Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Spurs" paraksta viena gada līgumu ar uzbrucēju Kaninghemu

"Spurs" paraksta viena gada līgumu ar uzbrucēju Kaninghemu
Dante Kaninghems
Foto: AFP / Scanpix

ESPN basketbola apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis pirmdien vēstī, ka Dāvja Bertāna pārstāvētais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sanantonio "Spurs" piekritis vienas sezonas līgumam ar 31 gadu veco uzbrucēju Danti Kaninghemu.

Kaninghemam, kuru ar 33. numuru 2009. gada draftā izvēlējās "Trail Blazers", aiz muguras jau deviņas sezonas, un pēdējās trīs ar pusi no tām pavadītas Ņūorleānas "Pelicans". Tagad 31 gadu vecais basketbolists piekritis līgumam ar "Spurs" uz vienu sezonu par nedaudz vairāk nekā diviem miljoniem dolāru.

Pagājušos sezonu Kaninghems sāka "Pelicans" rindās, 51 mačā vidēji 22 minūtēs gūstot 5,0 punktus un izcīnot 3,8 atlēkušās bumbas. Februārī uzbrucējs tika aizmainīts uz Bruklinas "Nets", kur paspēja nospēlēt 22 mačus, vidēji 20 minūtēs gūstot 7,5 punktus un izcīnot 4,8 bumbas zem groziem.

203 centimetrus garais un 104 kilogramus smagais Kaninghems, kurš var spēlēt gan trešā, gan ceturtā numura pozīcijā, karjeras laikā pārstāvējis Portlendas "Trail Blazers", Šarlotes "Bobcats", Memfisas "Grizzlies", Minesotas "Timberwolves", Ņūorleānas "Pelicans" un Bruklinas "Nets".


, 2018-07-17 02:10, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!
, 2018-07-17 09:05, pirms 6 gadiem
neveiksmīga fotogrāfija
, 2018-07-17 09:24, pirms 6 gadiem
Man jau likās, ka vajag vēl vienu uzbrucēju Spurs. Tagad var teikt, ka sastāvs nokomplektēts. Dāvim šis konkurents nebūs, jo visdrīzāk ņemts Andersona vietā, kā 3. nummurs aiz Geja. Tikai kas būs ar Lenardu!??
, 2018-07-17 09:45, pirms 6 gadiem
.............. rakstīja: neveiksmīga fotogrāfija
Viena liela ola
, 2018-07-17 09:47, pirms 6 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Man jau likās, ka vajag vēl vienu uzbrucēju Spurs. Tagad var teikt, ka sastāvs nokomplektēts. Dāvim šis konkurents nebūs, jo visdrīzāk ņemts Andersona vietā, kā 3. nummurs aiz Geja. Tikai kas būs ar Lenardu!??
Izskatās, ka ar Lenardu nav nekas glābjams, bet Spurs arī baigi nesteidzās viņu mainīt. Iespējams pat pagaidīs līdz februārim un tad mainīs, ja attiecības nebūs uzlabojušās. Tagad mainīs tikai tādā gadījumā, ja būs lielisks piedāvājums un tiks apmierinātas viņu prasības. Februārī būs jau pielaidīgāki gan jau.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-17 12:32, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Izskatās, ka ar Lenardu nav nekas glābjams, bet Spurs arī baigi nesteidzās viņu mainīt. Iespējams pat pagaidīs līdz februārim un tad mainīs, ja attiecības nebūs uzlabojušās. Tagad mainīs tikai tādā gadījumā, ja būs lielisks piedāvājums un tiks apmierinātas viņu prasības. Februārī būs jau pielaidīgāki gan jau.
Manā skatījumā Lenarda vērtība strauji krīt ar katru mēnesi, kuru viņš nespēlē. Viņš principā it nospēlējis divas pienācīgas sezonas ar stabilu sniegumu, labu statistiku utt. pēc tam vēl veselu sezonu nav spēlējis un izpostījis savu tēlu diezgan pamatīgi.
Nav tā, ka tagad komandas skries un metīs viņam pretim savus labos spēlētājus, lai tikai dabūtu viņu.
Tad nu neredzu, kā Spurs nez viņa laukumā, ap februāri spēj kaut ko pienācīgu iegūt. Ja jau būtu piedāvājumi, tad tak sen būtu aizmainīts.
, 2018-07-17 13:43, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: Manā skatījumā Lenarda vērtība strauji krīt ar katru mēnesi, kuru viņš nespēlē. Viņš principā it nospēlējis divas pienācīgas sezonas ar stabilu sniegumu, labu statistiku utt. pēc tam vēl veselu sezonu nav spēlējis un izpostījis savu tēlu diezgan pamatīgi.
Nav tā, ka tagad komandas skries un metīs viņam pretim savus labos spēlētājus, lai tikai dabūtu viņu.
Tad nu neredzu, kā Spurs nez viņa laukumā, ap februāri spēj kaut ko pienācīgu iegūt. Ja jau būtu piedāvājumi, tad tak sen būtu aizmainīts.
Lieliski piedāvājumi laikam nav bijuši, bet izskatās arī, ka Spurs ir baigi sacerējušies tomēr kādu komandu "aplaupīt" un gaida izdevīgu piedāvājumu. Es ar uzskatu, ka sacerējušies ir pa daudz... Vēl jau es pieņemu, ka viņi tomēr izmisīgi cer izlīgt ar Lenardu, bet tie papuči laikam neļauj.
, 2018-07-17 14:10, pirms 6 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Man jau likās, ka vajag vēl vienu uzbrucēju Spurs. Tagad var teikt, ka sastāvs nokomplektēts. Dāvim šis konkurents nebūs, jo visdrīzāk ņemts Andersona vietā, kā 3. nummurs aiz Geja. Tikai kas būs ar Lenardu!??
Domāju šis būs Bertāna lielākais konkurents.......
, 2018-07-17 14:14, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Lieliski piedāvājumi laikam nav bijuši, bet izskatās arī, ka Spurs ir baigi sacerējušies tomēr kādu komandu "aplaupīt" un gaida izdevīgu piedāvājumu. Es ar uzskatu, ka sacerējušies ir pa daudz... Vēl jau es pieņemu, ka viņi tomēr izmisīgi cer izlīgt ar Lenardu, bet tie papuči laikam neļauj.
Ja tavā rīcībā ir būtībā TOP3 džeks līgā, tad, protams, ka tu gaidi kaut ko pretī.

Lenarda vērtība krītās tikai viņam pašam. SAS viņš ir tas pats, kas bijis. Jo pagaidām ir situācija, ka no abām pusēm viens otram var sačakarēt prātu.

Viena sezona viņam un iemetīs viņam 150+ līgumu.
, 2018-07-17 15:05, pirms 6 gadiem
Žurnālists: Toronto "Raptors" pašlaik...

Šitas interesants raksts, bet pa lielam nesarprotu....
, 2018-07-18 09:42, pirms 6 gadiem
Lenards ir jāmaina prom. Jo ilgāk būs šāda situācija, jo sliktāk. Ja Raptors kko normālu piedāvā tad jāmaina. Lenards un Milzs pret Lauriju un C.J. + divas 1.k. drafta izvēles. Šim jau es piekristu.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
7

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.