Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Eirolīgas čempions Inglss pievienosies "Clippers"

Andrejs Siliņš

Eirolīgas čempions Inglss pievienosies "Clippers"
Džo Inglss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Clippers" vadība vienojusies par līguma parakstīšanu uz vienu sezonu ar austrāliešu uzbrucēju Džo Inglsu, kurš Telavivas "Macabi" rindās pagājušajā sezonā kļuva par ULEB Eirolīgas čempionu.

26 gadus vecais Inglss aizvadītajā sezonā "Maccabi" rindās Izraēlas čempionāta vidēji 19,8 minūtēs guva 5,5 punktus, izcīnīja 2,8 atlēkušās bumbas un atdeva 2,5 rezultatīvas piespēles. ULEB Eirolīgā Inglss palīdzēja "Maccabi" izcīnīt čempiontitulu, vidēji spēlē 22,4 minūtēs gūstot 6,4 punktus, izcīnot 3,0 bumbas un atdodot 2,9 piespēles. Austrālijas izlases rindās Pasaules kausā Inglss 30,8 minūtēs guva 11,4 punktus, trīspunktniekus realizējot ar 66,7% precizitāti. Tāpat uzbrucējam vidēji 3,4 piespēles un 3,2 bumbas.

Pats Inglss vēl nesen izteicās, ka par 99% jauno sezonu sāks NBA: "Man nebūs garantētais līgums un būs jāmēģina tikt komandā, bet tas man tieši palīdzēs kā motivācija strādāt. Došos uz komandu, kas ir sekojusi līdzi manām gaitām." ESPN žurnālists Marks Steins šodien atklājis, ka komanda, uz ko dosies Inglss, ir Losandželosas "Clippers".

Karjeras laikā 203 centimetrus garais uzbrucējs pārstāvējis "South Dragons" komandu Austrālijā, bet kopš 2009. gada spēlējis Eiropā - "Granada" un "Barcelona" vienībās Spānijā un "Maccabi" Izraēlā.

Izmantotie resursi:
ESPN
No Cookies | The Courier-Mail