Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Losandželosas "Lakers" bez saspēles vadītāja Rondo būs jāiztiek 4-5 nedēļas

Agris Suveizda

Losandželosas "Lakers" bez saspēles vadītāja Rondo būs jāiztiek 4-5 nedēļas
Ražāns Rondo. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Losandželosas "Lakers" paziņojusi, ka pieredzējušajam saspēles vadītājam Ražānam Rondo ir veikta operācija un ka viņš labās rokas lūzuma dēļ nevarēs spēlēt četras piecas nedēļas.

Rondo savainojumā iedzīvojās pēdējā ceturtdaļā pret Portlendas "Trail Blazers" (126:117), un 32 gadus vecais aizsargs šosezon sācis divas no vienpadsmit spēlēm, trīs mačus izlaižot pēc diskvalifikācijas kautiņa dēļ un vidēji 25,3 minūtēs sakrājot 8,5 punktus, 6,5 rezultatīvas piespēles, 4,5 atlēkušās bumbas un 2,3 kļūdas. Iepriekš Rondo spēlējis arī Ņūorleānas "Pelicans", Čikāgas "Bulls", Sakramento "Kings", Dalasas "Maverics" un Bostonas "Celtics".

Losandželosas "Lakers" pamatsastāva saspēles vadītājs ir 21 gadu vecais Lonzo Bols. 2017. gada vasaras otrais drafta numurs sācis 12 no 14 mačiem un vidēji 26,1 minūtē ticis pie 8,7 punktiem, 4,9 atlēkušajām bumbām, 4,8 rezultatīvām piespēlēm, 1,6 kļūdām un 1,2 pārtvertām bumbām. Komandas līderis, protams, ir Lebrons Džeimss, kurš ir pirmais vienībā gan aizvadīto minūšu (35,1), gūto punktu (27,6), gan atlēkušo bumbu (8,+), gan rezultatīvo piespēļu (7,2) ziņā.

Losandželosas "Lakers" ar astoņām uzvarām un sešiem zaudējumiem Rietumu konferencē ieņem septīto vietu. "Lakers" ir izcīnījusi četrus panākumus pēc kārtas un sešus panākumus septiņās spēlēs un nākamo maču aizvadīs parīt Orlando.

Izmantotie resursi:
Rajon Rondo of Los Angeles Lakers undergoes...