords apdomā atteikšanos no 30 miljoniem

Emils Ozerinskis

"Celtics" centrs Horfords apdomā atteikšanos no 30 miljoniem
Als Horfords aizsardzībā. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) centra spēlētājam Alam Horfordam līdz otrdienai jāpieņem lēmums par 30,1 miljona vērtā līgumu opciju, kas basketbolistam ļauj izvēlēties palikšanu Bostonas "Celtics" sastāvā.

33 gadus vecajam un 208 cm garajam dominikānim Alam Horfordam līgumā ar Bostons "Celtics" ir spēlētāja opcija, kas paredz 30,1 miljona atalgojumu nākamajā sezonā. Noraidot šo opciju, Horfords šajā starpsezonā var kļūt par neierobežoti brīvo aģentu, taču basketbolists saziņā ar "Celtics" apsver iespēju noslēgt jaunu līgumu ar Bostonas vienību, kas nākamajā sezonā būtu par zemāku atalgojumu, taču līgums būtu uz trīs sezonām, ļaujot basketbolistam iegūt finansiālo stabilitāti ilgākā laika periodā.

Līdzīgu manevru pirms pāris sezonām veica spāņu centrs Pau Gazols, kurš atteicās no 16,2 miljonu līguma ar Sanantonio "Spurs", lai dotu komandai iespēju darboties brīvo spēlētāju tirgū, pēc tam noslēdzot trīs gadu līgumu par desmit miljoniem sezonā.

Aizvadītājā NBA sezonā Als Horfords Bostonas komandā aizvadīja 68 regulārās sezonas spēles, atzīmējoties ar 13,6 punktiem un 6,7 atlēkušajām bumbām zem groziem. Savukārt izslēgšanas spēļu turnīrā centra statistikas rādītāji deviņās spēlēs bija 13,9 punkti un deviņas atlēkušās bumbas.

Sagaidāms, ka Bostonas "Celtics" līdzšinējais saspēles vadītājs Kairijs Ērvings atstās ķeltu rindas, visticamāk pievienojoties Bruklinas "Nets", lai gan Ērvingu savās rindās gribētu redzēt gan Ņujorkas "Knicks", gan Losandželosas "Lakers". Rēķinoties, ka Bostonai maiņas darījumā neizdevās iegūt Entoniju Deivisu un visticamāk komandu pametīs Ērvings, "Celtics" par savu prioritāti starpsezonā varētu izvirzīt Kembas Vokera pārvilināšanu no Šarlotas "Hornets".

Cits NBA garias spēlētājs Džuliuss Rendls jau paziņojis par atteikšanos no deviņu miljonu līguma ar Ņūorleānas "Pelicans", lai kļūtu par brīvo aģentu. Rendls aizvadītajā sezonā 73 spēlēs guva 21,4 punktus un izcīnīja 8,7 atlēkušās bumbas. Pirms gada "Lakers" atteicās no spēka uzbrucēja, lai atbrīvotu vietu Lebronam Džeimsam. Šobrīd pēc Deivisa maiņas "Pelicans" rindās nonākusi virkne ar Rendla bijušajiem komandas biedriem.

Izmantotie resursi:
https://basketball.realgm.com/

     [+] [-]

, 2019-06-17 21:05, pirms 5 gadiem
Vai Maveriks pietiktu naudas Rendlam?

  +2 [+] [-]

, 2019-06-17 21:26, pirms 5 gadiem
An2 rakstīja: Vai Maveriks pietiktu naudas Rendlam?
Kam viniem Rendlu? Aiz KP muguras (Pienemot, ka KP bus savaa limenii vai augstak)? Es nedomaju, ka Rendls atteiksies no sava pasreizejaa liguma, lai butu back up PF. Tiesi otradak vins atsakaas, jo peec aizvaditaas sezonas vins var dabut daudz ienesigaku un ilgterminja ligumu komandaa, kur vins bus pamatvertiba (nav izslegts, ka taa bus taa pati NO). Dalasai jaskataas uz laba PG vai SG/SF poziciju, izvertejot to kuraa pozicijaa vini grib, lai Doncic spelee PG vai SG.

  +3 [+] [-]

, 2019-06-17 21:54, pirms 5 gadiem
noladets rakstīja: Kam viniem Rendlu? Aiz KP muguras (Pienemot, ka KP bus savaa limenii vai augstak)? Es nedomaju, ka Rendls atteiksies no sava pasreizejaa liguma, lai butu back up PF. Tiesi otradak vins atsakaas, jo peec aizvaditaas sezonas vins var dabut daudz ienesigaku un ilgterminja ligumu komandaa, kur vins bus pamatvertiba (nav izslegts, ka taa bus taa pati NO). Dalasai jaskataas uz laba PG vai SG/SF poziciju, izvertejot to kuraa pozicijaa vini grib, lai Doncic spelee PG vai SG.
Dalasai nevajag nekādus guardus.Dalasai vajag garo un trešo numuru

     [+] [-]

, 2019-06-17 22:18, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Dalasai nevajag nekādus guardus.Dalasai vajag garo un trešo numuru
Kuri ir uz aizsardzību tendēti

     [+] [-]

, 2019-06-18 06:19, pirms 5 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Kuri ir uz aizsardzību tendēti
Svarīgi arī, lai šie spēlētāji varētu brīvus metienus realizēt. Lai Dalasai neiziet tā, kā Warrioriem finālā, kad pretinieks Kariju droši var segt trijatā!

Caurgājiens, dribls, laukuma pārredzēšana - šīs īpašības Lukas un KP ieroču nesējiem drīkst būt arī zemākā līmenī.

     [+] [-]

, 2019-06-18 07:16, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Dalasai nevajag nekādus guardus.Dalasai vajag garo un trešo numuru
Kapela varētu būt labs centrs - Dončič varētu alley-upus visu laiku dot un kopā ar KP būtu baigi labie rim protectori. Par 3.nr nevar saprast, kurš būtu piemēeotakais

     [+] [-]

, 2019-06-18 09:28, pirms 5 gadiem
Pa 3 Nr. spēlēs THJ, nevajag viņiem tādu. Vajag labu centru un PG.

     [+] [-]

, 2019-06-18 12:10, pirms 5 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Pa 3 Nr. spēlēs THJ, nevajag viņiem tādu. Vajag labu centru un PG.
Hārdavejs pagaidām vairāk kā 6th man varētu tikt izmantots. bet tas viss ir atkarībā ko Mavs dabūs FA