Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džordžs pēc neveiksmes pagājušajā "play-off": "Šosezon vēlos atriebties!"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Džordžs pēc neveiksmes pagājušajā "play-off": "Šosezon vēlos atriebties!"
Pols Džordžs. Foto: Kim Klement/USA Today Sports/Scanpix

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" līderiem Pols Džordžs pēc iepriekšējā spēlē gūtās uzvaras ar 138:100 pār Sakramento "Kings" izteicās, ka šosezon vēlas gūt atriebību par iepriekšējā sezonā piedzīvoto izgāšanos izslēgšanas spēlēs.

Džordžs, kurš jauno sezonu iesācis ar vidēji spēlē gūtiem 25,3 punktiem, fenomenālu 68,3% precizitāti metienos no spēles, kā arī 51,5% precizitāti trejačos, izteicās: "Šosezon alkstu gūt atriebību. Man nepatika ne tik daudz tas troksnis un viss apkārt notiekošais [sezonas noslēgumā], bet vairāk fakts, ka cilvēki saskatīja manī vājumu, un man bija par to jāatbild. Tas man deva papildus motivāciju šosezon kļūt krietni labākam."

Basketbolists aprakstīja sajūtas, kādas viņu pavadījušas pirms sezonas un jaunās sezonas laikā: "Pēc grūtās pagājušās sezonas tas bija vienīgais veids, kā es varēju atbildēt... Gandrīz pēc diviem gadiem pēc manu plecu izoperēšanas es atrodos arī labākā mentālajā stāvoklī, es atrodos labākā pozīcijā."

Losandželosas "Clippers" sezonu spējusi iesākt visnotaļ konkurētspējīgi - aizvadītajās 13 spēlēs izcīnītas deviņas uzvaras, kas ļauj ieņemt vicelīderes pozīciju Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2021/01/1...