Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Hārdens vēlas atstāt "Rockets", Hjūstona gatava nogaidīt

Hārdens vēlas atstāt "Rockets", Hjūstona gatava nogaidīt
Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas spēlētājs Džeimss Hārdens vēlas atstāt Hjūstonas "Rockets" komandu un spēlēt pie citas uz titulu pretendējošas komandas, vēsta "The Athletic", norādot, ka Hārdena izvēles nākamās komandas sakarā ir Bruklinas "Nets" un Filadelfijas "76ers".

Jau no rīta tika ziņots par Džeimsa Hārdena iespējamo nonākšanu maiņas darījumu pārrunās, jo ESPN vēstīja, ka viņš drīzumā varētu pieprasīt maiņu no Hjūstonas "Rockets". Šovakar "The Athletic" vēsta jau skaidrāk, norādot, ka Hārdens nolēmis atstāt Hjūstonu. Viņš vēlas cīnīties par titulu kādā citā komandā.

Jau iepriekš kā Hārdena vēlamā komanda tika piesaukta Bruklinas "Nets", ko apliecina arī "The Athletic", taču medijs norāda, ka Hārdens savā vēlmju sarakstā iekļāvis arī Filadelfijas "76ers".

Hjūstonai gan nav nekāda pienākuma Hārdenu aizmainīt tieši tagad, un "The Athletic" vēsta, ka "Rockets" ir pilnībā gatava scenārijam, ka NBA sezonas sākumā komandā ir gan Hārdens, gan Vestbruks, par kura iespējamo pievienošanos komandai arī tiek runāts. Abi spēlētāji nav pārliecināti par komandas nākotni un spējām tuvākajā laikā cīnīties par titulu.

Savukārt citas Teksasas komandas sakarā jānorāda, ka Demārs Derouzens nolēmis piekrist savai spēlētāja opcijai un palikt Sanantonio "Spurs" arī nākamajā sezonā. Viņa līgums par nākamo sezonu būs 27.7 miljonu dolāru vērtībā.


, 2020-11-16 23:11, pirms 3 gadiem


Džeimss Hārdens vēlas atstāt Hjūstonas "Rockets" komandu un spēlēt pie citas uz titulu pretendējošas komandas, vēsta "The Athletic", norādot, ka Hārdena izvēles nākamās komandas sakarā ir Bruklinas "Nets" un Hjūstonas "Rockets".
, 2020-11-17 00:20, pirms 3 gadiem
Tādu sviestu viņi raksta ,paši pārlasa?
, 2020-11-17 04:23, pirms 3 gadiem
Atkal salietojušies, tādus murgus rakstīt!!!
, 2020-11-17 08:07, pirms 3 gadiem
ja Hārdens prom tad Westbroks var palikt
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
11

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.
Kavai Lenards. Foto. USA Sports Today. Scanpix
8

Par ASV basketbola superizlases pēdējo dalībnieku kļūst Lenards

Amerikas Savienotās Valstis nosaukušas vīriešu basketbola izlases sastāvu dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs. Iepriekš bija zināmi 11 dalībnieki, bet pēdējā vagonā ielēcis Kavai Lenards no Losandželosas "Clippers".
Lebrons Džeimss pēc uzvaras pār Ņūorleānu. Foto: AP/Scanpix
12

NBA play-in: "Lakers" tiksies ar čempioni "Nuggets", "Warriors" sezona beigusies

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas play-in jeb pārspēļu spēles. Rietumu konferences play-in turnīrā uzvaru izcīnījusi Losandželosas "Lakers", kas tādējādi nodrošinājusi pirmās kārtas dueli pret čempioni Denveras "Nuggets", savukārt Ņūorleānas "Pelicans" tiksies ar Goldensteitas "Warriors" pāridarītāju Sakramento "Kings" – abas sadalīs pēdējo play-off vietu Rietumos.