Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Porziņģis: "Entonijs ir pelnījis piedalīties Zvaigžņu spēlē"

Porziņģis: "Entonijs ir pelnījis piedalīties Zvaigžņu spēlē"
Kristaps Porziņģis nobloķē "Thunder" jaunzēlandiešu spēlētāju Stīvenu Adamsu
Foto: AP/Scanpix

"Mums jāizmanto Zvaigžņu spēles nedēļas nogale, lai uz brīdi aizmirstu par komandā notiekošo un, atgriežoties pēc pārtraukuma, jāsāk no jauna," Kristaps Porziņģis trešdien, 15. februārī, dalījās pārdomās pēc izbraukuma spēles pret Oklahomas "Thunder" basketbolistiem.

Karmelo Entonijs, desmitkārtējs "All Star" dalībnieks

“Piedalīšanās zvaigžņu spēlē nozīmē daudz. Nepārprotiet, būt zvaigžņu spēlē un pārstāvēt savu komandu joprojām ir gods, par spīti visam. Tā nav tikai “Knicks” pārstāvēšana, tas ir gods pārstāvēt visu Ņujorkas pilsētu.

Turpināju cerēt, ka nedēļas nogalē varēšu atpūsties, taču...tāda ir dzīve. Notiek dažādas lietas, jāpieņem lēmumi un jāizvērtē situācija. Visvairāk esmu priecīgs par Villiju (Ernangomesu). Braukt uz (Ņūorleānu), būt klāt un pārstāvēt komandu...zvaigžņu spēles nedēļas nogale ir vērtīga pieredze.

Villijs spēlē būs kopā ar savu “brāli” Kristapu Porziņģi. Esmu pārliecināts, ka viņi izbaudīs spēli. Esmu vairāk priecīgs par viņiem, īpaši Villiju. Joprojām gaidu pārtraukumu, diemžēl, tas nenotiks. Neļaušu tam salauzt manu garu, centīšos izbaudīt, jo, kā jau teicu, piedalīties zvaigžņu spēlē ir gods.”

Kristaps Porziņģis, divkārtējs "Rising Stars Challenge" dalībnieks

“Manuprāt, “Thunder” otrajā un trešajā ceturtdaļā pamainīja aizsardzību, savukārt mūsu izpildījums uzbrukumā vairāk nebija tik labs. Atgriezāmies pie 1-pret-1 spēles un tā mums nepalīdzēja, kamēr Oklahomas aizsardzība kļuva labāka.

Domāju, ka pāris pēdējās spēlēs sākām spēlēt labāk. Pret “Thunder” izdevās tiešām labas epizodes, taču vēlāk atgriezāmies pie spēles, kādu savā izpildījumā negribam redzēt. Pēc atpūtas pauzes mums laukumā jāatgriežas ar svaigām galvām, saprotot, kas jāizdara sezonas pēdējā trešdaļā.

Runājot par zvaigžņu spēli. Pirmkārt, Melo bija pelnījis piedalīties tajā no paša sākuma, savukārt Villijam vajadzēja piedalīties pirmgadnieku un otrgadnieku spēlē. Esmu priecīgs, ka abiem būs tāda iespēja. Melo ir “All Star”, bet Villijs varēs man pievienoties pirmgadnieku un otrgadnieku spēlē. Mums uz brīdi jāaizmirst par komandā notiekošo. Kad atgriezīsimies, jāsāk no jauna.”


, 2017-02-16 15:23, pirms 7 gadiem
Vienīgais, ko viņš ir pelnijis, ir tikt aizmainīts, jo kolīdz bumba nonāk pie Karmelo, uzbrukums vienk apstajas un tiek izdarīti , ātri, pārsteidzīgi un neprecīzi metieni. Protams viņa talants ir nenoliedzams, bet šosezon viņš nevelk all star līmeni.
Viss kas saistās ar viņu ir sagandējis komandas mikroklimatu.
, 2017-02-16 16:00, pirms 7 gadiem
Mr.V. rakstīja: Vienīgais, ko viņš ir pelnijis, ir tikt aizmainīts, jo kolīdz bumba nonāk pie Karmelo, uzbrukums vienk apstajas un tiek izdarīti , ātri, pārsteidzīgi un neprecīzi metieni. Protams viņa talants ir nenoliedzams, bet šosezon viņš nevelk all star līmeni.
Viss kas saistās ar viņu ir sagandējis komandas mikroklimatu.
cik var vienu un to pašu komentēt pie katra raxta knicks sakarā.
, 2017-02-16 16:10, pirms 7 gadiem
Mr.V. rakstīja: Vienīgais, ko viņš ir pelnijis, ir tikt aizmainīts, jo kolīdz bumba nonāk pie Karmelo, uzbrukums vienk apstajas un tiek izdarīti , ātri, pārsteidzīgi un neprecīzi metieni. Protams viņa talants ir nenoliedzams, bet šosezon viņš nevelk all star līmeni.
Viss kas saistās ar viņu ir sagandējis komandas mikroklimatu.
Melo nav vislielākais grēkāzis. Tas noteikti ir Fils, jo viņš kā meneģeris prezidents, nav tik spējīgs, kā treneris. Ja pirmajā sezonas pusē komanda spēlēja labi dēļ KP monstruālās spēles, tad, tagad, kad viņš nemet tik labi un ir saguris vai vēl kaut kas, tad visi prieki ir cauri. Es uzskatu, ka Melo vnk neiet kopā ar Rouzu un KP, tur vajag vienu labu saspēlnieku ar piespēli. Melo ne ar Aiversonu,ne Rouzu nav tajā līmenī, kādā ir ar Kidu un Bilapsu bijis, kad ir PG ar labu piespēli un spēles veidošanas prasmēm. KP arī taisa visādus drblus no 3pt līnijas. 2,21m nav jāiet caurgājienā ar driblu no 3pt līnijas vai jātaisa krosovers ut.t.t, KP vajag labu piespēlētāji, kāds savulaik Andrim bija S-jax vieglie punkti ap 10 katru spēli u.t.t Posta spēle jauzlabo KP un labu PG viss pārējais viņam ir. Gomesam jāpieliek spēkā un būs labs tandēms. Rouzs nav slikts, bet ar Melo kopā neiet vajag kādu ar labu defu un piespēli. Holidejs būtu labs, bet nezinu vai uz knicks viņš vēlas.
, 2017-02-16 16:10, pirms 7 gadiem
Chris_Drury rakstīja: cik var vienu un to pašu komentēt pie katra raxta knicks sakarā.
viņam prosta ir cerība, ka Carmello lasa SC komentārus un tomēr nolems aiziet.
, 2017-02-16 17:54, pirms 7 gadiem
Turpināju cerēt, ka nedēļas nogalē varēšu atpūsties, taču...tāda ir dzīve.

, 2017-02-16 18:54, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Melo nav vislielākais grēkāzis. Tas noteikti ir Fils, jo viņš kā meneģeris prezidents, nav tik spējīgs, kā treneris. Ja pirmajā sezonas pusē komanda spēlēja labi dēļ KP monstruālās spēles, tad, tagad, kad viņš nemet tik labi un ir saguris vai vēl kaut kas, tad visi prieki ir cauri. Es uzskatu, ka Melo vnk neiet kopā ar Rouzu un KP, tur vajag vienu labu saspēlnieku ar piespēli. Melo ne ar Aiversonu,ne Rouzu nav tajā līmenī, kādā ir ar Kidu un Bilapsu bijis, kad ir PG ar labu piespēli un spēles veidošanas prasmēm. KP arī taisa visādus drblus no 3pt līnijas. 2,21m nav jāiet caurgājienā ar driblu no 3pt līnijas vai jātaisa krosovers ut.t.t, KP vajag labu piespēlētāji, kāds savulaik Andrim bija S-jax vieglie punkti ap 10 katru spēli u.t.t Posta spēle jauzlabo KP un labu PG viss pārējais viņam ir. Gomesam jāpieliek spēkā un būs labs tandēms. Rouzs nav slikts, bet ar Melo kopā neiet vajag kādu ar labu defu un piespēli. Holidejs būtu labs, bet nezinu vai uz knicks viņš vēlas.
Nopietni?- "meneĢeris"
, 2017-02-17 08:40, pirms 7 gadiem
Labi, būsim jau godīgi nav tā ka neiet kopā KP, Melo un Roze. Reāli Roza vietā vajadzēja paņem pass first saspēlnieku nevis Roze. Knicks ir metēju komanda, bet problēma tajā, ka neviens negrib izkārtot otram metienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
22

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).