Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durenta savainojums esot nopietnāks nekā sākotnēji prognozēts

Rolands Eliņš

Durenta savainojums esot nopietnāks nekā sākotnēji prognozēts
Kevins Durents. Foto: USA Today Sports/Scanpix

LETA--ESPN. Viens no Nacionālās basketbola līgas (NBA) čempionu līderiem Kevins Durents neizies laukumā Goldensteitas "Warriors" sastāvā arī nākamajās divās līgas Rietumu konferences finālspēlēs un viņa dalība tiek apšaubīta arī turpmākajās spēlēs, pēc uzvaras pār Portlendas "Trail Blazers" ceturtdien apstiprināja komandas treneris Stīvs Kers.

"Kevins atveseļojas, bet savainojums ir nedaudz nopietnāks nekā sākumā tika uzskatīts. Viņš atlabšanas procesam pievēršas ļoti nopietni, un komandas ārsti uzrauga, lai viss noritētu pēc plāna," pēc spēles izteicās Kers.

Durents pagājušajā nedēļā Rietumu konferences pusfināla piektajā spēlē pret Hjūstonas "Rockets" vienību guva kājas ikra muskuļa traumu. "Warriors" bez viņa palīdzības sasniedza konferences finālu, kurā pašlaik tiekas ar Portlendas "Trail Blazers" un sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 2-0.

"Mēs nevaram skatīties pār plecu un jautāt, vai Kevins spēlēs. Mums jāiet laukumā un jāspēlē sava spēle. Protams, ar viņu laukumā mēs esam daudz stiprāki, bet arī pašlaik mūsu komanda ir labi saliedēta un visi sniedz savu ieguldījumu spēlē," savukārt sacīja Durenta komandas biedrs Dreimonds Grīns.

Goldensteitas uzbrucējs joprojām pārvietojas, nedaudz pieklibojot. Sākotnēji pat tika pieļauta iespēja, ka sportists sarāvis Ahileja cīpslu.

Goldensteitas "lazaretē" kopš 11.aprīļa atrodas centra pozīcijā spēlējošais Demarkuss Kazinss, kuram ārsti nesen atļāva uzsākt vieglus treniņus laukumā, bet, visticamāk, spēles pieteikumā viņš šajā sezonā neatgriezīsies.

Durents izslēgšanas turnīrā 11 spēlēs vidēji guvis 34,2 punktus, izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas un veicis 4,9 rezultatīvas piespēles. Regulārajā čempionātā viņam 78 dueļos bija caurmērā gūti 26,0 punkti, 6,4 bumbas zem groziem un 5,9 rezultatīvas piespēles.

Pērn Goldensteitas "Warriors" otro gadu pēc kārtas kļuva par NBA čempioniem, finālsērijā ar 4-0 pieveicot Klīvlendas "Cavaliers".

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-05-17 13:54, pirms 5 gadiem
Ja GSW tiks tālāk bez KD, tad tiešām, lai dodas bez bēdas uz NYK...tur tikai apprausies...

     [+] [-]

, 2019-05-17 14:01, pirms 5 gadiem
blefs

     [+] [-]

, 2019-05-17 14:06, pirms 5 gadiem
GSW menedžementam kā ēst vakjadzētu, ka tituls tiek izcīnīts bez KD
Nebūtu tad KD jādod līgums un mierīgi var turpināt būvēties uz saviem trim pamatakmeņiem . Piestrādājot pie soliņa mierīgi var par top4 dzīvoties arī bez KD

  +1 [+] [-]

, 2019-05-17 14:33, pirms 5 gadiem
Viniem nemaz nevajag vinu,bez vina spele loti labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-05-17 16:26, pirms 5 gadiem
maris88 rakstīja: Viniem nemaz nevajag vinu,bez vina spele loti labi.
Pret Portlendu nevajag, pret Milvoki gan vajadzēs...

     [+] [-]

, 2019-05-17 16:53, pirms 5 gadiem
Cerams uz finalu bus ierinda lai Milvoki nepanjem titulu!

GG BULLS!

     [+] [-]

, 2019-05-17 20:51, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Cerams uz finalu bus ierinda lai Milvoki nepanjem titulu!

GG BULLS!
Par ko GG Bulls? Tik nemākulīgi, ka pat loterijā neko nepacels

     [+] [-]

, 2019-05-17 23:55, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Par ko GG Bulls? Tik nemākulīgi, ka pat loterijā neko nepacels
Neizskatās, ka vispār tolks tankoties. Vari stabili neiekļūt play-off un dabūt 1 picku bez tankošanas.

     [+] [-]

, 2019-05-18 09:10, pirms 5 gadiem
Galvenais, lai viņi netiek pie titula... Gribētu, lai pat konferenci neuzvar, bet tas izskatās bezcerīgi.. Un gribētu, lai neuzvar labākajā sastāvā, lai nebūtu atrunu, bet nu, ja KD uzradīsies finālos, tad Bugijs tāpat nebūs.. Bet galvenais, lai neuzvar.. Grieķis pelnījis tituli, tomēr arī pirmie visā līgā bija regulārajā sezonā.