Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Heivords pirmo reizi iegūst nedēļas MVP godu, Derouzans labākais Austrumos

Rolands Eliņš

Heivords pirmo reizi iegūst nedēļas MVP godu, Derouzans labākais Austrumos
Gordons Heivords
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā par aizvadītās nedēļas labākajiem basketbolistiem atzīti Demārs Derouzans no "Raptors" un Gordons Heivords no Jūtas "Jazz".

Demārs Derouzans, līgas sestais rezultatīvākais spēlētājs šosezon, aizvadītās nedēļas trīs spēlēs vidēji guva 30.7 punktus un izcēlās ar 51.5% precizitāti metienos no spēles. Derouzans arī savāca 7.3 atlēkušās bumbas un
palīdzēja savai komandai uzvarēt visās trīs spēlēs - pret Bostonu, Bruklinu un Kristapa Porziņģa pārstāvēto "Knicks".

Derouzanam šī ir ceturtā nedēļas labākā spēlētāja balva karjerā un trešā šosezon, kamēr Rietumu konferencē par vislabāko spēlētāju atzīts "Jazz" līderis Gordons Heivords, kurš šo atzinību saņēmis pirmoreiz karjerā.

Heivords uz Džeimsa Hārdena un Rasela Vestbruka regulāro "triple-double" fona neizcēlās ar fantastisku statistiku, taču trijās spēlēs iepriekšējā nedēļā guva 23.7 punktus, savāca sešas atlēkušās bumbas un izdalīja četras piespēles, kas viss palīdzēja "Jazz" gūt trīs uzvaras trīs spēlēs, ieskaitot pret pašreizējo NBA čempioni "Cavaliers". Heivords arī palīdzējis "Jazz" šosezon iegūt vietu Rietumu konferences augšgalā. Šobrīd Jūta ar 25 uzvarām 42 spēlēs ir piektajā vietā konferencē un astotajā vietā līgā.

Vēl šonedēļ uz MVP godu pretendēja debitants Džoels Embīds no "76ers", Aizeja Tomass no Bostonas, Hasans Vaitsaids no Maiami, kā arī Derouzana komandas biedrs Jons Valančūns. Savukārt Rietumos Heivordam konkurenci sastādīja Rasels Vestbruks no "Thunder", "Clippers" pārstāvji Deandrē Džordans un Kriss Pols, kā arī Devins Bukers no "Suns".

Izmantotie resursi:
DeRozan, Hayward named Players of the Week...

     [+] [-]

, 2017-01-17 09:34, pirms 7 gadiem
Heivards malacis 💪