Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Pēc karantīnas uzspēlējām video spēles ar Bobanu"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Pēc karantīnas uzspēlējām video spēles ar Bobanu"
Kristaps Porziņģis un Bobans Marjanovičs. Foto: AP / Scanpix

Latviešu superzvaigzne Kristaps Porziņģis sarunā ar medijiem atklājis ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "burbulī" Orlando pēc karantīnas iziešanas paviesojies pie komandas biedra Bobana Marjanoviča, lai uzspēlētu video spēles serba ierīkotajā video spēļu stūrī.

"Šis ir labs brīdis, lai iepazītu cits citu labāk," Porziņģis atzina, ka dzīvošana Disnejlendā esošajā "burbulī" var palīdzēt izveidot ciešāku saikni komandas biedru vidū. Kristaps atklāja, ka interesantu brīvā laika pavadīšanu piedāvājot Bobans Marjanovičs: "Viņš ierīkojis nelielu video spēļu stūrīti. Pēc divu dienu karantīnas uzspēlējām viņa istabā video spēles. Tomēr es nespēlēju video spēles tik daudz, skatos daudz "YouTube" video un cenšos lasīt grāmatas."

Sezona tika pārtraukta marta vidū, bet ASV bija jāatgriežas tikai jūlija sākumā, un šo četru mēnešu laikā Porziņģis paspējis labi atpūsties, lai būtu gatavs izšķirošajiem mačiem: "Bija vairāk laika, lai sadziedētu to, kas sāp. Tāpat bija iespēja atgriezties mājās, pabūt ar draugiem un ģimeni. Vienmēr ir labi būt mājās."

"Mavericks" pirmo spēli Orlando aizvadīs 1. augustā, kad tiksies ar Hjūstonas "Rockets". Tāpat "Mavs" līdz izslēgšanas turnīram būs jāmēro spēki ar Fīniksas "Suns", Sakramento "Kings", Losandželosas "Clippers", Milvoki "Bucks", Jūtas "Jazz", Portlendas "Trail Blazers" un vēlreiz Fīniksas "Suns".

     [+] [-]

, 2020-07-16 19:51, pirms 4 gadiem
Dažiem sportacentra autoriem patīk tulkojot interpretēt pa savam,nevis iztulkot precīzi.