Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pačulija atbild Popovičam: "Tas nebija tīšām, neesmu netīrs spēlētājs"

Agris Suveizda

Pačulija atbild Popovičam: "Tas nebija tīšām, neesmu netīrs spēlētājs"
Zaza Pačulija
Foto: AFP/Scanpix

Goldensteitas "Warriors" centra spēlētājs Zaza Pačulija pirms gaidāmās otrās spēles finālsērijā atbildēja Sanantonio "Spurs" galvenajam trenerim Gregam Popovičam, kurš izteicās, ka gruzīna rīcība, savainojot "Spurs" līderi Kavai Lenardu, bija nesportiska un bīstama.

"Šo 14 gadu laikā mana pieeja basketbolam bijusi tāda, ka laukumā smagi cīnos un katrā epizodē atdodu visus 100%, kas man ir," sacīja Zaza Pačulija. "Tā ka nepiekrītu apgalvojumiem, ka esmu netīrs spēlētājs. Es neesmu netīrs spēlētājs. Mīlu šo sporta veidu un laukumā cīnos. Man tas ir mācīts kopš pirmās dienas."

"Darīju to, kas man bija jādara," gruzīns komentēja skandalozo epizodi, kurā savainojumu guva Lenards. "No manas puses tā bija pareiza aizsardzība, vajadzēja kavēt metienu. Vēlētos, kaut viņš nebūtu piezemējies uz manas kājas, un, godīgi sakot, man nemaz nebija ne jausmas, ka viņš to ir izdarījis, kamēr nepagriezos atpakaļ un neredzēju, ka viņš jau ir uz zemes. Jo, tiklīdz viņš izmeta, pagriezos un centos iet pēc atlēkušās bumbas, skatīties, kur bumba lidos. Un tad viņš acīmredzot piezemējās uz manas kājas."

"Man viņa patiešām ir žēl," Pačulija turpināja. "Vēlētos, kaut tas nebūtu noticis. Vēlētos, kaut epizodes iznākums būtu bijis cits. Taču, atkal, spēlē gadās lietas, kuras nevari kontrolēt. Ļoti cienu Kavai un domāju, ka viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem līgā. Un vēlu viņam visu to labāko. Tomēr mums ir jāiet uz priekšu. Tas ir basketbols, laukumā diemžēl notiek daudz traku lietu."

Tikmēr "Warriors" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Maiks Brauns, protams, aizstāvēja savu spēlētāju un atgādināja, ka tā nebūt nebija vienīgā bīstamā epizode mačā: "Stefs [Stefens Karijs] izdarīja metienu, un Lamarkuss Oldridžs centās to kavēt, palienot zem Stefa. Un Stefs, izvairoties no piezemēšanās uz Oldridža potītes, nokrita uz grīdas. Pēc tam pat teicu diviem no trim tiesnešiem, ka, hei, jūs Zazam tikko nosvilpāt tieši tādu pašu epizodi, un abi man atbildēja, ka atšķirība bija tajā, ka Kavai uz kājas piezemējās. Stefs no tā izvairījās, un tādēļ viņi nesvilpa. Tā taču bija identiska epizode."

"Zaza nav spēlētājs, un arī Lamarkuss nav netīrs spēlētājs. Tās ir cīņas epizodes. Nevienam nepatīk redzēt, ka tādās situācijās tiek gūti savainojumi, taču patiniet video atpakaļ – tās abas epizodes bija identiskas," Brauns turpināja. Popovičs iepriekš aicināja žurnālistus pavaicāt viedokli Pačulijas komandas biedram Deividam Vestam, kurš savulaik ir izbaudījis gruzīna elkoņus, taču arī bijušais "Spurs" basketbolists nevēlējās kritizēt Pačuliju: "Saprotiet, Zaza ir mans komandas biedrs. Viņš cīnās, viņš tikai cenšas uzvarēt, viņš ir agresīvs. Viņš ir tāds, kāds viņš ir."

Izmantotie resursi:
Zaza Pachulia on Gregg Popovich's remarks --...

  +2 [+] [-]

, 2017-05-16 18:25, pirms 7 gadiem
kā teica Popovičs - neatkarīgi no nodoma, Zazam ir jāliek DSQ

     [+] [-]

, 2017-05-16 18:31, pirms 7 gadiem
Domaju ka tas nebija speciāli.Viņš to kāju lika uz dullo un pat skatiens bija versts uz otru puse.Lai kautko tadu speciāli izdarītu ir superprecīzi jātrāpa skatoties.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-16 18:34, pirms 7 gadiem
Katrā ziņā Kawajau bija ne līdz galam izdziedēts savainojums, bet Stefam nebija ko tur atjqunot, tpc atšķirībā Kavai nākamo spēli izlaidīs veselības pēc, bet Stefs spēlēs. Un kas ir Warriors bez Karija, vai bez Tompsona? Spuriem ir resursi vēl rezevēs!

  -1 [+] [-]

, 2017-05-16 18:35, pirms 7 gadiem
vf rakstīja: Katrā ziņā Kawajau bija ne līdz galam izdziedēts savainojums, bet Stefam nebija ko tur atjqunot, tpc atšķirībā Kavai nākamo spēli izlaidīs veselības pēc, bet Stefs spēlēs. Un kas ir Warriors bez Karija, vai bez Tompsona? Spuriem ir resursi vēl rezevēs!
Kur tad tie resursi palika 1 spele pec Kawhi traumas?

  +2 [+] [-]

, 2017-05-16 18:37, pirms 7 gadiem
Jonans udenszellu raidījumā ļoti pareizi pateica. Tie, kas zina kā to darīt izdarīs tā lai tas izskatītos netīšām. Kāda starpība viņš skatījās uz grozu vai kaut kur citur? Priekškam tas otrs solis bija jāliek? Izdarot to soli pat neskatoties viņš ir tendets palikt to kāju zem Lenarda.

  -2 [+] [-]

, 2017-05-16 18:39, pirms 7 gadiem
teemusalami rakstīja: kā teica Popovičs - neatkarīgi no nodoma, Zazam ir jāliek DSQ
L.A aizsegs pret Iguodalu nav sodāms? Nākamjā spēlē abu policistu darbību dēļ Zazas un L.A nespēlēs divi final MVP, neviens to sēriju vairs neskatīsies.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-16 19:02, pirms 7 gadiem
Pačulija atbild Popovičam: "Tas nebija tīšām, neesmu netīrs spēlētājs"

Laikam čalim nav mājās spogulis...

     [+] [-]

, 2017-05-16 19:09, pirms 7 gadiem
Varbūt viņš nav netīrs spēlētājs, bet tas bija ''Dirty Play' no viņa puses, jo speletajam kas izdara meitienu ir jadod telpa kur piezemeties un par to līgā runā jau entos gadus, visi to zin.
Slēpts komentārs: kols00

     [+] [-]

, 2017-05-16 19:35, pirms 7 gadiem
kols00 rakstīja: Spurs šosezon ir 8-1 bez Lenarda,
Spurs paši zaudēja 1. spēli, kas liedza citiem ieņemt Lenarda vietu, izmantot savu iespēju, kur bija Manu, Aldridžs?
tieši tā, GSW vnk saņēmās un uzvarēja zaudētu spēli, pēc tik ilga pārtraukuma GSW spēlēja slikti aizsardzībā un netrāpīja brīvus metienus, GSW kļūs šajā sērijā tikai labāki, tā kā 4-1
Cik no tām spēlēm spēlēja Parkers un cik no tām komandām bija PO komandas?
Manu ir vecs kā pasaule un savu darbu viņš padarīja.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-16 21:53, pirms 7 gadiem
Nu kapec Warriors bandwagoneri ir tik tupi ka kols00 un chubaki?

  +4 [+] [-]

, 2017-05-16 22:03, pirms 7 gadiem
Vismaz viens teikums iztulkots pareizi - Zaza nav spēlētājs

  -2 [+] [-]

, 2017-05-17 09:05, pirms 7 gadiem
Te nu gan Pops laiž garām. Būtu paklusējis, DSQ tad arī jādod LA. Kāda starpība, ja lien zem kājām, tad arī abiem jādod DSQ! Nodoms, tad viens. Tik starpība tāda, ka viens izvarījās, otrs nē.

+25 punkti nav tik maza starpība, un to arī bez Kavai vajadzēja viņiem noturēt. Un to Spurs saprot, un tāpēc viņi tagad visi gauži raud! Jo tā Lenarda trauma ir kā mierinājuma meklējums, attaisnojums utt.

Pie tam cik tur 400 spēlēs Pops nebija zaudējis pēc kārtas atrodoties 20+ vadībā. Nevajag meklēt vainu citos, ja paši vainīgi, ka pakāsa tādu pārsvaru.