Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksonam kārtējais naudas sods

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Džeksonam kārtējais naudas sods
Fils Džeksons, diskutējot ar tiesnesi.
Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Losandželosas ''Lakers'' galvenais treneris Fils Džeksons jau otro reizi divu nedēļu laikā sodīts par atklātu tiesnešu kritizēšanu medijos. Kā atklāja NBA viceprezidents Stjū Džeksons, Džeksonam par izteiktajiem komentāriem būs jāšķiras no 35 tūkstošiem ASV dolāru.

Džeksons sodīts par to, ka viņš paudis viedokli, apgalvojot, ka NBA arbitri pietiesājot Oklahomsitijas ''Thunder'' līderim Kevinam Durantam, kurš šosezon vidēji ik mačā izpildījis 10,3 soda metienus. ''Domāju, ka liela daļa tiesnešu pret viņu izturas kā pret superzvaigzni. Viņš diezgan viegli un bieži tiek pie soda metieniem,'' nesen izteicās Džeksons.

Komentējot Džeksona izteikumus, Durants atzina, ka jūtas diezgan aizskarts, piebilstot, ka labākā komanda tiks noskaidrota laukumā. Atgādinām, ka ''Thunder'' un ''Lakers'' vienības tiksies jau izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. Pirmais duelis paredzēts svētdien pulksten 22:00 pēc Latvijas laika.

Sākotnēji pirmais, kurš apsūdzēja soģus pietiesāšanā, bija Bostonas ''Celtics'' spēka uzbrucējs Kevins Gārnets, kura pārstāvētā komanda 31. martā cieta zaudējumu mačā ar ''Thunder'' (104:109). Pēc mača Gārnets teica, ka tiesneši izturējušies pret Durantu tā, it kā viņš būtu Maikls Džordans.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +6 [+] [-]

, 2010-04-16 12:41, pirms 14 gadiem
šitais naudas sods būs attaisnojams, jo, lai gan Durants ir ļoti labs spēlētājs, šis komentārs viņu izsitīs no sliedēm pret Lakers. Viņš pārāk daudz gribēs Filam pierādīt, ka Džeksons savos komentāros ir kļūdījies, aizraujoties ar individuāli nesekmīgu spēli.

 +10 [+] [-]

, 2010-04-16 12:42, pirms 14 gadiem
Pilnīgi piekrītu Džeksonam, bet no otras puses nav ko brīnīties. K.D. ir pacēlies līdz superstar līmenim un ir tikai loģiski, ka tiesneši tā rīkojas.
Vēl tik var piebilst, ka Fils ir lielisks taktiķis un īsi pirms OKC sērijas šie izteikumi ir vietā, jo ja tagad soģi svilps par katru pieskārienu, tad visi teiks "redziet Džeksonam bija taisnība", tāpēc visticamāk NBA nevēlēsies, lai šis jautājums lec vēl un vēl un K.D. būs pārsteigts, ka 10-12 sodu vietā būs spēles ar 5-6 sodiem.

  +3 [+] [-]

, 2010-04-16 12:50, pirms 14 gadiem
pato rakstīja: šitais naudas sods būs attaisnojams, jo, lai gan Durants ir ļoti labs spēlētājs, šis komentārs viņu izsitīs no sliedēm pret Lakers. Viņš pārāk daudz gribēs Filam pierādīt, ka Džeksons savos komentāros ir kļūdījies, aizraujoties ar individuāli nesekmīgu spēli.
Tieši tā... Fils nekad nesaka kaut ko tāpat vien... Un viņš arī nebūt necenšās aizvainot Durantu, vai noniecināt viņa talantu (pats Džeksons visu karjeru ir trenējis čaļus, kurus tiesneši tā vai citādi "cienija" vairāk kā citus... M.J, Šaks,KOBE...)

Šīs ir tikai kārtējās prāta spēles ar mērķi izsist Durantu no sliedēm...

  +1 [+] [-]

, 2010-04-16 12:50, pirms 14 gadiem
Es nesekoju līdzi NBA kopš no Ch. Bulls aizgāja viss zieds, tādēļ piedodiet, bet kas ir Kevins Durants, ka viņu tā pat salīdzina ar M. Džordanu?
Es zinu kas ir Kobe Braients, Šakils o'Nīls un daudzi citi, bet kas pie velna ir K. Durants?

  +2 [+] [-]

, 2010-04-16 12:53, pirms 14 gadiem
Dzo Lee rakstīja: Es nesekoju līdzi NBA kopš no Ch. Bulls aizgāja viss zieds, tādēļ piedodiet, bet kas ir Kevins Durants, ka viņu tā pat salīdzina ar M. Džordanu?
Es zinu kas ir Kobe Braients, Šakils o'Nīls un daudzi citi, bet kas pie velna ir K. Durants?
Kevins Durants ir līgas visu laiku jaunākais sezonas rezultatīvākais spēlētājs, kas to sasniedzis jau 21 gada vecumā... Cilvēks, ko šobrīd līdzās Lebronam min kā līgas nākotnes seju...

  +2 [+] [-]

, 2010-04-16 12:56, pirms 14 gadiem
Dzo Lee rakstīja: Es nesekoju līdzi NBA kopš no Ch. Bulls aizgāja viss zieds, tādēļ piedodiet, bet kas ir Kevins Durants, ka viņu tā pat salīdzina ar M. Džordanu?
Es zinu kas ir Kobe Braients, Šakils o'Nīls un daudzi citi, bet kas pie velna ir K. Durants?
2007. gada drafta 2.numurs, bet vajadzēja būt pirmajam...

  +3 [+] [-]

, 2010-04-16 13:00, pirms 14 gadiem
hypnoss66 rakstīja: Kevins Durants ir līgas visu laiku jaunākais sezonas rezultatīvākais spēlētājs, kas to sasniedzis jau 21 gada vecumā... Cilvēks, ko šobrīd līdzās Lebronam min kā līgas nākotnes seju...
nu skaidrs... paldies. vismaz ir priekšstats..

  +2 [+] [-]

, 2010-04-16 13:28, pirms 14 gadiem
nu nba kautko pasaka uzreiz piķis jāmaksā. nu tiešām where amazing happens!

     [+] [-]

, 2010-04-16 13:40, pirms 14 gadiem
Par superzvaigzni nekļūst vienā sezonā...
Un ja Lielais Fils kaut ko par tevi saka, tad jebkuram spēlētājam ir par to jaaizdomājas...
Tas, ka līga vēlas jaunai komandai palīdzēt iegūt fanus un veicināt tās attīstību ir visnotaļ saprotami, sagaidāms, ka pavilks viņu pa pleiofiem arī aiz ausīm, lai skatītājiem lielāka eiforija...
Durantu esmu redzējis šosezon ļoti maz bet tik cik esmu redzējis varu pateikt, ka puika ir vēl jauns un diezgan dumjš iemest protams māk, kustas labi, bet diezgan stūrgalvīgs spēlētājs, lai arī no viņa pozīcijas spēlētāja daudz neprasa atspēlēs, tomēr viņš divreiz izvēlēsies uzmest nekā atspēlēt un tas baigi nepatika, jo puisis tomēr ar bumbu spēlē daudz nevarētu teikt, ka viņam tikai iedod bumbu, lai pabaidz uzbrukumu...
Nebrīnīšos ka LA iesprings normāli un pamatīgi sagraus Oklahomu pirmajā kārtā neskatoties uz visu viņu lielo pacēlumu un emocionālo prieku, ar kuru viņi lepni iesoļoja izslēgšanas spēļu kārtā...

  -1 [+] [-]

, 2010-04-16 14:31, pirms 14 gadiem
dinamo#24 rakstīja: nu nba kautko pasaka uzreiz piķis jāmaksā. nu tiešām where amazing happens!
Tā ir Amerika... tur tā notiek

  -1 [+] [-]

, 2010-04-16 14:33, pirms 14 gadiem
hahahahaahah!

Tieshi tik pat pietiesā kā Kobem vai Lebronam!
Un neredzu ar ko Durants buutu par vinjiem sliktāks, iznjemot ar to, ka nespeelee tik labaa komandaa!

  +2 [+] [-]

, 2010-04-16 14:54, pirms 14 gadiem
hypnoss66 rakstīja: Tieši tā... Fils nekad nesaka kaut ko tāpat vien... Un viņš arī nebūt necenšās aizvainot Durantu, vai noniecināt viņa talantu (pats Džeksons visu karjeru ir trenējis čaļus, kurus tiesneši tā vai citādi "cienija" vairāk kā citus... M.J, Šaks,KOBE...)

Šīs ir tikai kārtējās prāta spēles ar mērķi izsist Durantu no sliedēm...
Tiesa shakam labaak bija, kad pret viņu nenosvilpj sodu!

     [+] [-]

, 2010-04-16 14:56, pirms 14 gadiem
extazy89 rakstīja: 2007. gada drafta 2.numurs, bet vajadzēja būt pirmajam...
Tur bija taada situaacija Odens vai Durants takaa Portlendai jau bija liideris B.Roy personaa un taas pashas poziicijas speleetaajs viņi ņeema Odenu, bet iegrabaas, jo shim kristaala ceļgali!

     [+] [-]

, 2010-04-16 16:23, pirms 14 gadiem
chubaki rakstīja: Tur bija taada situaacija Odens vai Durants takaa Portlendai jau bija liideris B.Roy personaa un taas pashas poziicijas speleetaajs viņi ņeema Odenu, bet iegrabaas, jo shim kristaala ceļgali!
zinu, bet tagad skatoties, viņam vajadzēja būt 1.numuram... tev jau nav obligāti jāizvēlas pirmais numurs... ņem kaut 5. vai 10.

     [+] [-]

, 2010-04-16 16:24, pirms 14 gadiem
hypnoss66 rakstīja: Kevins Durants ir līgas visu laiku jaunākais sezonas rezultatīvākais spēlētājs, kas to sasniedzis jau 21 gada vecumā... Cilvēks, ko šobrīd līdzās Lebronam min kā līgas nākotnes seju...
Traka ta "nakotnes seja" - visa vienas pumpas ta it ka dzekam butu puberitate pasha brieduma nevis 21 gads.
Un Dzeksons gudrs maita Piekritu tam, ka sis ir diezgan labs meginajums izsist Durantu no ritma pirms spelem.

Starp citu, it ka jau ari nav neko samelojis. Kaut vai apskatoties Duranta sezonas topu, kas ir NBA lapa patreiz vairakas situacijas ir maigi izsakoties divaini sodi.

     [+] [-]

, 2010-04-16 21:12, pirms 14 gadiem
chubaki rakstīja: Tiesa shakam labaak bija, kad pret viņu nenosvilpj sodu!
Šakam bija citādāk... Skaidrs, par sodiem pret Šaku, jā... Bet kā ar tiem sodiem, ko nesvilpa paša Šaka izpildījumā... Lakers titulu gados Pacers, Sixers un Nets centri (Mutombo ar Sixers un Nets) ļoti daudz cīņā ar Šaku dabuja nobaudīt viņa elkoņu garšu sejā...

     [+] [-]

, 2010-04-17 15:04, pirms 14 gadiem
plus Durents met sodiņus ar nejēdzīgi labu precizitāti 90% Našam % labāks bet viņš met daudz daudz daudz daudz mazāk