Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Suns" vadība nolemj šosezon vairs nesūtīt laukumā rezultatīvo Bledso

"Suns" vadība nolemj šosezon vairs nesūtīt laukumā rezultatīvo Bledso
Eriks Bledso
Foto: AFP/Scanpix

Viena no NBA lejasgala komandām Fīniksas "Suns" sezonas 14 atlikušajās spēlēs vairs neplāno izmantot savu uzbrukuma līderi Eriku Bledso, liekot viņam neriskēt ar ceļgala traumu.

27 gadus vecais Eriks Bledso ar vidēji spēlē 21.1 gūtu punktu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā dala 27. vietu ar savu komandas biedru Devinu Bukeru, turklāt izdarījis arī 6.3 rezultatīvas piespēles. Bledso pēc pagājušās sezonas lielākās daļas izlaišanas šosezon piedalījies 66 mačos no 68, bet Fīniksas mediji, ka pieņemts lēmums šosezon ar viņa veselību vairs neriskēt un spēlēs neizmantot.

Bledso pēdējos mačos bija spēlējis, neskatoties uz ceļgala sāpēm, un pēc kluba vadības lēmuma palika malā vakardienas mačā pret "Kings". Ņemot vērā, ka "Suns" ar 22 uzvarām šobrīd ieņem priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē, izredžu uz "play-off" praktiski nav, un sezonas atlikusī daļa Fīniksai sportiskajā ziņā ir tikai savu iespēju noskaidrošana drafta loterijā. Jāatgādina, ka jo zemāka vieta tiks ieņemta regulārajā sezonā, jo lielāka iespēja iegūt drafta pirmo izvēli.

"Nedomāju, ka kāds treneru kolektīva pārstāvis būtu Bledso atstājis ārpus sastāva," skaidroja galvenais treneris Ērls Votsons. "Viņš aizvadījis lielisku sezonu, spēlējis augstā līmenī un spēris vairākus soļus pareizajā virzienā. Bledso ir priecīgs par savām nākotnes iespējām."

Spēlē pret Sakramento Bledso vietā sākumsastāvā devās debitants Tailers Uliss, kurš uzreiz izcēlās 13 punktiem un 13 rezultatīvām piespēlēm. Pamatsastāvā Fīniksai devās pieci spēlētāji jaunāki par 24 gadiem un trīs, kas jaunāki par 22 gadiem, turklāt traumas dēļ jau ilgāku laiku nespēlē 19 gadus vecais Dragans Benders. Bledso nespēlēšana sniegs vairāk iespēju Fīniksas gados jaunajai komandai, bet iespējas kaut nedaudz uzlabot vietu kopvērtējumā pēc šī lēmuma kļuvušas krietni mazākas.

Izmantotie resursi:
Phoenix Suns shut down PG Eric Bledsoe for...


, 2017-03-16 18:28, pirms 7 gadiem
Bledso pēc sezonas lielākās daļas izlaišanas šosezon piedalījies 66 mačos no 68

Izlaida lielāko daļu, bet nospēlēja lielāko daļu
, 2017-03-16 19:32, pirms 7 gadiem
He made the imposible posible.
, 2017-03-17 00:00, pirms 7 gadiem
Piekāšu komandu, kas man maksā milionus, bet nelaiž spēlēt sirds lietu.. :/
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
63

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.