Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Taunss inficējies ar Covid-19, pārcelta "Timberwolves" spēle pret "Grizzlies"

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Taunss inficējies ar Covid-19, pārcelta "Timberwolves" spēle pret "Grizzlies"
Kārls Antonijs Taunss, pēc uzvaras pār "Pistons" veltot spēles bumbu savai mātei. Foto: AFP/Scanpix.ee

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Minesotas "Timberwolves" līderis Kārls Antonijs Taunss inficējies ar Covid-19 vīrusu, basketbolists paziņojis savos sociālajos tīklos. Tāpat tikusi pārcelta arī šonakt paredzētā "Timberwolves" spēle pret Memfisas "Grizzlies".

Inficēšanās ar Covid-19 Taunsam ir īpaši sāpīga, jo slimības dēļ gājuši bojā septiņi viņa ģimenes locekļi, ieskaitot viņa māti. Taunsa māte komplikāciju dēļ nomira 13. aprīlī. "Pirms šodienas spēles esmu saņēmis kārtējo briesmīgo ziņu. Esmu inficējies ar Covid-19 vīrusu. Es tūlīt pat sākšu ievērot karantīnu un pārējos noteikumus. Katru dienu lūdzos, lai šis vīruss pazustu, katru dienu cenšos pārējos pārliecināt par vīrusa nopietnību, pārliecināt ievērot visus noteikumus," Taunss raksta savā ziņā.

Minesotas "Timberwolves" komandā bez Taunsa ar Covid-19 inficējies vēl viens spēlētājs, un, turpinot meklēt iespējamo kontaktpersonu loku, Minesotas spēle pret Memfisas "Grizzlies" tikusi pārcelta, jo "Wolves" komanda nevar nokomplektēt sastāvu ar nepieciešamajiem astoņiem spēlētājiem.

Ši ir jau trešā spēle, kas šonakt tikusi pārcelta, iepriekš tika ziņots par Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika "Wizards" mača pret Detroitas "Pistons" pārcelšanu, kā arī par Goldensteitas "Warriors" un Fīniksas "Suns" spēles pārcelšanu uz vēlāku laiku.

Neskatoties uz pieaugošo saslimšanu ar Covid-19 skaitu, NBA sezonu pagaidām negrasās apturēt, tā vietā pieņemot stingrākus noteikumus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-01-16 05:10, pirms 3 gadiem
Tam gan neiet arvto vīrusu!

     [+] [-]

, 2021-01-16 06:36, pirms 3 gadiem
Kad KHL hokejisti sāka slimot ar covid, tad te visi bļāva, ka stulbie krievu grib sportistus nobeigt, tagad ASV tas pats, bet tādu bļaušanu nedzirdam.