Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dienu pirms ''Celtics'' pirmās ''play-off'' spēles avārijā mirusi Tomasa māsa

Krišs Upenieks

Dienu pirms ''Celtics'' pirmās ''play-off'' spēles avārijā mirusi Tomasa māsa
Aizeja Tomass
Foto: AP/Scanpix

Pamatīgu triecienu pirms ''play-off'' sākuma piedzīvojis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas ''Celtics'' līderis Aizeja Tomass, kura māsa iekļuvusi autoavārijā, pēc kuras Čainas Tomasas dzīvību vairs nav izdevies glābt.

22 gadus vecā Tomasa māsa Čaina gājusi bojā viena mašīnas autoavārijā Vašingtonā, kur ir Tomasu ģimenes mājas. Par negadījumu ziņoja Vašingtonas policija. ESPN raksta, ka Aizeja par negadījumu uzzinājis pēc aizvadītā treniņa.

Tomass pēc treniņa runāja ar žurnālistiem, bet vienā brīdī Aizeju no sarunas atrāva komandas biedrs Eivrijs Bredlijs. Pēc tam Tomass vairs uz sarunu ar medijiem neatgriezās. ESPN rīcībā ir informācija, ka, neskatoties uz nelaimi, Tomass varētu spēlēt izslēgšanas turnīra pirmajā mačā.

Aizejas tēvs Džeimss sacījis, ka dēls vēl nav izlēmis, kad doties uz mājām Vašingtonā, lai būtu kopā ar ģimeni. ''Šis ir kritisks brīdis mūsu ģimenei,'' atzīmēja Džeimss.

''Mēs esam šausmīgi sarūgtināti par Čainas Tomasas traģisko zaudēšanu. Visas ''Celtics'' organizācijas domas un lūgšanas šobrīd ir ar Aizeju un visu viņa ģimeni,'' šādu paziņojumu izplatījis Bostonas klubs. Līdzīgus vārdus sacījis arī NBA komisārs Adams Silvers.

Aizeja otro sezonu pēc kārtas piedalījās NBA Visu Zvaigžņu spēlē, pie tam bija izteikts ''Celtics'' līderis regulārajā sezonā ar 28.9 punktiem un 5.8 rezultatīvām piespēlēm vidēji mačā. Bostona ierindojās Austrumu konferences pirmajā vietā, bet jau naktī uz pirmdienu pulksten 1:30 pēc Latvijas laika aizvadīs pirmo ''play-off'' spēli savā laukumā pret Čikāgas ''Bulls''.

Izmantotie resursi:
Isaiah Thomas' sister, Chyna Thomas, killed in...

     [+] [-]

, 2017-04-16 12:53, pirms 7 gadiem
visu cienu,un jutu lidzi, novelu shada bridi veiksmi sanemties.
Slēpts komentārs: furios

     [+] [-]

, 2017-04-16 13:06, pirms 7 gadiem
Traki. Bet Vašingtonas štats un Vašingtona nav viens un tas pats. Prasītos tomēr iedziļināties, ka Tomasu ģimene dzīvo Rietumkrastā un tieši tāpēc Aizeja vēl nav ar viņiem.

     [+] [-]

, 2017-04-16 13:10, pirms 7 gadiem
Aizeja veltis sho speli savai maasai, un salidinas 50+ puntkus!

     [+] [-]

, 2017-04-16 13:24, pirms 7 gadiem
Uhhh vismaz kad caur google translate visu tekstu izlaiž derētu pārlasīt un izlabot, lai ir latviski pareizi.

Novēlu spēku un izturību mazajam Aizeja un viņa ģimenei! #BostonStrong

  +5 [+] [-]

, 2017-04-16 14:02, pirms 7 gadiem
Furious, man kauns, ka esi Latvietis, cilvekam tragedija, bet Tu uzraksti jo jautrakas izlegsanas speles? Kur var buut tik nezeligi cilveki...

     [+] [-]

, 2017-04-16 14:05, pirms 7 gadiem
PSC kā tas ietekmēs viņu? UN viņa spēli Ķeltos

  -1 [+] [-]

, 2017-04-16 14:13, pirms 7 gadiem
Man joprojām liekas, ka Cavs apzināti gāja uz otro pozīciju, lai pretī nebūtu Bulls.., turklāt par spīti visam- es tepat domāju, ka kjelti varētu arī pakāst.. un es nedomāju ka traģēdija ir/būtu faktors..

  +1 [+] [-]

, 2017-04-16 14:19, pirms 7 gadiem
Noņemat komentāru sadaļu šim rakstam , pretīgais "Spirtacentrs".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja