Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: KHL aptur "play-off" uz vienu nedēļu, lai...izveidotu jaunu formātu

Agris Suveizda

Teksta tiešraide: KHL aptur "play-off" uz vienu nedēļu, lai...izveidotu jaunu formātu
Pa vidu - Līnuss Ūmarks un Tēmu Hartikainens. Foto: Tass/Scanpix

Turpinām visas dienas garumā informēt par jaunākajām ziņām Latvijas un pasaules sportā, kas saistītas ar kroņvīrusa paveidu "Covid-19".

15. marta teksta tiešraide
14. marta teksta tiešraide
13. marta teksta tiešraide
12. marta teksta tiešraide

23:53 Mūsu portāls šovakar liek punktu aktualitāšu apkopošanai, taču aicina sekot līdzi notikumiem koronavīrusa iedragātajā sporta (un ne tikai) pasaulē arī rītdien.

23:41 Amerikas Hokeja līga (AHL) informējusi klubus, ka sezonas atsākšanās netiek plānota ātrāk par maiju, attiecīgi spēlētājiem tiek dota iespēja atgriezties mājās.

23:36 Spānijas futbola klubs Valencia informē, ka komandā apmēram 35% no kolektīva, kas devās uz izbraukuma spēli Milānā pret „Atalanta”, ir saslimuši ar koronavīrusu. Klubs vakar bija ziņojis, ka saslimuši pieci komandas pārstāvji, ieskaitot trīs spēlētājus, bet šodien izvēlējies jaunumus piedāvāt procentu izteiksmē, precīzu saslimušo skaitu nesniedzot. „Valencia” norāda, ka klubā ievēroti stingri drošības pasākumi, taču tas nav kavējis slimības izplatību komandā. „Valencia” paziņojumā arī izcelts, ka šī bija UEFA turnīra spēle teritorijā, ko Itālijas varas iestādes bija nosaukušas par riska zonu.

22:41 KHL pašā vakarā (neilgi pirms pusnakts pēc Maskavas laika) publicējusi paziņojumu savā mājaslapā, apliecinot, ka izslēgšanas spēļu turnīrs pārtraukts uz vienu nedēļu. KHL paziņojumā kā vienīgais iemesls šādam pārtraukumam norādīts tikai tas, ka izslēgšanas spēlēs palikušas sešas komandas astoņu vietu (kur palika "Jokerit" un "Barys", to KHL mājaslapas lasītāji var tikai minēt). KHL sola, ka tuvākajā laikā informēs par jauno formātu un spēļu datumiem.

22:19 Krievijas valdība pieņēmusi lēmumu liegt valstī iebraukt ārzemniekiem no 18. marta līdz pirmajam maijam. Valdības lēmumā minēts, ka tā ņēmusi vērā Pasaules veselības organizācijas ieteikumus.

21:57 Krievijas medijs "Sport-Express" vēsta, ka KHL vadība šodien tā arī nav vienojusies par turpmāko rīcību un nekādu lēmumu nav pieņēmusi. "Sport-Express", atsaucoties uz saviem avotiem, norāda, ka KHL izjūt spēlētāju un sabiedrības spiedienu, taču par spīti arvien stingrākajiem ierobežojumiem Krievijā KHL vadība lēmumu vēl nav pieņēmusi. Tas tiek skaidrots ar to, ka rītdien paredzētās spēles (SKA-"Jokerit" un "Barys"-"Sibir") tāpat nenotiks, attiecīgi līgas vadībai esot vēl viena diena diskusijām, riska izvērtēšanai un risinājumu meklēšanai.

21:44 Visticamāk, arvien biežāki paliks jautājumi un atbilžu meklēšana uz to, ko tad īsti nozīmē sezonas priekšlaicīga pārtraukšana. Grieķijas medijs SDNA vēsta, ka ULEB Eirolīgas klubi izskata iespēju iesaldēt līgumus ar saviem spēlētājiem un treneriem, lai samazinātu finansiālos zaudējumus. Klubi privātās sarunās izsaka bažas par savām iespējām veikt algu maksājumus, ja netiek aizvadītas spēles. Kauņas „Žalgiris”, kurš ne tuvu nav starp bagātākajiem Eirolīgā, tiek piesaukts kā pirmais, kurš rosinājis šo jautājumu. Konkrēts lēmums nav pieņemts, taču viena piedāvātā iespēja ir tāda, ka ar spēlētājiem tad tiek noslēgti jauni īstermiņa līgumi.

21:20 Francijas prezidents Emanuels Makrons paziņojis, ka rītdien pusdienlaikā Francija pāries uz vēl stingrāku karantīnu - visiem Francijas iedzīvotājiem dots rīkojums neatstāt mājas, tas tiks ļauts tikai gadījumos, kad tas nepieciešams.

20:39 ASV atcelti vairāki boksa cīņu šovi – par to paziņojušas promouteru aģentūras „Matchroom Boxing” un „Top Rank”. Pārcelti cīņu vidū ir arī Artura Beterbijeva, WBC un IBF pasaules čempiona pussmagajā svarā, 28. marta cīņa Mengu Fanlongu.

20:23 Spānijas ACB līgas klubu konferencē nolemts paildzināt koronavīrusa radīto piespiedu pārtraukumu no 11. aprīļa līdz 24. aprīlim, taču baumas par sezonas atlikušo spēļu atcelšanu nepiepildījās. ACB līgas prezidents publiski pavēstīja, ka klubu kopējā vēlme bija pabeigt sezonu tādā veidā, kādā vien to ļaus situācija aprīļa izskaņā.

20:13 Savu sezonas sākumu uz sešām nedēļām atliks "Major League Baseball" - tā paziņojusi, ka ņems vērā ASV Slimību novēršanas centra ieteikumu nerīkot sabiedriskus pasākumus tuvāko divu mēnešu laikā. Sezonai bija jāsākās 26. martā.

Turklāt "The Athletic" vēsta par noteiktiem būtiskiem ierobežojumiem lielākajā beisbola līgā MLB - visām komandām aizliegts veikt jebkāda veida skautošanas pasākumus gan ASV, gan ārzemēs. Netiek atļauts veikt pārbaudes, apmeklēt amatieru un citu līgu spēles, kā arī tikties ar sportistiem. Drafts paredzēts 10. jūnijā, un MLB nevēlas, lai komandas meklētu iespējas iegūt priekšrocības pret citām krīzes situācijā.

19:45 Kontinentālā hokeja līga joprojām nav kaut vai atzīmējusi "Jokerit" un "Barys" izstāšanos no izslēgšanas spēlēm savās valstīs noteikto ierobežojumu dēļ. Līga joprojām nav devusi nekādu signālu, ka rītdien paredzētās spēles varētu nenotikt, un pret to protestējuši Ufas "Salavat Yulaev" leģionāri - Līnuss Ūmarks, Tēmu Hartikainens un Juha Metsola, kuri visi trīs sociālajā tīklā "Instagram" veikuši vienādus ierakstus: "Viss, pietiek! Vispirms apturiet vīrusu!"

View this post on Instagram

It’s enough. Stop this virus.

A post shared by Teemu Hartikainen (@thardy70) on Mar 16, 2020 at 6:21am PDT

19:41 Tiek ziņots, ka Ķīnas basketbola līgā jaunās sezonas sākums plānots 15. aprīlī. Spēles tikšot aizvadītas pie tukšām tribīnēm, turklāt, ierobežojot ceļošanu, notiks tikai divās vietās. Visiem spēlētājiem būs vispirms jāiziet 14 dienu karantīna un pēc tam viņiem tiks veiktas „Covid-19” pārbaudes. Spēlētāji, kuri atsacīsies atgriezties savās komandās, uz trim gadiem tiks diskvalificēti no Ķīnas basketbola līgas.

18:53 SOK paziņojusi, ka pārtrauc atlases turnīrus olimpiskajām boksa sacensībām. Eiropas atlases turnīrs šobrīd norisinās Londonā, un pēc šodienas sesijas tas tiks pārtraukts līdz maijam. Tas nozīmē, ka arī Latvijas boksere Amanda Millere savu rīt plānoto cīņu aizvadīt tomēr nevarēs.

18:33 Krievijas Basketbola federācija (RFB) pieņēmusi lēmumu pārtraukt visas tās rīkotās sacensības no 20. marta līdz 10. aprīlim. Iesniegts priekšlikums mainīt Premjerlīgas nolikumu basketbolā sievietēm, komandu klasifikāciju veicot saskaņā ar regulārās sezonas rezultātiem.

18:22 Daudz stingrāki drošības pasākumi ieviesti Turcijā - vietējā ziņu aģentūra vēsta, ka līdz ar šodienu oficiāli pieņemts lēmums slēgt kafejnīcas, kino, teātrus, restorānus un kāzu pasākumu vietas. Kā raksta Turcijā spēlējošais ASV basketbolists Kails Viljērs, Turcijā slēgts viss, izņemot basketbola līgu. Tajā iepriekš pieņemts lēmums turpināt spēles bez skatītāju klātbūtnes.

17:44 NHL oficiāli apstiprinājusi, ka spēlētājiem dota atļauja atstāt komandas un atgriezties savās mājās. NHL izsaka cerību, ka varēs sākt komandu atkal kopā pulcēšanos aprīļa beigās, attiecīgi ātrāk par šo laiku regulārā sezona neatsāksies.

17:19 Šodien aizvadīta Vācijas Bundeslīgas klubu sēde, tajā apstiprināts iepriekš minētais datums, ka līgā ieviests pārtraukums vismaz līdz otrajam aprīlim. „Bundeslīgas sezona rada 56 tūkstošus darba pozīciju. Nevēlos dramatizēt situāciju, taču skaidrs, ka uz galda ir daudzi likteņi un klubu nākotne. Tuvākajā laikā izskatās, ka vienīgā iespēja būs spēles pie slēgtām tribīnēm. Citādi vairs nebūs 18-20 profesionālu klubu.”

16:51 Pārtrauktas sacensības arī Serbijā - valsts basketbola un futbola augstākās līgas paziņojušas par tās procesu pārtraukumu uz nenoteiktu laiku. Serbija bija viena no pēdējām valstīm Eiropā, kurā nebija pārtraukta. futbola sezona - tagad vēl atlikušas tikai Turcija, Krievija, Baltkrievija un Ukraina.

16:35 Maskavas mērs noteicis daudz stingrākus ierobežojumus pilsētā - aizliegti sporta un kultūras pasākumi zem atklātas debess, kamēr iekštelpās atļauti tikai pasākumi, kuru dalībnieku skaits nepārsniedz 50 cilvēkus.

Mika Indraša pārstāvētā KHL kluba Maskavas "Dynamo" ārsts krievu ziņu aģentūrai TASS apliecinājis, ka komandā nevienam nav "Covid-19" simptomu un ka nekas neesot atklāts arī veiktajās analīzēs. "Dynamo" parīt plānots sākt KHL izslēgšanas spēļu otro kārtu, kurā tā sacentīsies ar CSKA. Maskavas mēra noteiktie ierobežojumi gan šīs spēles norises iespēju principā dzēš.

16:02 Tiek ziņots, ka Nacionālā hokeja līga saviem spēlētājiem izsūtījusi jaunus ieteikumus - NHL sniegusi atļaujas visiem spēlētājiem atgriezies savā mītnes valstī un piekodinājusi veikt pašizolāciju līdz mēneša beigām. Tā ir nozīmīga pārmaiņa no NHL iepriekšējās nostājas un krietni samazina iespēju, ka NHL varētu atsākt sezonu pēc tikai mēneša pauzes. Latviju NHL šosezon NHL pārstāv Elvis Merzļikins, Zemgus Girgensons, Teodors Bļugers, Rūdolfs Balcers un Matīss Kivlenieks.

15:55 Francijas čempionvienība basketbolā Lionas ASVEL komandas aktivitātes apturējusi uz divām nedēļām un ir atļāvusi spēlētājiem atgriezties mājās. Lionas klubu pārstāv latviešu aizsargs Rihards Lomažs.

15:45 Četras dienas pēc tam, kad uz sešām nedēļām tika apturēta ATP tenisa tūre, ar līdzīgu lēmumu šajā pēcpusdienā nākusi klajā arī WTA tūre, kas sieviešu tenisa turnīrus apturējusi līdz 2. maijam. Piespiedu dīkstāve ietekmēt WTA plānotos turnīrus Štutgartē, Stambulā un Prāgā.

15:35 Gluži kā hokeja līgu sakarā, ar līdzīgu apkopojumu piedāvājam iepazīties arī Eiropas vīriešu basketbola līgās. Tikai nosacīti neliela daļa Eiropas ir atcēlusi izslēgšanas spēles, kā to esam izdarījuši mēs, un vairums līgu – arī ULEB Eirolīga – turpina gaidīt situācijas attīstību veselības nozarē. Apkopojumu lasi ŠEIT!

15:02 Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs portālam Sportacentrs.com sacīja, ka lēmums par situāciju turnīra tabulā tiks pieņemts valdes sēdē, kas notiks šīs nedēļas laikā.

14:45 Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārā komisija nolēmusi atcelt regulārās sezonas pēdējo spēli, kas nenotika HS "Rīga" neierašanās dēļ.

"1. Par Optibet Hokeja Līgas 14. marta spēli nr. 97 starp komandām "HK Olimp" un "HS Rīga", kura nevarēja norisināties, "HS Rīga" komandai neierodoties uz spēli.

Izskatīja: Disciplinārā Komisija iepazinās ar spēles protokola ziņojumu, kā arī izskatīja “HS Rīga” un Rīgas Pilsētas Pašvaldības vēstules, kā arī Latvijas valstī noteiktos ierobežojumus attiecīgajā situācijā.

Nolēma: 1.1. Pamatojoties uz LHF DSN 19. un 26. punktiem, kā arī attiecīgajā situācijā valstī un pašvaldībās noteiktajiem ierobežojumiem, atzīt “HS Rīga” neierašanos uz spēli kā "force majeur" apstākļu rezultātu, tādējādi spēli atzīt kā nenotikušu jeb atceltu."

14:25 Lai mazinātu negatīvo ietekmi, ko ierastā treniņu un spēļu ritma pārtraukšana atstās uz dažāda vecuma un sagatavotības pakāpes basketbolistu (arī jaunatnes izlašu kandidātu) sagatavotību, Latvijas Basketbola savienības Treneru komisijas vadītājs Agris Galvanovskis aicina turpināt fiziskās aktivitātes. "Ņemot vērā, ka lielākā daļa sporta zāļu būs slēgtas, jāizmanto iespējas brīvā dabā – skriet krosus, braukt ar divriteni, izmantot ārā trenažierus. Ja laika apstākļi ļauj, āra laukumos var darboties ar bumbu. Tiesa, jāievēro piesardzība – jāizvairās no tieša kontakta ar citiem sportot gribētājiem. Tāpēc ļoti jāuzmanās, apmeklējot slēgtās trenažieru zāles. Katrā ziņā svarīgi ir kustēties, būti fiziski aktīviem, nevis pavadīt brīvo laiku pie datora ekrāna. Ārkārtējā situācija agri vai vēlu beigsies, basketbola sacensības turpināsies, un tad labākā situācijā būs tie, kuri šo mēnesi būs izmantojuši lietderīgi."

14:05 Eiropas Sieviešu basketbola līgas (EWBL) sezona oficiāli beigusies. Šogad nebūs “Četru fināla”, čempiona un oficiālas sezonas noslēguma klasifikācijas. Visu četru finālistu vārdi – “Žabiny Brno”, “Tsmoki Minsk”, “Dynamo Novosibirsk”, “Pieštanske Čajky” – tiks iegravēti uz EWBL kausa. Regulārās sezonas noslēguma klasifikācija ir spēkā no 2020. gada 19. janvāra. Ņemot vērā, ka izslēgšanas spēlēs šoreiz uzvarēja augstāk izsētās komandas, klasifikācija nemainās.

14:00 F1 komandas "McLaren" abi saslimušie apkalpes locekļi labi veseļojas, un viņiem vairs neesot kroņvīrusa simptomu, paziņots F1 mājaslapā. Slavenā Lielbritānijas komanda ceturtdien pēc pozitīvu analīžu saņemšanas nolēma izstāties no Austrālijas "Grand Prix", bet F1 vadība vēlāk pirmo posmu atcēla tik un tā. Pandēmijas dēļ tika pārcelti Bahreinas, Ķīnas un Vjetnamas posmi, un šobrīd F1 kalendārā tuvākais posms ir Nīderlandē – maija pašā sākumā.

13:30 No Gagarina kausa priekšlaicīgi izstājušies jau divi klubi, taču 69 gadus vecais Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs sarunā ar Sport-Express pauda neizpratni par notiekošo: "Nu, saslims kāds spēlētājs – saslims. Riska zonā pa visu līgu esmu vienīgi es, jo esmu vecāks par visiem, bet pārējie ir jaunie. No kā gan viņi baidās? Domāju, ka pagaidām mierīgi var spēlēt ar skatītājiem. Nav tādu problēmu. Es saprastu, ja mums būtu milzīga epidēmija, kāda gadās pat pie parastas gripas. Cik gan cilvēku ar to slimo! Bet tagad ar kroņvīrusa slimo nav pat ceturtdaļas kopējā skaita. Sataisīja ažiotāžu. Nezinu, kam tā ir vajadzīga." Iepriekš Sport-Express veica anonīmu aptauju starp Gagarina kausā palikušo klubu spēlētajiem, un 60% atbildēja, ka, viņuprāt, izslēgšanas spēles ir jāaptur. Gandrīz tikpat daudz respondentu (56%) atbildēja, ka baidās no vīrusa, un gandrīz četras piektdaļas uzskata, ka spēles nebūtu jāaizvada, ja tajās būtu tukšas tribīnes.

13:00 Ja vairums Eiropas basketbola līgu pagaidām vēl nogaida un skarbākus lēmumus, iespējams, pieņems aprīlī, bet futbola līgu likteni varētu izšķirt rītdiena, tad iepriekšējā nedēļā lielākā ietekme kroņvīrusa paveidam "Covid-19" bija pār Eiropas hokeju. Priekšlaicīgi pabeigto augstāko līgu skaits jau ir krietni pārsniedzis vienu desmitu, bet valstu prakse dalās - vieni nolēmuši medaļas dalīt pēc regulārās sezonas tabulas, bet citi šosezon titulu nemaz nepasniegs. Jāpiebilst, ka pašā Itālijā, kas Eiropā ir vīrusa uzliesmojuma epicentrs, čempionvienība tika noskaidrota jau pirms piecām nedēļām - "Asiago" finālsērijā pārspēja "Val Pusteria". Latvijas līgas - "play-off" spēles ir atceltas, bet vēl jātiek skaidrībā ar regulāro sezonu - tās liktenis varētu kļūt zināms tikai nākamnedēļ. Apskatu par citu Eiropas līgu praksi lasi ŠEIT!

12:37 Par palikšanu ārzemēs sociālajos tīklos pavēstījusi arī sprintere Sindija Bukša: "Mani sarūgtina kritiskā situācija pasaulē. Mēs varam tikai pielāgoties un cerēt uz to labāko. Treniņnometne Portugālē negaidīti tiek pagarināta līdz 14. aprīlim, jo slēdz Latvijas robežas. Protams, nevar zināt vai arī pēc tam tikšu mājās. Ar pozitīvām domām uz labāku nākotni."

12:30 Baltkrievijā ne tikai netiek apturēts hokeja čempionāts, bet hokeja izlase šorīt arī uzsākusi gatavošanos 2020. gada pasaules čempionātam, kā norise nu jau šķiet teju neiespējama. Uz ledus Mihaila Zaharova vadībā kāpa deviņi spēlētāji, vēl divi trenējās svaru zālē, bet vēl viens pievienosies drīzumā. Paredzēts, ka katru dienu sastāvs kļūs arvien plašāks. Vārtsargi: Sergejs Stepanovs (Oršas "Lokomotiv"), Andrejs Griščenko ("Gomel"). Aizsargi: Kirils Gotovecs (Minskas"Dinamo", KHL), Dmitrijs Znaharenko (Minskas "Dinamo", KHL), Oļegs Jevenko (Minskas "Dinamo", KHL), Iļja Šinkevičs (Podoļskas "Vityaz", KHL). Uzbrucēji: Andrejs Kosticins (Minskas "Dinamo", KHL), Aleksandrs Kitarovs (Minskas "Dinamo", KHL), Jevgeņijs Koviršins (Minskas "Dinamo", KHL),, Vladislavs Kodola (Čerepovecas "Severstal", KHL), Ņikita Komarovs (Čeļabinskas "Traktor", KHL), Andrejs Belevičs (Ņižņijnovgorodas "Torpedo", KHL).

12;20 Milleres piemēram seko Bolotņiks. Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks, kurš jau vairākas dienas ir Anglijā un gatavojas "Golden Contract" pusfinālam, sociālo tīklu vietnē "Instagram" pavēstījis, ka mājās plāno atgriezties tikai pēc cīņas. "MTK Global" rīkotais cīņu šovs joprojām nav atcelts vai pārcelts, un Bolotņiks negrasās atteikties no dalības tajā. Cīņa paredzēta piektdienas vakarā, Londonā.

12:00 Viena no futbola līgām, kas turpina savu gaitu, ir Turcijas Superlīga. Vakar notika būtiska cīņa tabulas augšgalā, kurā līderu kaujā "Trabzonspor" mājās atspēlējās pret "Basaksehir" (1:1) un saglabāja līderpozīciju. Abām ir vienāds punktu skaits, tāpat arī vienāda savstarpējo spēļu bilance, un Trabzonas klubs ir pārāks vārtu starpības dēļ (+31 pret +25). Līderiem pietuvoties nespēja "Galatasaray", kas Stambulas derbijā neatslēdza "Besiktas" vārtus (0:0) un joprojām atpaliek par trim punktiem. Līdz sezonas beigām atlikušas astoņas kārtas, un Turcijā visas sporta sacensības gan notiek bez skatītājiem. Tikmēr turpinās arī Krievijas Premjerlīga. "Sochi" pie tukšām tribīnēm apspēlēja "Krasnodar" (2:0), par jauno vicelīderi kļuva Maskavas "Lokomotiv", kas uzvarēja Rostovā pie Donas (3:1), bet Maskavas CSKA neuzveica "Ufa" (0:0).

11:30 Latvijas hokeja čempionāta liktenis visdrīzāk tomēr kļūs zināms tikai nākamnedēļ, Latvijas Televīzijai atklāja federācijas ģenerālsekretārs Viesturs Koziols. Sākotnēji tika plānots, ka HS "Rīga" un "Olimp" spēles iznākums tiks izšķirts rītdien paredzētajā Disciplinārās komitejas sēdē, tomēr Koziols atklāja, ka lēmums, kas izšķirs arī titula likteni, visticamāk, tiks pieņemts valdes sēdē nākamnedēļ. HS "Rīga" par neierašanos uz spēli teorētiski pienākas tehniskais zaudējums, kas pirmo vietu dotu "Olimp", taču rīdzinieki spēli nedrīkstēja aizvadīt Rīgas domes lēmuma dēļ.

11:05 Nursultanas "Barys" prezidents Boriss Ivaniščevs sarunā ar TASS komentējis kluba izstāšanos no Gagarina kausa: "Tika apspriesta mājas spēļu aizvadīšana Krievijā, tai arī [pretinieces laukumā] Novosibirskā. Taču ja mēs izbrauktu no Kazahstānas, atpakaļ vairs netiktu. Mums sastāvā ir ārzemnieki. Izbraukšana un iebraukšana ir aizliegta, kaut gan līdz pēdējam brīdim gribējām spēlēt savā laukumā.

10:35 Trešdien Indijā bija jāsākas olimpiskajai kvalifikācijai 3x3 basketbolā, taču arī šīs sacensības tika atceltas kroņvīrusa paveida "Covid-19" draudu dēļ. Latvijas 3x3 basketbolisti ir atgriezušies mājās no treniņnometnes Tenerifē un vēl šo nedēļu pavadīs pašizolācijā, portālam Sportacentrs.com atklāja LOV pārstāve Marita Vilciņa.

10:05 Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izcīņa palikusi vairs tikai ar sešām komandām. Sestdien par izstāšanos paziņoja Helsinku "Jokerit", bet šorīt somu pēdās devās arī Nursultanas "Barys". Par spīti Kazahstānā ieviestajam ārkārtas stāvoklim tika meklēti risinājumi, kur "Barys" varētu aizvadīt mājas spēles, un krievu mediji pat ziņoja, ka Kazahstānas valdība varētu "Barys" dēļ izdarīt izņēmumu, tomēr klubs mājaslapā jau ir pavēstījis par izstāšanos. Tādējādi skaidrs, ka rīt nenotiks neviena no abām otrās kārtas ievadspēlēm. Līgas mājaslapā gan par "Jokerit" un "Barys" izstāšanos joprojām ne vēsts.

10:00 LOV sporta speciāliste Vilciņa atklāja, ka ir ievākta informācija par olimpiskās vienības sportistu plāniem un ārzemēs varētu palikt mazāk par desmit latviešu sportistu. Starp viņiem arī diezgan pašsaprotami piemēri, kā vieglatlēti, pludmales volejbolisti vai riteņbraucējs Toms Skujiņš. "Ārzemēs daudziem ir diezgan mierīga gaisotne un vīrusa draudi nav tik jūtami. Sportisti var trenēties – pārsvarā ārpus pilsētām vai pilsētu centriem -, un viņi ir informēti par visiem piesardzības pasākumiem un to, kā ir jārīkojas. Nevienam sportistam kroņvīrusa simptomu neesot."

9:20 Latvijas boksere Amanda Millere neesot mainījusi plānus un rīt Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā grasās cīnīties par olimpisko ceļazīmi, portālam Sportacentrs.com apliecinājusi Latvijas Olimpiskās vienības sporta speciāliste Marita Vilciņa. 20 gadus vecajai Millerei pirmā cīņa svara kategorijā līdz 57 kilogramiem plānota rīt pret horvātieti Nikolinu Čačiču. Ceļazīmes iegūšanai latvietei nepieciešams pārvarēt divas kārtas.

9:00 Nacionālās hokeja līgas klubs Vankūveras "Canucks" savā mājaslapā pavēstījis par kroņvīrusa saslimšanas gadījumu organizācijas personālā. Sīkāka informācija par personas amatu netiek izpausta. Saslimušais atrodas 14 dienu pašizolācijā, un viņa veselības stāvoklis esot uzlabojies.

8:45 Pirms diennakts par sezonas beigām pavēstīja Ziemeļamerikas hokeja piramīdas trešā līga ECHL, kuras augšgalā bija Kristofera Binduļa pārstāvētā Dienvidkarolīnas "Stingrays". Lēmums vēl nav oficiāli pieņemts, taču ESPN raksta, ka ECHL pēdās visdrīzāk ies NBA fārmklubu līga G līga, kurā šosezon ir spēlējuši Anžejs Pasečņiks un Rodions Kurucs.

8:35 Atgādinām, ka no rītdienas Latvijā būs slēgti starptautiskie pasažieru pārvadājumi un tiks slēgta Eiropas Savienības ārējā robeža - Latvijas robežas ar Krieviju un Baltkrieviju. Latvijas varasiestādes mēģinās rast papildu risinājumus tiem Latvijas pilsoņiem, kuri līdz pusnaktij mājās netiks.

8:25 Šveices hokeja klubs "Biel-Bienne" pavēstījis, ka komandas galvenais treneris Anti Termenens ir saslimis ar kroņvīrusu. 49 gadus vecais somu speciālists vienību vada kopš 2017. gada decembra, bet pirms tam trenēja Somijas klubu HIFK. Šveicē sezona jau ir izbeigta, čempiones titulu nepasniedzot, taču "Biel-Bienne" regulārajā sezonā ieņēma piekto vietu un ieguva pēdējo ceļazīmi uz IIHF Čempionu līgu. Tāpat uz nedēļu ir slēgts kluba birojs, kas gan neesot saistīts ar trenera slimību. Termenens, ņemot vērā apstākļus, jūtas labi. Atgādinām, ka Šveicē ar kroņvīrusu saslimis arī Šveices Futbola asociācijas prezidents Dominiks Blāns.

8:10 Šonakt ASV tika sagaidīta būtiska ziņa sporta sacensību kontekstā. Slimību kontroles un prevencijas centrs (CDC) ir ieteicis lielu notikumu un pulcēšanās dalībnieku skaitu uz astoņām nedēļām ierobežot līdz 50 cilvēkiem. Tādējādi skaidrs, ka, pirmkārt, sporta notikumi līdz pat maija vidum nedrīkstētu notikt ar skatītāju klātbūtni, taču, otrkārt, virkne sporta veidu pat teorētiski nevarētu notikt arī pie tukšām tribīnēm – ja vien netiktu samazināts spēlei piesakāmo spēlētāju un personāla skaits. Visdrīzāk šāda ieteikuma apstiprināšana novestu vai nu pie sporta pārtraukšanas uz vismaz diviem mēnešiem, vai arī sporta sezonu izbeigšanas vispār.

8:00 Lielai daļai nozīmīgo pasākumu jau esot apturētiem vai atceltiem, nākamais lielais ziņu sprādziens gaidāms rīt, kad UEFA veiks četrus konferences zvanus ar Klubu asociāciju, Līgu asociāciju, visām 55 dalībvalstīm un arī UEFA Izpildkomiteju. Gaidāms, ka rītdien tiks pārcelts "Euro 2020" finālturnīrs – kā varianti tiek minēti šā gada decembris vai nākamā gada vasara – un vajadzētu tikt nospraustām vadlīnijām, kas varētu izšķirt daudzu futbola sacensību likteni. Rīt būs arī IIHF diskusija, lai gan lēmuma par pasaules čempionātu varētu vēl arī nebūt, jo galavārds piederēs Šveices valdībai, un tāpat rīt gaidāms arī LHF DK lēmums HS "Rīga" un "Olimp" jeb visas regulārās sezonas sakarā. Savukārt šodien vajadzētu būt jaunumiem Kontinentālajā hokeja līgā, kur apdraudētas ir abas rītdienas spēles – Jāņa Kalniņa Helsinku "Jokerit" jau ir atteikusies no dalības "play-off", bet Nursultanas "Barys" Kazahstānas ārkārtas stāvokļa dēļ ir palikusi bez mājas arēnas. Lai gan Krievijas presē jau tiek lēsts, ka "Barys" gadījumā valdība pieļaušot izņēmumu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 290 komentāri

  -4 [+] [-]

, 2020-03-16 08:38, pirms 4 gadiem
Sāk jau apnikt. NHL un NBA varētu sākt pamazām izspēlēt pie tukšām tribīnēm. Uz plejofu tad jau visi būs veseli.

Savādāk jau pieauguši vīrieši iet ķīselī un simulē sezonu kompītī: https://thehockeynews.com/news/arti...

  +2 [+] [-]

, 2020-03-16 08:57, pirms 4 gadiem
labdien rakstīja: Sāk jau apnikt. NHL un NBA varētu sākt pamazām izspēlēt pie tukšām tribīnēm. Uz plejofu tad jau visi būs veseli.

Savādāk jau pieauguši vīrieši iet ķīselī un simulē sezonu kompītī: https://thehockeynews.com/news/article/simulating-the-season-power-shifts-in-the-metropolitan-wilds-wild-comeback-puts-playoffs-in-sight
Variants ar visi izslimo šobrīd ir spilgti redzams Itālijā, neviena veselības sistēma pasaulē nespēj izglābt to apjomu ar pensionāriem (un netikai pensionāri, sportisti pēc lielām slodzēm arī varbūt riska grupa), kuriem pēkšņi atsaka plaušas. Vienīgais, kas šobrīd palīdz ir savstarpēja distancēšanās.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-16 09:22, pirms 4 gadiem
Edgars rakstīja: Variants ar visi izslimo šobrīd ir spilgti redzams Itālijā, neviena veselības sistēma pasaulē nespēj izglābt to apjomu ar pensionāriem (un netikai pensionāri, sportisti pēc lielām slodzēm arī varbūt riska grupa), kuriem pēkšņi atsaka plaušas. Vienīgais, kas šobrīd palīdz ir savstarpēja distancēšanās.
Nu nav taču tik briesmīga tā aina ASV kā Itālijā. Saslimušo skaits attiecībā pret iedzīvotāju skaitu valstī ir pupu mizas. Ok, gan jau lielie onkuļi paši tiks skaidrībā. Viņiem bizness un nauda ir pirmajā vietā.

     [+] [-]

, 2020-03-16 09:25, pirms 4 gadiem
Paziņa nupat atgriezās no ārzemēm.
Par to, ka jāievēro karantīna, ne lidmašīnā, ne lidostā informācijas nebija nekādas - kāp sabiedriskajā transportā, brauc, dzīvo tālāk, kā gribi .
Visu izšķir šādas nianses. Mazās nianses izgāž lielos pasākumus.
Šodien iegāzīsies papildus AirBaltic reisi. Nedomāju, ka arī tur pasažieriem kāds kaut ko pateiks.

  +4 [+] [-]

, 2020-03-16 09:41, pirms 4 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Paziņa nupat atgriezās no ārzemēm.
Par to, ka jāievēro karantīna, ne lidmašīnā, ne lidostā informācijas nebija nekādas - kāp sabiedriskajā transportā, brauc, dzīvo tālāk, kā gribi .
Visu izšķir šādas nianses. Mazās nianses izgāž lielos pasākumus.
Šodien iegāzīsies papildus AirBaltic reisi. Nedomāju, ka arī tur pasažieriem kāds kaut ko pateiks.
Tak pilns internets par tām karantīnām, slikti jau paliek. Kādā mentālā alā ir jādzīvo, lai neko nezinātu. Patiesībā gribētu mācēt tā abstrahēties no visa.
TV, radio, man pat sms no TELE2 par šo murgu atnāca.

Mūsu guru eksperts apgalvo, ka tuvākajās dienās šeit viss izšķirsies - https://www.delfi.lv/news/national/...

     [+] [-]

, 2020-03-16 09:41, pirms 4 gadiem
labdien rakstīja: Nu nav taču tik briesmīga tā aina ASV kā Itālijā. Saslimušo skaits attiecībā pret iedzīvotāju skaitu valstī ir pupu mizas. Ok, gan jau lielie onkuļi paši tiks skaidrībā. Viņiem bizness un nauda ir pirmajā vietā.
Visi zog tur augšā.

  -1 [+] [-]

, 2020-03-16 09:46, pirms 4 gadiem
labdien rakstīja: Tak pilns internets par tām karantīnām, slikti jau paliek. Kādā mentālā alā ir jādzīvo, lai neko nezinātu. Patiesībā gribētu mācēt tā abstrahēties no visa.
TV, radio, man pat sms no TELE2 par šo murgu atnāca.
Ej nu tā viņiem tagad uzticies visiem, ka nekur neies. Viens tāds visu Igauniju aplipināja. vajadzēja kaut kā obligātāk spundēt viņus iekšā.

     [+] [-]

, 2020-03-16 09:50, pirms 4 gadiem
Swordsman rakstīja: Ej nu tā viņiem tagad uzticies visiem, ka nekur neies. Viens tāds visu Igauniju aplipināja. vajadzēja kaut kā obligātāk spundēt viņus iekšā.
Tas jau ir atbildības jautājums, bet apgalvot, ka nav informēti, viņi nevar

     [+] [-]

, 2020-03-16 10:07, pirms 4 gadiem
Swordsman rakstīja: Ej nu tā viņiem tagad uzticies visiem, ka nekur neies. Viens tāds visu Igauniju aplipināja. vajadzēja kaut kā obligātāk spundēt viņus iekšā.
jā, šis ir tas stāsts kad baigi jāpaļaujas uz citiem, bet redzot kas apkārt notiek vairāk ceru uz brīnumu

     [+] [-]

, 2020-03-16 10:32, pirms 4 gadiem
labdien rakstīja: Tak pilns internets par tām karantīnām, slikti jau paliek. Kādā mentālā alā ir jādzīvo, lai neko nezinātu. Patiesībā gribētu mācēt tā abstrahēties no visa.
TV, radio, man pat sms no TELE2 par šo murgu atnāca.
Redzi, tie idiotiem augšā šķiet tāpat kā muļķim tev.
Cilvēks atbrauca no eksotiskas valsts, brauciena laikā netusēja pa internetu. Cita lieta, ka pat tajā valstī, kur nebija nekādu karantīnu, piesardzības pasākumi bija daudz vairāk un nopietnāki nekā šeit.

Kas attiecas uz tevis piesaukto "guru", bļin - šis "guru" kopš janvāra sākuma varēja sagādāt plaušu ventilācijas iekārtas daudz maz pietiekošā daudzumā, lai veselības ministres izstrādājumam nebūtu jāmulst kameras priekšā, kad jautā, cik mums šo iekārtu ir.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-16 10:39, pirms 4 gadiem
labdien rakstīja: Sāk jau apnikt. NHL un NBA varētu sākt pamazām izspēlēt pie tukšām tribīnēm. Uz plejofu tad jau visi būs veseli.

Savādāk jau pieauguši vīrieši iet ķīselī un simulē sezonu kompītī: https://thehockeynews.com/news/article/simulating-the-season-power-shifts-in-the-metropolitan-wilds-wild-comeback-puts-playoffs-in-sight
Nedabūsi tu nekādas NBA spēles līdz vasarai..Štatiem epidēmija vēl tikai priekšā reāli.Likums tikko ar izdots par max 50 cilvēku savākšanos.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-16 10:40, pirms 4 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Redzi, tie idiotiem augšā šķiet tāpat kā muļķim tev.
Cilvēks atbrauca no eksotiskas valsts, brauciena laikā netusēja pa internetu. Cita lieta, ka pat tajā valstī, kur nebija nekādu karantīnu, piesardzības pasākumi bija daudz vairāk un nopietnāki nekā šeit.
Tev kā gudram cilvēkam jau nu būtu jāsaprot, ka valsts noteikti par to ir padomājusi un izsūtījusi paziņojumus kaut vai tajā pašā SMS formā. Pat reperim ansim atnāca informācija no it kā nesaistīta CSDD kantora: https://twitter.com/ansishh/status/...

Protams, internetā viņi netusēja, aha, noteikti instā katru dienu sēdēja, ka šņakst viet.

  -2 [+] [-]

, 2020-03-16 10:41, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Štatiem epidēmija vēl tikai priekšā reāli.Likums tikko ar izdots par max 50 cilvēku savākšanos.
Tas nav likums, bet vēl neapstiprināts ieteikums. Esmu pret šo ieteikumu. Ceru, ka lielie onkuļi ir ar mani vienisprātis.

     [+] [-]

, 2020-03-16 10:42, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: jā, šis ir tas stāsts kad baigi jāpaļaujas uz citiem, bet redzot kas apkārt notiek vairāk ceru uz brīnumu
Kāpēc jāpaļaujas? Ja gribi nesaslimt, arī Tu vari dzīvot vairāk vai mazāk izolēti - neiet uz krogu, neiet svinēt labākā drauga 50g jubileju vai tā vietā noorganizēt nelielas svinības skypā. Un uz veikalu/aptieku pēc pirmās nepieciešamības produktiem aizsūtīt kādu kaimiņu, nevis iet pats Idioti ir vienmēr un visur - bet tas nenozīmē, ka arī man tādam ir jābūt.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-16 10:45, pirms 4 gadiem
labdien rakstīja: Tev kā gudram cilvēkam jau nu būtu jāsaprot, ka valsts noteikti par to ir padomājusi un izsūtījusi paziņojumus kaut vai tajā pašā SMS formā. Pat reperim ansim atnāca informācija no it kā nesaistīta CSDD kantora: https://twitter.com/ansishh/status/...

Protams, internetā viņi netusēja, aha, noteikti instā katru dienu sēdēja, ka šņakst viet.
Nu redz, arī šādi cilvēki atgriežas:
https://twitter.com/petersoon_com/s...

     [+] [-]

, 2020-03-16 10:47, pirms 4 gadiem
Swordsman rakstīja: Nu redz, arī šādi cilvēki atgriežas:
https://twitter.com/petersoon_com/status/1239309940076032000
Atkal jau - atbildības jautājums. Informēts taču tika.

     [+] [-]

, 2020-03-16 10:47, pirms 4 gadiem
Bzh rakstīja: Kāpēc jāpaļaujas? Ja gribi nesaslimt, arī Tu vari dzīvot vairāk vai mazāk izolēti - neiet uz krogu, neiet svinēt labākā drauga 50g jubileju vai tā vietā noorganizēt nelielas svinības skypā. Un uz veikalu/aptieku pēc pirmās nepieciešamības produktiem aizsūtīt kādu kaimiņu, nevis iet pats Idioti ir vienmēr un visur - bet tas nenozīmē, ka arī man tādam ir jābūt.
es varu dzīvot vairāk vai mazāk izolēti, bet es nevaru būt pilnībā izolēts. Sarežģīti, ne?

     [+] [-]

, 2020-03-16 10:50, pirms 4 gadiem
labdien rakstīja: Tas nav likums, bet vēl neapstiprināts ieteikums. Esmu pret šo ieteikumu. Ceru, ka lielie onkuļi ir ar mani vienisprātis.
Grūti teikt,ka neapstiprināts ieteikums..Vakar bija redzams video,kā policisti dzen studentus atpakaļ kojās/mājas,un lai beidz pulcēties simtiem uz ielām.

     [+] [-]

, 2020-03-16 10:51, pirms 4 gadiem
labdien rakstīja: Tev kā gudram cilvēkam jau nu būtu jāsaprot, ka valsts noteikti par to ir padomājusi un izsūtījusi paziņojumus kaut vai tajā pašā SMS formā. Pat reperim ansim atnāca informācija no it kā nesaistīta CSDD kantora: https://twitter.com/ansishh/status/...

Protams, internetā viņi netusēja, aha, noteikti instā katru dienu sēdēja, ka šņakst viet.
Jo vairāk raksti, jo dumāks izskaties!
Tam cilvēkam ir 64 gadi - vecums, kad sen saprasts, ka instā sēdēšana nudien ir zemē nomests laiks.

Valsts ir padomājusi, saki? Tu nopietni? Oki! Dzīvo ilūzijās.

     [+] [-]

, 2020-03-16 10:54, pirms 4 gadiem
JoKaLeMeNe rakstīja: Jo vairāk raksti, jo dumāks izskaties!
Tam cilvēkam ir 64 gadi - vecums, kad sen saprasts, ka instā sēdēšana nudien ir zemē nomests laiks.

Valsts ir padomājusi, saki? Tu nopietni? Oki! Dzīvo ilūzijās.
Neieliks valsts katram visu ar karoti mutē. Tik daudz krīžu ekspertu saradies

     [+] [-]

, 2020-03-16 10:57, pirms 4 gadiem
Latvijā + 4
Jāskatās kā estiem būs, vēl nav info...

  -1 [+] [-]

, 2020-03-16 11:12, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Grūti teikt,ka neapstiprināts ieteikums..Vakar bija redzams video,kā policisti dzen studentus atpakaļ kojās/mājas,un lai beidz pulcēties simtiem uz ielām.
Tur taču rakstīts.

Visdrīzāk šāda ieteikuma apstiprināšana novestu vai nu pie sporta pārtraukšanas uz vismaz diviem mēnešiem, vai arī sporta sezonu izbeigšanas vispār.

Tātad vēl nav apstiprināts. Ziņas nelasāt, tikai paniku sējat...

Un viens ir izdzenāt jauniešu bariņus, pavisam kas cits - biznesa milžus NBA un NHL.

  +3 [+] [-]

, 2020-03-16 11:25, pirms 4 gadiem
labdien rakstīja: Tur taču rakstīts.

Visdrīzāk šāda ieteikuma apstiprināšana novestu vai nu pie sporta pārtraukšanas uz vismaz diviem mēnešiem, vai arī sporta sezonu izbeigšanas vispār.

Tātad vēl nav apstiprināts. Ziņas nelasāt, tikai paniku sējat...

Un viens ir izdzenāt jauniešu bariņus, pavisam kas cits - biznesa milžus NBA un NHL.
Tak neviens NHL un NBA šosezon vairs nebūs, beidz stresot, meklē sev citas izklaides. Īstais laiks pašam sākt sportot un kādu grāmatu varbūt palasīt pārmaiņas pēc.

     [+] [-]

, 2020-03-16 11:30, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: NBA šosezon vairs nebūs
Kā nebūs ????????????????????????? ?????!!!!??????

     [+] [-]

, 2020-03-16 11:34, pirms 4 gadiem
Swordsman rakstīja: Kā nebūs ????????????????????????? ?????!!!!??????
Nu lab, lab, tūlīt jau visiem vajadzētu sākt atveseļoties, tad jau varbūt PO izspēlē. Tomēr taču situācija ar katru dienu uzlabojas.

     [+] [-]

, 2020-03-16 11:37, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Tak neviens NHL un NBA šosezon vairs nebūs, beidz stresot, meklē sev citas izklaides. Īstais laiks pašam sākt sportot un kādu grāmatu varbūt palasīt pārmaiņas pēc.
bibliotēkas tak ciet

  +1 [+] [-]

, 2020-03-16 11:43, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: bibliotēkas tak ciet
Hmm, par to nebiju iedomājusies, ka varētu būt arī tādi gadījumi, ka pašam pilnīgi nevienas grāmatas mājās nav, bet īstenībā, tāda jau laikam ir lielākā daļa? Mjā, tad problēma uzreiz kļūst nopietnāka. Vēl gan laikam veikali nav slēgti, pāris nedēļas atpakaļ sanāca grāmatnīcā ieiet, baigi sen nebiju bijusi, pozitīvi nošokējos, ka pasaules klasika oriģinālvalodā nopērkama par nieka 2.90, tagad Dr. Jekyll and Mr. Hyde stāv plauktā un gaida, kad piebeigšu iesāktos seriālu tā kā varianti vēl ir, pilnīga bezcerība vēl nav iestājusies, tik fiksi jāskrien uz grāmatnīcu.

     [+] [-]

, 2020-03-16 11:48, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Hmm, par to nebiju iedomājusies, ka varētu būt arī tādi gadījumi, ka pašam pilnīgi nevienas grāmatas mājās nav, bet īstenībā, tāda jau laikam ir lielākā daļa? Mjā, tad problēma uzreiz kļūst nopietnāka. Vēl gan laikam veikali nav slēgti, pāris nedēļas atpakaļ sanāca grāmatnīcā ieiet, baigi sen nebiju bijusi, pozitīvi nošokējos, ka pasaules klasika oriģinālvalodā nopērkama par nieka 2.90, tagad Dr. Jekyll and Mr. Hyde stāv plauktā un gaida, kad piebeigšu iesāktos seriālu tā kā varianti vēl ir, pilnīga bezcerība vēl nav iestājusies, tik fiksi jāskrien uz grāmatnīcu.
Ja godīgi es pat nezinu kas ar biblenēm ir, es domāju ka mana ir ciet, jo atrodas Volvo halle un halle slēgta. Iespējams pārējās strādā. Viena grāmata mājās ir ko lasit un visādas oldskūlīgas filmas Vēl man ir botas un velosipēds, darīt būs ko

  +1 [+] [-]

, 2020-03-16 11:49, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Tak neviens NHL un NBA šosezon vairs nebūs, beidz stresot, meklē sev citas izklaides. Īstais laiks pašam sākt sportot un kādu grāmatu varbūt palasīt pārmaiņas pēc.
Aizsāvi garām. Nebūšu īstais, kam uzbraukt par nesportošanu un nelasīšanu. Un grāmatas ir jāpērk veikalos nevis jāiet uz bibliotēku!

NHL un NBA būs būt! Pie tā arī šodien paliksim.

     [+] [-]

, 2020-03-16 11:50, pirms 4 gadiem
bet LHFs tomēr ir apjēdzis ka HSR nemaz nedrīkstēja sestdien spēlēt, ilgi līdz viņiem tas gāja. āksti.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-16 11:52, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Hmm, par to nebiju iedomājusies, ka varētu būt arī tādi gadījumi, ka pašam pilnīgi nevienas grāmatas mājās nav, bet īstenībā, tāda jau laikam ir lielākā daļa? Mjā, tad problēma uzreiz kļūst nopietnāka. Vēl gan laikam veikali nav slēgti, pāris nedēļas atpakaļ sanāca grāmatnīcā ieiet, baigi sen nebiju bijusi, pozitīvi nošokējos, ka pasaules klasika oriģinālvalodā nopērkama par nieka 2.90, tagad Dr. Jekyll and Mr. Hyde stāv plauktā un gaida, kad piebeigšu iesāktos seriālu tā kā varianti vēl ir, pilnīga bezcerība vēl nav iestājusies, tik fiksi jāskrien uz grāmatnīcu.
Bezcerība nudien nav!
Beidzot cilvēki var apstāties un tiešām pievērsties sevup. Patiesībā interesants un foršs laiks. Un, protams, grāmatas, jā!

     [+] [-]

, 2020-03-16 12:09, pirms 4 gadiem
labdien rakstīja: Aizsāvi garām. Nebūšu īstais, kam uzbraukt par nesportošanu un nelasīšanu. Un grāmatas ir jāpērk veikalos nevis jāiet uz bibliotēku!

NHL un NBA būs būt! Pie tā arī šodien paliksim.
Nu super, ka ir citas intereses, tad vēl jo vairāk neizprotu to apsēstību ar sportu un teju histērisko vajadzību pēc spēlēm par jebkādu cenu.
Ja ar tādu pārliecību saki, ka gan NHL, gan NBA būs būt šosezon, tad aiziet, saderam uz kko, jo es ar pilnu pārliecību saku, ka nekā te šosezon vairs nebūs. Ir kādi piedāvājumi?

  -1 [+] [-]

, 2020-03-16 12:13, pirms 4 gadiem
jebak , jebak !!!

  -2 [+] [-]

, 2020-03-16 12:24, pirms 4 gadiem
kristaps26 rakstīja: jebak , jebak !!!
Piekrītu.

     [+] [-]

, 2020-03-16 12:25, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Nu super, ka ir citas intereses, tad vēl jo vairāk neizprotu to apsēstību ar sportu un teju histērisko vajadzību pēc spēlēm par jebkādu cenu.
Ja ar tādu pārliecību saki, ka gan NHL, gan NBA būs būt šosezon, tad aiziet, saderam uz kko, jo es ar pilnu pārliecību saku, ka nekā te šosezon vairs nebūs. Ir kādi piedāvājumi?
Viss būs, jo pēc nedēļām 2-3 visam pakāpeniski vajadzētu rimt sākties. Jautājums ir tikai kādā formātā.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 290 komentāri