Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kuzma: "Nesaprotu, kāpēc cilvēki "Lakers" noraksta tikai tāpēc, ka esam jauna komanda"

Kuzma: "Nesaprotu, kāpēc cilvēki "Lakers" noraksta tikai tāpēc, ka esam jauna komanda"
Kails Kuzma
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Losandželosas "Lakers" spēka uzbrucējs Kails Kuzma uzskata, ka komandai pēc Lebrona Džeimsa pievienošanās nebūs jāgaida vēl viens gads, lai cīnītos par titulu – tas iespējams jau nākamajā sezonā.

Kails Kuzma, kurš pirms gada tika draftēts pirmās kārtas beigās, taču aizvadīja lielisku debijas sezonu, atklāja, ka šajā vasarā ir trenējies kopā ar Lebronu Džeimsu, un piebilda, ka abi ar nepacietību gaida sezonu, jo Losandželosas "Lakers" sastāvs piedzīvojis lielas izmaiņas – kā brīvie aģenti pievienojušies Džaveils Makgī, Maikls Bīzlijs, Ražāns Rondo un Lenss Stīvensons. "Esam priecīgi par spēlētājiem, kuri pievienojušies. Un uzskatām, ka daudzi nenovērtē mūsu komandu. Būs interesanti spēlēt kopā ar jaunajiem komandas biedriem," teica Kuzma.

"Daudzi uzskata, ka lielās pārmaiņas komandai nepalīdzēs, jo būs jāatrod kopīga valoda, un tas prasīs laiku. Taču pārmaiņas var būt arī laba lieta. Ne vienmēr tas ir slikti. Līgā ir daudzas komandas, kurām būs jāstrādā pie savstarpējās ķīmijas, un mēs esam tikai viena no tām," pauda Kuzma. Viņš debijas sezonā piedalījās 77 spēlēs, vidēji gūstot 16,1 punktu un savācot 6,3 atlēkušās bumbas. Spēka uzbrucējs ātri kļuva par vienu no "Lakers" līderiem.

Pastāv uzskats, ka Džeimsam būs jāgaida vēl viens gads – līdz 2019. gada vasarā kā brīvais aģents pievienosies cita augstākā kalibra zvaigzne –, lai kopā ar "Lakers" cīnītos par titulu. Tomēr Kuzma bija pretējās domās. "Nesaprotu, kāpēc cilvēki mūs noraksta tikai tāpēc, ka esam jauna komanda. Esam izsalkuši. Esam gatavi cīnīties. Visi, kas skatījās mūsu mačus, redzēja, ka cīnījāmies līdz beigām. Tas, ka mums blakus būs viens no visu laiku labākajiem basketbolistiem, pacels arī mūsu līmeni. Neredzu nevienu iemeslu, kāpēc būt pacietīgiem," atzina Kuzma. Viņš nav vienīgā "Lakers" jaunā zvaigzne – līdzās spēlē Lonzo Bols, Brendons Ingrems un Džošs Hārts.

Izmantotie resursi:
Kyle Kuzma of Los Angeles Lakers says team is...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-16 10:44, pirms 6 gadiem
Paņem ļoti labu pieredzējušu basketbolistu. Džeimsu. Lakers atkal spēcīgi.
, 2018-08-16 10:54, pirms 6 gadiem
Nah spēlētāji vispār lasa apskatnieku tos saucamos power rankings?
Es vakar ieraudzīju,ka SAS sezonu beigs ar 40-42,un gandrīz nokritu no krēsla

Nākošajā gadā viņi noteikti necīnīsies par gredzenu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-16 11:22, pirms 6 gadiem
Ja Lakers neiekritīs pirmajās kārtās pret Hou un GSW (tas nozīmē, ka viņiem būtu jāspēlē vieniem pret otru), tad domāju, ka Lakers varētu arī aizvilkt līdz konferences finālam, jo man personīgi nerādās neviena galvastiesu pārāka komanda par Lakeriem.
, 2018-08-16 11:32, pirms 6 gadiem
DainisU rakstīja: Ja Lakers neiekritīs pirmajās kārtās pret Hou un GSW (tas nozīmē, ka viņiem būtu jāspēlē vieniem pret otru), tad domāju, ka Lakers varētu arī aizvilkt līdz konferences finālam, jo man personīgi nerādās neviena galvastiesu pārāka komanda par Lakeriem.
Vēl iespējams Thunder varētu sagādāk galvassāpes Lakeriem, bet citu pretinieku gan šobrīd rietumos īsti nav. Kaut gan nevajag novērtēt arī par zemu Popu un Spurs, ne reizi vien ir pierādījies, ka ar minimāliem līdzekļiem māk izveidot kaut ko teorētiski neiespējamu.
, 2018-08-16 11:38, pirms 6 gadiem
LAKERS un play-off veči jūs ko kurijāt ir pilnīgi skaidrs ka tādi spēlētāji kā Stīvensons, Rondo un Džeimss kopā nevar spēlēt, tur nekas labs nav gaidāms. 3 pilnīgi selfiši kuri vilks uz sevi
Par kādiem konferences fināliem vispār var būt runa? Jūs zāli kurijāt vai kā?
, 2018-08-16 11:47, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: LAKERS un play-off veči jūs ko kurijāt ir pilnīgi skaidrs ka tādi spēlētāji kā Stīvensons, Rondo un Džeimss kopā nevar spēlēt, tur nekas labs nav gaidāms. 3 pilnīgi selfiši kuri vilks uz sevi
Par kādiem konferences fināliem vispār var būt runa? Jūs zāli kurijāt vai kā?
bet laikam ļoti laba manta hehe
ja Lakers var ievilkt uzreiz konferences finaliem
, 2018-08-16 11:48, pirms 6 gadiem
ir jau ir. Tāpati Jūta var ļoti labi izskatīties šogad. Arī Portlenda, Denvera, SAS, Pelikāni.. Man ar liekas,ka LAL būs 3-4 vietā Rietumos, bet nu viegli tas noteikti nebūs

Eeriks rakstīja: Vēl iespējams Thunder varētu sagādāk galvassāpes Lakeriem, bet citu pretinieku gan šobrīd rietumos īsti nav. Kaut gan nevajag novērtēt arī par zemu Popu un Spurs, ne reizi vien ir pierādījies, ka ar minimāliem līdzekļiem māk izveidot kaut ko teorētiski neiespējamu.
, 2018-08-16 11:52, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: LAKERS un play-off veči jūs ko kurijāt ir pilnīgi skaidrs ka tādi spēlētāji kā Stīvensons, Rondo un Džeimss kopā nevar spēlēt, tur nekas labs nav gaidāms. 3 pilnīgi selfiši kuri vilks uz sevi
Par kādiem konferences fināliem vispār var būt runa? Jūs zāli kurijāt vai kā?
Ko tu pats kurī? Stīvensons nekad nav bijis komandas līderis, viņa loma komandā vienmēr ir bijusi melnā darba darīšana un pretinieku izvešana no pacietības. Un Rondo, spēlētājs kurš vidēji karjerā izdala gandrīz tikpat daudz piespēļu cik iemet punktus - tiešām velk uz savu pusi? Labrons beidzot varēs spēlēt vairāk kā tīrs SF nevis saspēlnieks, jo nekad nav īsti spēlējis vienā komandā ar pass-first spēlētāju kāds ir Rondo. Nesaku gan, ka uzreiz tiks konferences finālos, bet nu savtīgi gan šie divi spēlētāji nav.
, 2018-08-16 11:57, pirms 6 gadiem
Kuzma ir ļoti labs, taču ne katrā spēlē. Par Bolu brīnos, tādu nesavtību laukumā sen neesmu bolījis. Viņš met tikai tad, kad citiem impotence. Plus reboundi aizsardzībā. Ja papu aizvāktu vismaz otrā zemeslodes pusē, būtu zvaigzne vismaz Neša līmenī (potenciāls lielāks, parametri arī). Bet, protams, galvenais ir ķīmija. Nu un pieredze arī, tieši tāpēc leikerīši tālāk par konferences finālu netiks. Es domāju par plei off pieredzi, nevis par pases datiem.
, 2018-08-16 12:06, pirms 6 gadiem
Eeriks rakstīja: Ko tu pats kurī? Stīvensons nekad nav bijis komandas līderis, viņa loma komandā vienmēr ir bijusi melnā darba darīšana un pretinieku izvešana no pacietības. Un Rondo, spēlētājs kurš vidēji karjerā izdala gandrīz tikpat daudz piespēļu cik iemet punktus - tiešām velk uz savu pusi? Labrons beidzot varēs spēlēt vairāk kā tīrs SF nevis saspēlnieks, jo nekad nav īsti spēlējis vienā komandā ar pass-first spēlētāju kāds ir Rondo. Nesaku gan, ka uzreiz tiks konferences finālos, bet nu savtīgi gan šie divi spēlētāji nav.
Tā savtība būs tāda, kad Rondo būs jāsadala bumba ar Lebronu, jo Lebrons gribēs vadīt saspēli, bet Rondo der tikai kā PG, viņš nav nekāds snaiperis, kas gaidīs stūrī. Tā pat Bīzlijs un arī noteikti Lonzo un Ingramam vajag savu vietu komandā, lai blakus Lebim nepārvērstos par plikiem metējiem. Es pat nesaprotu, ko Lebis ir domājis. Stīvensons,Bīzlijs,Rondo MCgge. Vēl pa vidu Lavars! Būs jautri! Prognozes ir no 6-9. vietai.
, 2018-08-16 14:04, pirms 6 gadiem
skatos šeit dominē argumenti no viena grāvja otrā, respektīvi netikšana PO vai tikšana līdz konferences fināliem.
Man personīgais (seubjektīvais) viedoklis, ka kaut kur pa vidu. Tie basketbola analfabēti kuri mēģina apgalvot, ka Lakers netiks PO - varbūt tomēr nav jēga spriest un rakstīt komentārus, ja nav kaut nedaudz loģiska spriešanas spēja? Tāpat es uzskatu, ka konferences fināli viņiem ir obsolūti lielākie griesti šajā sezonā, visreālistiskāk otrā kārta.
, 2018-08-16 14:05, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Kuzmins jau īsti nesaprot, ka ja nesāks spēlēt labāk, tad viņu vnk izmetīs,jo tas ir zelta klubs, un tur ir jāspēlē zvaigznēm, nevis tukšu salmu kulējiem. tā kā Damakla zobens karājas virs viņa
DamAkla zobens karājas drīzāk virs tevis. Kuzma ir viens no labākajiem jaunajiem visā līgā, un tas, ka Lakers var tikt līdz konferences finālam nav nemaz tik nereāli. Lebrons vismaz pirmajā gadā darīs visu komandas interesēs, Rondo būs tīrs saspēlnieks, Bizlijs kādu pusgadu nešņauks pulverīti - un var sanākt labi
, 2018-08-16 16:13, pirms 6 gadiem
zaxx rakstīja: LAKERS un play-off veči jūs ko kurijāt ir pilnīgi skaidrs ka tādi spēlētāji kā Stīvensons, Rondo un Džeimss kopā nevar spēlēt, tur nekas labs nav gaidāms. 3 pilnīgi selfiši kuri vilks uz sevi
Par kādiem konferences fināliem vispār var būt runa? Jūs zāli kurijāt vai kā?
Kuri tur ir selfiši? Rondo ar kādiem 10 asistiem pa spēli?
, 2018-08-16 16:17, pirms 6 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Kuzma ir ļoti labs, taču ne katrā spēlē. Par Bolu brīnos, tādu nesavtību laukumā sen neesmu bolījis. Viņš met tikai tad, kad citiem impotence. Plus reboundi aizsardzībā. Ja papu aizvāktu vismaz otrā zemeslodes pusē, būtu zvaigzne vismaz Neša līmenī (potenciāls lielāks, parametri arī). Bet, protams, galvenais ir ķīmija. Nu un pieredze arī, tieši tāpēc leikerīši tālāk par konferences finālu netiks. Es domāju par plei off pieredzi, nevis par pases datiem.
uuuja uuja, laikam esi piemirsis, ka Nesh gandriz katru gadu meta 50-40-90%. Pats bija loti labs gan no distances, gan no groza apakshas.
Tikmeer pretstats Lonzo- 36-30-45%. Ne vinsh var iemest no distances, ne pats sev iisti izkartot metienu, un dzili saubos, ka vinsh karjeras laikaa saks labak mest.
Vinsh varetu but J Kidd 2.0, ar sliktaku trojku, bet labaku aizsardziibu, loti garsh prieksh PG un veikls kaajaas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikola Jokičs un Lebrons Džeimss. Foto. AP. Scanpix
1

Lebrons pirms sērijas: "Jokičs ir viens no visu laiku labākajiem. Viņš prot visu"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrotas visas izslēgšanas spēļu dalībnieces. Rietumu konferencē pirmajā kārtā spēkosies Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers", un Lebrons Džeimss pirms dueļa slavēja sāncenšu zvaigzni Nikolu Jokiču.
Kristaps Porziņģis un komandas biedrs Deriks Vaits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

NBA statistikas inflācija - šosezon sasniegts efektīvākais uzbrukums līgas vēsturē

Nacionālajā basketbola asociācijā noslēgusies 2023./24. g. regulārā sezona un tiek gaidīts izslēgšanas spēļu sākums. Par sezonas rezultatīvāko spēlētāju kļuva Luka Dončičs, lai gan vidēji spēlē nedaudz vairāk iemeta Džoels Embīds, kurš aizvadīja pārāk mazu spēļu skaitu, lai kvalificētos oficiālajā statistikā. Kopumā līgā bija 18 spēlētāji, kuri vidēji mačā iemeta vismaz 25 punktus, kas ir vēl viena pazīme tam, kā mainījusies individuālās statistikas vērtība NBA gadu gaitā.
Domants Sabonis un Jons Valančūns. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix
4

Ar Saboņa 23+14+7 par maz – kā pēdējā NBA izslēgšanas spēlēs tiek "Pelicans"

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pēdējo dalībnieci kļuvusi Ņūorleānas "Pelicans", kas Rietumu konferences astoto vietu nodrošināja, pārspēlē savā laukumā ar 105:98 pieveicot Sakramento "Kings".