Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sezonas atsākšanas gadījumā NBA plāno saīsināt treniņnometnes līdz 2-3 nedēļām

Sezonas atsākšanas gadījumā NBA plāno saīsināt treniņnometnes līdz 2-3 nedēļām
Dalasas "Mavericks" treniņcentrs. Foto: AFP / Scanpix

Ja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona tiks atsākta, ļoti iespējams sākotnēji plānotā mēnesi ilgā treniņnometnes laika vietā komandām tiks dotas divas trīs nedēļas, lai sagatavotos spēlēšanai.

Sākotnēji bija paredzēts, ka sezonas atsākšanas gadījumā komandām tiks dotas četras vai piecas nedēļas laika, lai sagatavotos. Tomēr "The Athletic" basketbola žurnālists Sems Emiks vēstī, ka šobrīd jau tiekot piedāvāts krietni īsāks laiks - divas trīs nedēļas, pēc kā sekotu spēļu atsākšanās.

Jau šobrīd štatos, kuros to pieļauj pieņemtie pandēmijas laika noteikumi, tiek atvērtas treniņu zāles, līdz ar to atsevišķu komandu spēlētājiem jau ir iespēja darboties individuāli. NBA vēlas, lai tajā brīdī, kad jāizsludina treniņnometņu sākšanās, komandas uzreiz varētu ķerties pie komandu treniņiem, bet individuālā spēlētāju sagatavošana jau būtu pabeigta.

Ja sezona tika izspēlēta vienā lokācijā, kā tas visticamāk arī būs, tad spēlētāji sagaida, ka tiks dota atļauja uz konkrēto vietu ņemt līdzi arī savas ģimenes.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/


, 2020-05-17 17:53, pirms 4 gadiem
Ka tikai šāds lēmums nebeidzas ar traumu vilni un ļoti neskatāmu basketu
, 2020-05-17 19:10, pirms 4 gadiem
Tie, kuri individuāli neko nedara šajā laikā, varētu notraumēties. Ja esi profesionālis, tad sevi būtu jāuztur formā, vēl jo vairāk tāpēc, ka algu taču saņem.
, 2020-05-17 21:05, pirms 4 gadiem
@AndreijsSilins murgo kā dzeltenais sporta žurnālists. Nu ticiet man, ka NBA sezona neatsāksies dēl pandēmijas otrā viļnā štatos kamēr Trumps izturēsies, ka presidents idiots, kurš ir gatavs Amerikāņu dzīvības upurēt sporta industrijas atdzīvināšanas un peļņas ieguves vārdā + Novembra vēlešanas ietekmē.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
11

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.
Kavai Lenards. Foto. USA Sports Today. Scanpix
10

Par ASV basketbola superizlases pēdējo dalībnieku kļūst Lenards

Amerikas Savienotās Valstis nosaukušas vīriešu basketbola izlases sastāvu dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs. Iepriekš bija zināmi 11 dalībnieki, bet pēdējā vagonā ielēcis Kavai Lenards no Losandželosas "Clippers".