Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bostona un Filadelfija apspriež drafta pirmā numura aizmainīšanu

Rolands Eliņš

Bostona un Filadelfija apspriež drafta pirmā numura aizmainīšanu
"Celtics" ģenerālmenedžeris Denijs Eindžs
Foto: AP/Scanpix

NBA komandas Bostonas “Celtics” un Filadelfijas “76ers” iesaistījušās pārrunās, kuru rezultātā “76ers” varētu saņemt šī gada drafta pirmo numuru, kamēr Bostona pretim saņemtu vairāku drafta izvēļu komplektu.

Regulārās sezonas Austrumu konferences uzvarētāja “Celtics” drafta izvēles pirmo numuru ieguva jau pirms vairākiem gadiem darījumā ar “Nets”. Tika paredzēts, ka spēcīgu saspēles vadītāju pilnajā draftā Bostona izvēlēsies Markelu Fulcu, taču negaidītu pavērsienu sniedza Filadelfijas “76ers” iesaistīšanās.

“76ers” šovasar draftā ir trešais izvēles numurs, un uzsāktās darījuma pārrunas paredz, ka Filadelfija varētu iegūt drafta pirmo numuru un līdz ar to garantiju, ka varēs izvēlēties sev vēlamo spēlētāju, kamēr Bostona pretim saņemtu Filadelfijas trešo numuru, kā arī citas, mazāk vērtīgas drafta izvēles tiesības, kuras vēl tiek apspriestas.

Par drafta pirmā numura neapšaubāmu kandidātu tiek uzskatīts iepriekš pieminētais Fulcs, taču Filadelfijas sakarā tiek norādīta arī liela interese par Kanzasas uzbrucēju Džošu Džeksonu. Savukārt drafta otrā numura pozīcija tiek paredzēta Lonzo Bolam, kurš tādējādi nonāktu “Lakers” sastāvā.

Bostonas motivācija šajā darījumā būtu papildināt savu jau tā bagātīgo nākamo gadu draftu izvēļu klāstu. Tāpat Bostona, kuri netrūkst spēcīgu spēlētāju aizsargu pozīcijās (Aizeja Tomass, Eivrijs Bredlijs un Markuss Smārts), labprāt sastāvam pievienotu Džeksonu, ko, visticamāk, varētu paveikt arī ar trešo drafta numuru.

Jāpiemin, ka Bostona vienreiz jau aizmainījusi drafta pirmo numuru. 1980. gadā Bostona darījumā ieguva divus savas leģendārās komandas balstus – Kevinu Makheilu un Robertu Perišu.

Izmantotie resursi:
Boston Celtics, Philadelphia 76ers talking...

  -1 [+] [-]

, 2017-06-17 16:57, pirms 7 gadiem
Beidzot SC ielika,no rīta jau baumas klīda visur.
Iespējas ir lielas ņemot vērā,ka visam jāizdodas.
Bostonai ir aizeja tomass saspēlē,tāpēc vajag citu poz,kas ir Džošs MU pozīcijā.Filadelfija ja iegūst pirmo picku tie ņems Fulcu,vnk ir maza iespēja ka Jackson izvēlēsies ātrāk.Filai nevajadzēs ja būs Fulcs,Bet Lakers treniņos nav rādījies.
Tas tā,lai saprastu.

     [+] [-]

, 2017-06-17 16:58, pirms 7 gadiem
cik tad izvēles nakošgad draftā bostonai ir ?

  +1 [+] [-]

, 2017-06-17 18:15, pirms 7 gadiem
Pēdejās dienas šitie un vēl Lakers gribot tikt pie pirmā pika,jo Maģiskajam ļoti iepaticies Fultzs Lakers workout laikā..
Beigās Ball pat top3 neaizies Izskatas,ka Fox šim aizies garām..

  +1 [+] [-]

, 2017-06-17 18:56, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pēdejās dienas šitie un vēl Lakers gribot tikt pie pirmā pika,jo Maģiskajam ļoti iepaticies Fultzs Lakers workout laikā..
Beigās Ball pat top3 neaizies Izskatas,ka Fox šim aizies garām..
es pat nebrīnītos.76ers Lonzo nav vajadzīgs,bet Lakers tāpat uz Lonzo vairāk skatās.Maģiskais jau savaldīs sencīti