Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrons: "Nedomāju, ka spēlēšu līdz 46 gadu vecumam"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Lebrons: "Nedomāju, ka spēlēšu līdz 46 gadu vecumam"
Lebrons Džeimss. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Naktī uz sestdienu Losandželosas "Lakers" izcīnīja uzvaru ar 112:95 pret Ņūorleānas "Pelicans". Lebronam šajā spēlē izdevās gūt 21 punktu un atdot 11 rezultatīvas piespēles. Pēc mača Džeimss sniedza viedokli par karjeras turpinājumu un savu fizisko sagatavotību.

"Lakers" līderis atzina, ka šobrīd atrodas labā fiziskajā formā un dara visu, lai tā saglabātos arī ilgtermiņā. Iepriekš Džeimss sacīja, ka varētu spēlēt vēl desmit gadus, tomēr šobrīd viņš uzskata citādāk: "Nedomāju, ka spēšu turpināt karjeru līdz 46 gadu vecumam, turklāt šādu lēmumu neatbalstītu mana sieva."

Šosezon Lebrons izcēlies vidēji ar 24.1 punktu, 8.1 atlēkušajām bumbām un 7.7 rezultatīvajām piespēlēm. Turklāt Džeimss saviem pretspēlētājiem ļāvis realizēt tikai 30% metienu no spēles, kas šobrīd ir labākais rādītājs NBA. Pašreizējie čempioni ieņem pirmo vietu līgā ar 11 uzvarām un trim zaudējumiem. Nākamo spēli "Lakers" aizvadīs pret Karija pārstāvēto Goldensteitas "Warriors".

Izmantotie resursi:
https://clutchpoints.com/lakers-new...

     [+] [-]

, 2021-01-16 20:46, pirms 3 gadiem
Pedejā laika vairs tik skaļi nerunā par to ka beigs kas dēls sāks NBA, tur izskatās ka tomēr nebūs tik viegli kā plānots ar to NBA.

     [+] [-]

, 2021-01-16 21:10, pirms 3 gadiem
Spēlēs tik ilgi, kamēr 7 titulus izcīnīs!