Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" sākumsastāva uzbrucējam Kerolam nepieciešama potītes operācija

Rolands Eliņš

"Nets" sākumsastāva uzbrucējam Kerolam nepieciešama potītes operācija
Demārs Kerols. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Lai arī bija cerēts, ka Rodiona Kuruca pārstāvētā NBA komanda Bruklinas „Nets” sezonu varēs uzsākt ar optimālo sākumsastāvu, galvenais treneris Kenijs Atkinsons šovakar bija spiests paziņot Nujorkas medijiem, ka aizsargs Alens Krabe nebūs gatavs sezonas pirmajai spēlei, bet Demāram Kerolam būs nepieciešama potītes operācija.

Bruklinas „Nets” pēdējā pārbaudes spēlē iztika bez vairākiem pamatsastāva spēlētājiem, un attiecīgi lielāks spēles laiks tika Rodionam Kurucam. Treneris Atkinsons pirms pāris dienām bija norādījis, ka uz sezonas pirmo spēli visnotaļ droši tiek paredzēta uzbrucēju Rondaja Holisa-Džefersona un Demāra Kerola atgriešanās, tāpat viņš izteica cerību, ka sezonas atklāšanas spēlei gatavs būs arī aizsargs Alens Krabe.

Taču šovakar Atkinsons Ņujorkas medijiem atklāja, ka Kerolam būs nepieciešama potītes operācija. Par viņa iespējamo atgriešanās termiņu Atkinsons neko konkrēti nevarēja komentēt, taču treneris norādīja, ka neuzskata šo savainojumu par ļoti nopietnu. Tāpat arī tika atklāts, ka sezonas pirmajā spēlē nepiedalīsies Krabe.

32 gadus vecais Kerols ir vieglais uzbrucējs, kurš var spēlēt arī kā ceturtais numurs īsajos sastāvos. Līdzīgi tiek plānots iespēlēt arī Kurucu, un Kerola savainojums varētu nozīmēt latviešu uzbrucējam tikšanu laukumā jau rītdienas mačā.

Kerols savā NBA karjerā pārstāvējis septiņas komandas un pagājušajā sezonā Bruklinā devās sākumsastāvā visās 73 spēlēs, kurās piedalījās, vidēji gūstot 13.5 punktus un savācot 6.6 atlēkušās bumbas. Šoruden viņš piedalījās pirmajās divās no četrām „Nets” pārbaudes spēlēm.

Savukārt Sanantonio mediji vēsta, ka pārbaudes spēļu cikla beigas izlaidušais Rūdijs Gejs būs gatavs rītdienas spēlei, jo paspējis atgūties no savainojuma. Dāvja Bertāna pārstāvēto komandu sagaida mačs pret „Timberwolves”.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-16 20:46, pirms 6 gadiem
Tad jau Kurucs sāks sezonu Nets rindās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja