Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Popovičs: "Trešajā spēlē liela atbildība gulsies uz Oldridža pleciem"

Andrejs Siliņš

Popovičs: "Trešajā spēlē liela atbildība gulsies uz Oldridža pleciem"
Gregs Popovičs
Foto: EPA / Scanpix

"Trešajā spēlē sagaidu ieraudzīt pavisam citu "Spurs" komandu," pēc sagrāves pret Goldensteitas "Warriors" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālsērijas otrajā spēlē sacīja Dāvja Bertāna pārstāvētās Sanantonio "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs.

"Es būtu satraucies arī tad, ja mēs būtu uzvarējuši. Tāds ir treneru darbs. Šī spēle neizvērtās tāda, kādu no gaidīju. Esmu sarūgtināts. Runa nav par taktiku, atlēkušajām bumbām, kļūdām vai ko tamlīdzīgu. Nedomāju, ka [mani spēlētāji] kā komanda ticēja, bet tas ir nepieciešams. Iespējams, kāds nedaudz jūt sev līdzi. Tā es to redzu - nedomāju, ka spēlētāji sāka maču ar ticību. Tas bija redzams intensitātes, enerģijas trūkumā. Tas bija sarūgtinoši, bet, kad spēlē pret tik labu komandu, ar tādu domāšanu izejot laukumā, tevi pazemos. Tā notika. Aizmirsīsim šo spēli, paēdīsim... Trešajā spēlē sagaidu ieraudzīt pavisam citu "Spurs" komandu," pēc zaudējuma sacīja Popovičs.

"Mēs par to runājām spēles laikā, puslaikā, pēc spēles, jo taisnība vienmēr palīdz tikt tam pāri. Nav jēgas izskaistināt situāciju un teikt sev - ja mēs būtu trāpījuši pāris metienus, spēle būtu izvērtusies līdzīga. Tas ir diezgan stulbi. Ir jāsaka tā, kā arī ir - mēs neiznācām uz spēli gatavi, jutāmies sev līdzi, mums bija jādabū pa seju, bet tagad jāiet uz trešo spēli, kas parādīs to, kas esam patiesībā!" turpināja treneris. "Vienmēr saku komandai to, ko domāju, nemēģinu viņus apmānīt. Viņiem ir pietiekams raksturs, lai pieņemtu manis sacīto - vai tas būtu glaimojoši vai pazemojoši. Viņi zina, ka saku taisnību un man nav iemesla to nedarīt. Neviens nerunā pretī, viņi ir gudri cilvēki un tiek ar to galā paši."

"Džons [Džonatons Simonss] bija viens no retajiem, kas iznāca uz maču spēlēt, viņš aizvadīja labu spēli, bija enerģisks abos laukuma galos," Simonss bija vienīgais, ko preses konferencē kā pozitīvu piemēru izcēla Popovičs. "Lamarkusam [Oldridžam] ir jāgūst punkti, viņš nedrīkst atteikties no metieniem, kā to darīja pirmajā ceturtdaļā. Viņam būs liela atbildība trešajā spēlē iznākt un paveikt kaut ko - vai nu savā vai komandas biedru labā. Mest pa grozu, izmest labus metienus, atrast iespējas komandas biedriem, nepieļaut kļūdas."

"Kļūdas," vaicāts, ko konkrēti jāuzlabo savā sniegumā, lai spēlētu labāk sērijas turpinājumā, atbildēja Popovičs. "Pirmajā spēlē "Warriors" guva 31 punktu pēc mūsu kļūdām. Cīņā par atlēkušajām bumbām bijām ļoti pasīvi, īpaši spēles beigās. Tie biji divi galvenie trūkumi, par ko domājām, pēc pirmās spēles."

Slēpts komentārs: kols00

  -1 [+] [-]

, 2017-05-17 10:56, pirms 7 gadiem
Ceru, ka Oldridžu pēc sezonas iemainīs. 8 punkti un neviens soda metiens pasaka visu par viņa spēli konferences finālā. Scrub.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-17 11:27, pirms 7 gadiem
Oldridžs arī pirmajā spēlē slikti nospēlēja kaut guva tuvu 30 punktiem. Spurs komandā viņš ir sevi pazaudējis. Neiederas viņš Spurs komandā.

  -3 [+] [-]

, 2017-05-17 13:54, pirms 7 gadiem
Nu galvenais, lai Oldridžs nemēģina pagrūst kāju zem Duranta atkal (dubultie standarti)
GSW uz game 3 ir vēl viens trumpis - nesavtīguma paraugs Iguodala.
Game 3 būs līdzīgāka, bet nu GSW vajadzētu paņemt!

  -1 [+] [-]

, 2017-05-17 13:54, pirms 7 gadiem
kols00 rakstīja: smaga cīņa par par 4-1, Pops negrib pieļaut 4-0
skatos GSW heiteri sametuši tev -

  +1 [+] [-]

, 2017-05-17 14:30, pirms 7 gadiem
Vaitad ir 100% pateikts ka Kawhi nespeles vairak?