Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" uzbrucējs Ingrems pēc operācijas pagūs atlabt līdz nākamās sezonas sākumam

Agris Suveizda

"Lakers" uzbrucējs Ingrems pēc operācijas pagūs atlabt līdz nākamās sezonas sākumam
Brendons Ingrems. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Losandželosas "Lakers" pavēstījusi, ka Brendonam Ingremam ir veikta operācija un ka viņam nevajadzētu būt grūtībām atgriezties līdz nākamās sezonas sākumam.

Ingremam, kurš mocījās ar labā pleca problēmām, iepriekšējā nedēļā tika veiktas medicīniskās pārbaudes, un tajās tika atklāta dziļo vēnu tromboze. 21 gadu vecajam uzbrucējam tika veikta veiksmīga krūšu kurvja dekompresijas operācija.

Trombs ir likvidēts, un Ingremam par spīti bažām, atceroties Krisa Boša un Mirzas Teletoviča gadījumus, tiek paredzēta raita atlabšana. ESPN vēsta, ka rehabilitācijas process varētu ilgt no trim līdz četriem mēnešiem.

2016. gadā Losandželosas "Lakers" Ingremu draftēja ar otro numuru – kā pirmais tika izvēlēts Bens Simonss (Filadelfijas "76ers"), bet pēc Ingrema tika nosaukts Džeilena Brauna vārds (Bostonas "Celtics"). Ingremam šī bija pagaidām rezultatīvākā sezona karjerā, 52 spēlēs aizvadot vidēji 33,8 minūtes, gūstot 18,3 punktus, izcīnot 5,1 atlēkušo bumbu, izdarot 3,0 rezultatīvas piespēles un pieļaujot 2,5 kļūdas.

Losandželosas "Lakers" ar 31 uzvaru 69 spēlēs Rietumu konferencē ieņem 11. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/lakers/releases...
Ingram has surgery, should be ready for 2019-20

     [+] [-]

, 2019-03-17 15:23, pirms 5 gadiem
tagad visa info būs tāda, tikai lai Ingrams pārāk daudz nezaudētu savu tirgus/maiņas vērtību

     [+] [-]

, 2019-03-17 16:48, pirms 5 gadiem
Jums pārējiem viņš nebesī?