Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Popovičs par Lenarda atgriešanos: "Šis jautājums jāuzdod viņam un viņa komandai"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Popovičs par Lenarda atgriešanos: "Šis jautājums jāuzdod viņam un viņa komandai"
Kavai Lenards un Gregs Popovičs
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubam Sanantonio "Spurs" tuvu stāvošs avots pavēstījis, ka savainotais līderis Kavai Lenards šajā sezonā laukumā nedosies. Tikmēr galvenais treneris Gregs Popovičs norādīja, ka lēmums nav kluba, bet gan Lenarda personīgās komandas rokās.

Gregam Popovičam svētdien tika uzdots jautājums, vai viņš sagaida Kavai Lenarda pievienošanos komandai izslēgšanas spēļu laikā. "Šis jautājums ir jāuzdod Kavai un viņa komandai," teica galvenais treneris. "Līdz šim viņi saka, ka Kavai nav gatavs. Kamēr tas notiek, mēs nevaram neko izdarīt. Kad viedoklis mainīsies, mēs lemsim, kas notiks turpinājumā. Taču tam vēl jānotiek."

Lenards šobrīd atrodas Ņujorkā, kur turpina rehabilitāciju pēc labās kājas kvadricepsa savainojuma. Popovičam tika jautāts arī par to, vai būtu vērtīgi, ja Lenards, neskatoties uz nespēlēšanu, būtu kopā ar komandu un atbalstītu to no malas. Tomēr treneris nevēlējās situāciju komentēt tālāk: "Viņš atrodas Ņujorkā un cenšas izveseļoties."

Lenards šajā sezonā aizvadījis tikai deviņas spēles, un iepriekšējoreiz laukumā viņš devās 13. janvārī. Martā viņš uz īsu brīdi pievienojās Sanantonio "Spurs", tomēr aprīlī tika pieņemts lēmums atgriezties Ņujorkā un turpināt rehabilitāciju.

26 gadus vecais uzbrucējs 2014. gadā tika atzīts par finālsērijas MVP, tāpat viņš divas reizes atzīts par līgas labāko spēlētāju aizsardzībā. Lenards noslēdza līgumu uz pieciem gadiem par 94 miljoniem dolāru, un pēc nākamās sezonas viņš var kļūt par brīvo aģentu, taču var arī izvēlēties turpināt sadarbību līdz 2020. gadam.

Izmantotie resursi:
Gregg Popovich says Kawhi Leonard still not...

  +2 [+] [-]

, 2018-04-16 09:51, pirms 6 gadiem
Kawhai manās acīs nositis savu vērtību un savu humble personību, manuprāt, būtu vismaz normāli no viņa puses komentēt šo situāciju vai vismaz informēt savu SAS, kas reāli notiek un lai tā ar mediju starpniecību nodot informāciju līdzjutējiem. Šobrīd izskatās pēc iedomīgas jaunavas pozas.
Varbūt kāds ir painteresējies un zina kaut ko vairāk?

     [+] [-]

, 2018-04-16 09:59, pirms 6 gadiem
TMs rakstīja: Kawhai manās acīs nositis savu vērtību un savu humble personību, manuprāt, būtu vismaz normāli no viņa puses komentēt šo situāciju vai vismaz informēt savu SAS, kas reāli notiek un lai tā ar mediju starpniecību nodot informāciju līdzjutējiem. Šobrīd izskatās pēc iedomīgas jaunavas pozas.
Varbūt kāds ir painteresējies un zina kaut ko vairāk?
Tas viņa onkulis šosezon sācis kontrolēt mistiski..Varbūt viņiem nepatīk,ka komanda kaut ko ir izdarījusi.Nedabūja labākus spēlētājus?Gasola līgums protams kosmoss.Varbūt netic SAS ārstiem.Brauca jau pie neitrāliem uz NY.Šis galīgi neatgādina veco Kawhi.

     [+] [-]

, 2018-04-16 10:06, pirms 6 gadiem
Žēl, ka Spurs organizācijā nav Fila Džeksona. Viņš gan vienmēr klusē kā zivs, bet, kad viņš atver muti, nāk ārā tādas lietas Vismaz būtu jautri.

     [+] [-]

, 2018-04-16 12:05, pirms 6 gadiem
Kawhi ir apnikušas tās spēlītes, kas notiek Spurs organizācijā. Iespējams, ka konflikts gan ar Popovich, gan ar menedžeriem. Visu cieņuKawhi, ka nenes visu to netīro veļu ārā uz talk showiem, bet vienkārši paklusē un nespēlē komandā.

  +2 [+] [-]

, 2018-04-16 14:36, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kawhi ir apnikušas tās spēlītes, kas notiek Spurs organizācijā. Iespējams, ka konflikts gan ar Popovich, gan ar menedžeriem. Visu cieņuKawhi, ka nenes visu to netīro veļu ārā uz talk showiem, bet vienkārši paklusē un nespēlē komandā.
Čalim maksā 17,64 miljonus šosezon par lieliski nospēlēto teātra izrādi. Kādu vēl visu cieņu - vai nu spēlē vai lasies.