Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pacers" jaunieguvumam Levertam uz nieres atklāts audzējam līdzīgs veidojums

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Pacers" jaunieguvumam Levertam uz nieres atklāts audzējam līdzīgs veidojums
Keriss Leverts. Foto: Sarah Stier/AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Indiānas "Pacers" paziņojis par to, ka Džeimsa Hārdena superdarījumā no Bruklinas "Nets" saņemtajam Kerisam Levertam magnētiskajā rezonansē uz nieres ticis atklāts audzējam līdzīgs veidojums, kā rezultātā uzbrūkošajam aizsargam nāksies izlaist "nozīmīgu laika periodu".

Audzējs uz Leverta nieres tika atrasts fizisko pārbaužu laikā, kad Leverts pievienojās "Pacers" komandai. Turpinājumā Levertam tiks veiktas padziļinātas pārbaudes, ar mērķi noskaidrot vai veidojums ir labdabīgs, vai ļaundabīgs. Parasti viena ceturtā daļa nieru audzēju ir labdabīgi.

"Savas ģimenes un manā vārdā mēs vēlamies pateikties Indiānas "Pacers" par viņu izrādīto atbalstu," Leverts izteicies paziņojumā. "Mēs esam pateicīgi par komandas rūpēm fizisko pārbaužu laikā, un es ar nepacietību gaidu pievienošanos komandai un iekļaušanos šajā lieliskajā organizācijā, cik vien drīz tas būs iespējams."

"Pacers" prezidents Kevins Pričards izteicās, ka viņš esot ļoti pārliecināts, ka Leverts drīz vien varēs atgriezties laukumā. Viņš atklāja, ka "Pacers" bijusi ar mieru veikt maiņas darījumu pat par spīti pārbaudēs atklātajam: "Protams, ka mēs līdz ar to arī uzņemamies risku, taču mums ir lieliska iespēja parādīt "Pacers" komūnas labās īpašības, meklējot pēc iespējas vairāk veidu kā palīdzēt Levertam tagad, lai viņš mums varētu palīdzēt jau ne tika tālā nākotnē. Mūsdienu medicīna ir neticama."

Leverts iepriekšējās komandas Bruklinas "Nets" rindās bija uzņēmies galveno lomu laukumā, kad komandai nevarēja palīdzēt tās zvaigznes Kairijs Ērvings un Kevins Durents. Basketbolists šosezon Bruklinas pamatsastāvā devies vien četras reizes, taču vidēji mačā ir spējis gūt 18,5 punktus un atdot sešas rezultatīvas piespēles. Indiāna maiņas darījumā ieguva arī Hjūstonas "Rockets" un Klīvlendas "Cavaliers" 2023. gada drafta otrās kārtas izvēles un naudas līdzekļus, ko nosūtīja "Nets".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-01-17 10:12, pirms 3 gadiem
Masa uzreiz nenozīmē audzējs..

     [+] [-]

, 2021-01-17 10:42, pirms 3 gadiem
novēlu ātrāku izveseļošanos!

     [+] [-]

, 2021-01-17 16:50, pirms 3 gadiem
ehh ka indiana iegrabas atdeva oladipo par neko