Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

18 uzvaras pēc kārtas izcīnījusī "Bucks" paliek bez Bledso

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

18 uzvaras pēc kārtas izcīnījusī "Bucks" paliek bez Bledso
Ēriks Bledso. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubam Milvoki "Bucks" tuvākās divas nedēļas savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt saspēles vadītājs Ēriks Bledso.

30 gadus vecais Bledso kreisās kājas savainojumā iedzīvojās piektdien izcīnītajā uzvarā pret Memfisas "Grizzlies", laukumu pametot trešajā ceturtdaļā. Dienu vēlāk Milvoki "Bucks" ar 17 punktu pārsvaru pieveica Memfisas "Grizzlies", bet saspēles vadītājs laukumā nedevās. "Bucks" uzvarējusi jau 18 mačos pēc kārtas, ar bilanci 24-3 dalot pirmo vietu līgā ar Losandželosas "Lakers".

Bledso laukumā devies 26 mačos, vidēji izceļoties ar 15,0 punktiem, 5,7 rezultatīvām piespēlēm un 4,9 atlēkušajām bumbām. Viņš ir komandas labākais asistētājs, kamēr rezultatīvāko spēlētāju sarakstā atpaliek tikai no Jaņņa Adetokunbo un Krisa Midltona, kurš iepriekš traumas dēļ bija spiests palikt malā septiņās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...