Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens beidzot ieradies Orlando, Kuruca jaunajam kluba biedram pozitīvas analīzes

Agris Suveizda

Hārdens beidzot ieradies Orlando, Kuruca jaunajam kluba biedram pozitīvas analīzes
Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Kārtējais saslimšanas gadījums ar Covid-19 fiksēts Rodiona Kuruca pārstāvētajā Nacionālās basketbola asociācijas komandā Bruklinas "Nets".

Spēļu mājvietu Orlando neilgi pēc ierašanās nācies pamest 31 gadu vecajam uzbrucējam Maiklam Bīzlijam. Viņš tikai pirms nepilnas nedēļas parakstīja līgumu ar Bruklinas "Nets", taču nu viņam ir atklātas pozitīvas Covid-19 analīzes. Tādējādi nav skaidrības, kad un vai bijušais Losandželosas "Lakers" uzbrucējs varēs atgriezties ierindā, bet viņam jebkurā gadījumā ir spēkā esoša diskvalifikācija, kas liegs piedalīties pirmajos piecos mačos.

Bruklinas "Nets" jau iepriekš palika bez savainotajiem Kevina Durenta un Kairija Ērvinga, bet pēc pozitīvām Covid-19 analīzēm no sezonas turpināšanas atteicās arī Spensers Dinvidijs, Deandrē Džordans un Torians Prinss. Arī Durentam tika atklāta inficēšanās ar Covid-19. Bez Bīzlija "Nets" sastāvu papildināja ar Taileru Džonsoru, Džamalu Krofordu un Dontei Holu, bet šonakt piesaistīts tika arī bijušais Ņujorkas "Knicks" uzbrucējs Lenss Tomass.

Ja Bīzlijam Orlando nācās pamest, tad ar piecu dienu kavēšanos burbulī beidzot ieradusies Hjūstonas "Rockets" superzvaigzne Džeimss Hārdens. "Rockets", kuras citam līderim Raselam Vestbrukam nupat tika apstiprināta inficēšanās ar Covid-19, joprojām nekomentē Hārdena kavēšanās iemeslus. Nepilnu 31 gadu vecais Hārdens šosezon piedalījies 61 spēlē un vidēji 36,7 minūtēs izcēlies ar 34,4 punktiem (NBA līderis), 7,4 rezultatīvām piespēlēm, 6,4 atlēkušajām bumbām, 1,7 pārtvertām bumbām un 4,5 kļūdām.

Sezona atsāksies jūlija izskaņā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...