Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Var just, ka trenerim neviens nesaka, kas vai kā ir jādara"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis: "Var just, ka trenerim neviens nesaka, kas vai kā ir jādara"
Lebrons Džeimss un Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Kristapam Porziņģim vidēji mačā iemetot 29,5 punktus, Nacionālās basketbola asociācijas klubs Ņujorkas "Knicks" ieņem sesto vietu Austrumu konferencē. Kā norādīja latvietis, spēle tāpat sākas no aizsardzības, taču uzbrukumā jūtams, ka galvenajam trenerim Džefam Hornačekam beidzot ir rīcības brīvība.

"Šajā sezonā var just, ka Džefs [Hornačeks] uzbrukumā pieturas pie sava plāna. Vairs neviens neienāk pa durvīm un nesaka, kas vai kā viņam ir jādara. Domāju, ir jūtams, ka visai komandai ir lielāka pārliecība par to, ko darām," teica Kristaps Porziņģis. Vēl pagājušajā sezonā prezidents Fils Džeksons uzstāja, ka uzbrukumā jāizmanto trijstūra uzbrukums, un Ņujorkas "Knicks" piedzīvoja 51 zaudējumu, atkal paliekot ārpus izslēgšanas spēlēm.

Līdzīgus secinājumus pēc uzvaras izbraukumā bija izdarījis Klīvlendas "Cavaliers" līderis Lebrons Džeimss – viņš norādīja, ka galvenā trenera rokas beidzot ir atbrīvotas, kas ļauj veidot labāku komandu. "Pēc vecā vīra atlaišanas Džefs beidzot var ieviest izmaiņas, kuras vēlas, un spēle parāda, ka tās ir efektīvas izmaiņas," teica Džeimss.

"Jā, neizmantojam tās pašas kombinācijas, kuras pagājušajā sezonā. Mūsu spēlētāji jūtas labi jaunajos apstākļos, un tas mums palīdzēs kļūt labākiem. Izmantojam stilu, kurā lielākajai daļai patīk spēlēt, un tas padara situāciju vieglāku. Taču pat jaunajā sistēmā vēl ir daudz jāmācās. Jāturpina mācīties mazākas lietas, un turpinājums būs vēl vieglāks," teica Hornačeks.

Protams, nedrīkst aizmirst, ka Ņujorkas "Knicks" pagājušo sezonu sāka ar bilanci 16 uzvaras un 14 zaudējumi, bet turpinājums nebija pats spožākais. Tomēr Porziņģis sacīja, ka šorez sajūtas apkārt ir citādas un ka komanda atrodas labākā pozīcijā, lai veiksme pavadītu arī ilgtermiņā.

"Uzskatu, ka mūsu komandai piemīt svarīgākās pamata lietas," norādīja Porziņģis, sakot, ka Ņujorkas "Knicks" ir visas iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs. "Pirmkārt, mēs spēlējam aizsardzībā. Ja katrā mačā spēlē aizsardzībā, pat reizēs, kad uzbrukums neizdodas, tāpat varēsi cīnīties par uzvaru. Turamies kopā kā komanda. Ticu, ka gan uzbrukumā, gan aizsardzībā mums ir svarīgākās lietas, kas ļaus sezonu turpināt labi."

Izmantotie resursi:
Kristaps Porzingis says New York Knicks have...

  +5 [+] [-]

, 2017-11-15 09:18, pirms 6 gadiem
Man liekas, vai arī Lebrons grasās uz NYK? Pārāk daudz uzmanības no viņa un vēl šīs te - https://www.instagram.com/p/Bbewn_Z...

Būtībā, ja pieliek klāt dažus spēlētājus, tad Knicks ar KP un LBJ varētu būt visai nopietns pretendents.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-15 09:19, pirms 6 gadiem
Sveiciens Filam no KP.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-15 09:26, pirms 6 gadiem
asta rakstīja: Man liekas, vai arī Lebrons grasās uz NYK? Pārāk daudz uzmanības no viņa un vēl šīs te - https://www.instagram.com/p/Bbewn_Z...

Būtībā, ja pieliek klāt dažus spēlētājus, tad Knicks ar KP un LBJ varētu būt visai nopietns pretendents.
Lebis pats arī teica, ka var redzēt, ka trenerim ir ļauts strādāt, un ka komanda iet pareizajā virzienā.
Slēpts komentārs: 300kilo

  +5 [+] [-]

, 2017-11-15 09:49, pirms 6 gadiem
300kilo rakstīja: Priekš kam Knicks vajadzīga princesīte?
Ņujorkai ir vajadzīgs šovs, tas ir jau pierādīts fakts. Kas var būt labāks par pēdējo gadu populārākā basketbolista piesaisti, kurš 8 rezies savā karjerā ir ticis NBA Finals? Tāpēc arī ir vajadzīgs.

     [+] [-]

, 2017-11-15 10:28, pirms 6 gadiem
Turu īkšķus lai viņš atnāk uz NY nākamgad. Diemžēl, NY to nevar atļauties jo maksā debīlas summas Noah.

  +6 [+] [-]

, 2017-11-15 10:32, pirms 6 gadiem
300kilo rakstīja: Priekš kam Knicks vajadzīga princesīte?
Sauc kā gribi - princesīte, Kens vai Šuriks, bet tas, ka LBJ ir viens no top spēlētājiem ir fakts. Statistika un vēsture to apliecina.

  +5 [+] [-]

, 2017-11-15 10:36, pirms 6 gadiem
VairogsLv rakstīja: Turu īkšķus lai viņš atnāk uz NY nākamgad. Diemžēl, NY to nevar atļauties jo maksā debīlas summas Noah.
Par summām nesatraucies. Kamēr no rīta sēdēsi uz poda, NYC jau būs apgrozījusi 70 citronus. Ja ļoti, ļoti Vajadzēs, izpirks līgumu. Tāds LJ pirmajās stundās jau sevi atpelnītu NY.

  -4 [+] [-]

, 2017-11-15 10:37, pirms 6 gadiem
Varbūt treneris ir aizmirsis pateikt, ka jāspēlē ir arī aizsardzībā un nevajag ļaut troikas pretiniekam ļaut mest! Tas ka ar savām garajām lāpstām savāc pāris blokus spēlē labi, bet paskaitat cik reizes katrā mačā viņš ļauj sev pārmest pāri trīnieku? Tas pats Rendolfs LAT SLO mačā iemeta pār KP rokām dažus..nu pieej pussolīti tuvāk, labāk lai aiziet garām un iemet 2 punktus, ko vēl varēs paspēt novērst, nekā regulāri ļaut iemest 3!

  +2 [+] [-]

, 2017-11-15 10:41, pirms 6 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Sauc kā gribi - princesīte, Kens vai Šuriks, bet tas, ka LBJ ir viens no top spēlētājiem ir fakts. Statistika un vēsture to apliecina.
Un viņš ir vecs un nespejīgs klausīties trenerī. Labāk Paul George mēģināt piesaistīt nekā to vecu krabi.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-15 10:51, pirms 6 gadiem
asta rakstīja: Ņujorkai ir vajadzīgs šovs, tas ir jau pierādīts fakts. Kas var būt labāks par pēdējo gadu populārākā basketbolista piesaisti, kurš 8 rezies savā karjerā ir ticis NBA Finals? Tāpēc arī ir vajadzīgs.
Nevajag! Ar Brona atnākšanu KP vairs nebūtu visa uzmanība, viņš tur nebūtu galvenais stārs, arī statistika kristos, grozi kā gribi. Gribētos, lai NYK tomēr būtu KP blice! Tāpat, kā agrāk tā bija Jūinga blice.

  +3 [+] [-]

, 2017-11-15 10:52, pirms 6 gadiem
VairogsLv rakstīja: Turu īkšķus lai viņš atnāk uz NY nākamgad. Diemžēl, NY to nevar atļauties jo maksā debīlas summas Noah.
Kāpēc tev to vajag? Es gan gribētu, lai komandu veido ap KP, pacietīgi, gadu pēc gada. Jau tagad ienākuši pirmie augļi.

 +11 [+] [-]

, 2017-11-15 11:05, pirms 6 gadiem
Motorolers rakstīja: Varbūt treneris ir aizmirsis pateikt, ka jāspēlē ir arī aizsardzībā un nevajag ļaut troikas pretiniekam ļaut mest! Tas ka ar savām garajām lāpstām savāc pāris blokus spēlē labi, bet paskaitat cik reizes katrā mačā viņš ļauj sev pārmest pāri trīnieku? Tas pats Rendolfs LAT SLO mačā iemeta pār KP rokām dažus..nu pieej pussolīti tuvāk, labāk lai aiziet garām un iemet 2 punktus, ko vēl varēs paspēt novērst, nekā regulāri ļaut iemest 3!
Tu iesaki, ka labāk ļaut iet garām un mest no groza apakšas, nekā ļaut mest no 6 metriem pāri 2.2m čalim kas vēl izstiepis roku? :O

  +2 [+] [-]

, 2017-11-15 11:08, pirms 6 gadiem
Es domāju, ja LJ atnāktu, tad noteikti vēl kāda šaika atvilktos līdz un komanda būtu reāla pretendente uz titulu, un NYK fani vispār man liekas, ka nojūgtos aiz laimes Bet par NYK prieks, vienīgi uztrauc tas elkonis KP, jo ja viņš būs ārā dēļ traumas, uzreiz rezultāts manāmi kritīsies

  +2 [+] [-]

, 2017-11-15 11:24, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Nevajag! Ar Brona atnākšanu KP vairs nebūtu visa uzmanība, viņš tur nebūtu galvenais stārs, arī statistika kristos, grozi kā gribi. Gribētos, lai NYK tomēr būtu KP blice! Tāpat, kā agrāk tā bija Jūinga blice.
Mani, piemēram, neuztrauc KP stati, ja to dēļ viņš iegūst čempiona titulu. DOmāju, ka viņš ar neiebilstu. Un tāds čalis kā KP tāpat nepazudīs statos.

  +4 [+] [-]

, 2017-11-15 11:26, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Es domāju, ja LJ atnāktu, tad noteikti vēl kāda šaika atvilktos līdz un komanda būtu reāla pretendente uz titulu, un NYK fani vispār man liekas, ka nojūgtos aiz laimes Bet par NYK prieks, vienīgi uztrauc tas elkonis KP, jo ja viņš būs ārā dēļ traumas, uzreiz rezultāts manāmi kritīsies
Ar to elkoni diemžēl labi neizskatās jau tagad... Arī iepriekšējā spēlē esot sāpējis. Tur visdrīzāk bez operācijas ilgtermiņā nekas labāks nepaliks, atliek cerēt, ka šo sezonu tas pilnībā nesabojās.

  -2 [+] [-]

, 2017-11-15 12:14, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Mani, piemēram, neuztrauc KP stati, ja to dēļ viņš iegūst čempiona titulu. DOmāju, ka viņš ar neiebilstu. Un tāds čalis kā KP tāpat nepazudīs statos.
Nē. Es labāk gribu, lai KP kļūst par NYK simbolu un čempionu tituls var pagaidīt, kaut vai pēc 5-7 gadiem, bet lai tā būtu KP komanda.

Tu gribi teikt, ka KP stati nav būtiski? Ja ar Lebron uatnākšānu nozīme un loma klubā kristos, tad, no manas letiņa perspektīvas, tāds gredzens mums nav vajadzīgs.

  -4 [+] [-]

, 2017-11-15 12:18, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Es domāju, ja LJ atnāktu, tad noteikti vēl kāda šaika atvilktos līdz un komanda būtu reāla pretendente uz titulu, un NYK fani vispār man liekas, ka nojūgtos aiz laimes Bet par NYK prieks, vienīgi uztrauc tas elkonis KP, jo ja viņš būs ārā dēļ traumas, uzreiz rezultāts manāmi kritīsies
Nojūgtos no laimes... un KP potenciāli nevar savākt vairāk par 20-22 punktiem spēlē. Tāpat, ja šāda šaika savāktos, šo titulu salīdzinātu ar Heat tituliem, kuri, pēc daudzu domām, tiek vērtēti zemāki par tiem, kuri tiek iekaroti bez Dream Team...

  +4 [+] [-]

, 2017-11-15 12:40, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Nē. Es labāk gribu, lai KP kļūst par NYK simbolu un čempionu tituls var pagaidīt, kaut vai pēc 5-7 gadiem, bet lai tā būtu KP komanda.

Tu gribi teikt, ka KP stati nav būtiski? Ja ar Lebron uatnākšānu nozīme un loma klubā kristos, tad, no manas letiņa perspektīvas, tāds gredzens mums nav vajadzīgs.
Nezinu, ko viņš iekšēji domā, bet ārēji viņš vairākkārt uzsvēris, ka viņam stati nav svarīgi, ja komanda zaudē. Protams, ka gan man, gan noteikti arī viņam, gribās kaut kādas individuālās balvas savākt, bet tomēr būtiskākais ir čempiona tituli. Un šī ir KP komanda jau tagad, tā kā par to vari neuztraukties.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-15 12:41, pirms 6 gadiem
Skatījos to spēli, tas ir smieklīgi kādu ažiotāžu viņi uztaisīja par to Frenka komentāru, vēl viena lidmašīna tornī līmenī, manā skatījumā.

P.S. Lebis jau tikai zāģē Fila zaru, bet tas būtu histēriski smieklīgi, ja dēļ viena izteikuma (lasi, posse) viņš speciāli atnāktu uz NY un mēģinātu izcīnīt gredzenu haha, es tā rēktu :p

  -2 [+] [-]

, 2017-11-15 14:02, pirms 6 gadiem
Trenerim neviens neko nesaka un tāpēc komanda zaudē Klīvlendas "Dinamo" un Lebronam Pavlovam.

  +2 [+] [-]

, 2017-11-15 14:03, pirms 6 gadiem
Lai vardes kurkst- vajag vai nevajag LJ!!!
Katrai komandai ir tomēr sava vīzija par turpmāko! Un šajā gadījumā NYK galvenā vīzija pašlaik, kā arī daudzus gadus uz priekšu, ceru, tomēr ir KP!!!
Pēc pāris gadiem pat superzvaigznes būs gatavas braukt uz NYK gandrīz par minimālo līgumu, lai tik spēlētu ar KP vienā komandā!!! Tā tam būs būt!!!

  +3 [+] [-]

, 2017-11-15 14:18, pirms 6 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Lai vardes kurkst- vajag vai nevajag LJ!!!
Katrai komandai ir tomēr sava vīzija par turpmāko! Un šajā gadījumā NYK galvenā vīzija pašlaik, kā arī daudzus gadus uz priekšu, ceru, tomēr ir KP!!!
Pēc pāris gadiem pat superzvaigznes būs gatavas braukt uz NYK gandrīz par minimālo līgumu, lai tik spēlētu ar KP vienā komandā!!! Tā tam būs būt!!!
teorētiski tu nevari pat būt drošs vai rīt no gūltas sanāks izkāpt

  +4 [+] [-]

, 2017-11-15 14:34, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Nē. Es labāk gribu, lai KP kļūst par NYK simbolu un čempionu tituls var pagaidīt, kaut vai pēc 5-7 gadiem, bet lai tā būtu KP komanda.

Tu gribi teikt, ka KP stati nav būtiski? Ja ar Lebron uatnākšānu nozīme un loma klubā kristos, tad, no manas letiņa perspektīvas, tāds gredzens mums nav vajadzīgs.
Par ko tu sapņo. kādas letiņa perspektīvas. No letiņa perspektīves tu būsi priecīgs par jebkuru gredzenu. JO cik mums tādi ir? tas vai NY būs KP komanda vai nē ir tikai viņam svarīgi jo kāda mums tur teikšana un starpība?. Ir jābūt priecīgiem par katru panākumu ko Kristaps mums spēs dot un nesākt te spierst kad kaut kas neiet. bet gan vienkārši jaatbalsta un jāļauj darīt ko viņš vēlas pat ja nesanāk.
Bet pareizi jau tu pateici tev kā tipiskam letiņam nekad nebūs labi. un Redz vaigot lai NY būtu Kristapa komanda un lebronu nevaigot. kāds tev huļi sakars ar to? gribot viņš to un to. pisec

  -1 [+] [-]

, 2017-11-15 14:40, pirms 6 gadiem
fall in love- Tevi jau taču katru rītu izvelk no gultas, pats jau tagad neesi spējīgs izkāpt!!!

     [+] [-]

, 2017-11-15 14:44, pirms 6 gadiem
neziniitis51 rakstīja: fall in love- Tevi jau taču katru rītu izvelk no gultas, pats jau tagad neesi spējīgs izkāpt!!!
upgreido smadzenes

  -2 [+] [-]

, 2017-11-15 14:48, pirms 6 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Lai vardes kurkst- vajag vai nevajag LJ!!!
Katrai komandai ir tomēr sava vīzija par turpmāko! Un šajā gadījumā NYK galvenā vīzija pašlaik, kā arī daudzus gadus uz priekšu, ceru, tomēr ir KP!!!
Pēc pāris gadiem pat superzvaigznes būs gatavas braukt uz NYK gandrīz par minimālo līgumu, lai tik spēlētu ar KP vienā komandā!!! Tā tam būs būt!!!
Tur jau tā lieta. Lai NYK būtu KP komanda, lai tāda paliek turpmākos 10 gadus vismaz!
Slēpts komentārs: mellupietis

  +1 [+] [-]

, 2017-11-15 16:15, pirms 6 gadiem
Viedoklis pa Lebronu un Knicks - https://www.youtube.com/watch?v=dtD...

  -2 [+] [-]

, 2017-11-15 16:36, pirms 6 gadiem
ko jūs murgojat?
Lebrons uz NY ir 0%

uz LA vai Klīvlendu, nav citu variantu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-11-15 16:45, pirms 6 gadiem

     [+] [-]

, 2017-11-15 17:24, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Nevajag! Ar Brona atnākšanu KP vairs nebūtu visa uzmanība, viņš tur nebūtu galvenais stārs, arī statistika kristos, grozi kā gribi. Gribētos, lai NYK tomēr būtu KP blice! Tāpat, kā agrāk tā bija Jūinga blice.
Jā, labāk lai pirmā vijole miskastē, nekā otrā zvaigzne finālkomandā!! Dzelžaina loģika!

     [+] [-]

, 2017-11-15 23:53, pirms 6 gadiem
M8archa rakstīja: Jā, labāk lai pirmā vijole miskastē, nekā otrā zvaigzne finālkomandā!! Dzelžaina loģika!
Nedzīvo pagātnē! NYK nav nosaucama par mistkasti īsti, ne šosezon.

P.S.

Kāpēc tu negribi, lai NYK būtu KP klubs?

     [+] [-]

, 2017-11-21 20:47, pirms 6 gadiem
Gan Knicks, gan arī Lebronam būtu baigi izdevīgi apvienoties Knicks kļūtu par contender komandu visticamāk, un LBJ būdams Ņujorkā palielinātu savu brendu un bagātību, lai mazmazmazbērni varētu vēl dzīvot cepuri kuldami!