Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Viljamss pievienojas "Maģiskajam"

Viljamss pievienojas "Maģiskajam"
Deirons Viljamss
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Jūtas "Jazz" saspēles vadītājs Deirons Viljamss kļuvis par trešo basketbolistu līgas vēsturē, kurš vienas sezonas laikā guvis vismaz 1500 punktus, atdevis 800 rezultatīvas piespēles un uzbrucis grozam ar 50 procentu precizitāti.

Amerikāņu mīlestībai uz skaitļiem nav ne gala, ne malas. "Maģiskais" Džonsons sasavs spēlētāja karjeras laikā to iespējis divreiz - 1986./87. gada un 1988./89. gada sezonās, bet Kevins Džonsons to iespēja 1988./89. gada sezonā.

Viljamss šogad līdz šim guvis jau 1523 punktus, atdevis 851 rezultatīvu piespēli un grozam uzbrucis ar 50, 9 procentu precizitāti. Lieki piebilst, ka Viljamss ir viens no labākajiem līgas jaunajiem aizsargiem un perspektīvā var kļūt par izcilu NBA superzvaigzni.

Izmantotie resursi:
nba.com


, 2008-04-15 07:52, pirms 16 gadiem
Jauki.
, 2008-04-15 14:01, pirms 16 gadiem
Sasniegs Deirons vēl daudz... Ļoti daudz. Man viņš jau ir viens no 3 favorītiem. Gaidu no viņa nākotnē regulārās sezonas MVP. Ne šogad, ne nākošgad, bet būs.

P.S. ..."Maģiskais" Džonsons sasavs spēlētāja...
Domāju ka ir domāts "savas"
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
12

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.
Kavai Lenards. Foto. USA Sports Today. Scanpix
8

Par ASV basketbola superizlases pēdējo dalībnieku kļūst Lenards

Amerikas Savienotās Valstis nosaukušas vīriešu basketbola izlases sastāvu dalībai Parīzes olimpiskajās spēlēs. Iepriekš bija zināmi 11 dalībnieki, bet pēdējā vagonā ielēcis Kavai Lenards no Losandželosas "Clippers".
Lebrons Džeimss pēc uzvaras pār Ņūorleānu. Foto: AP/Scanpix
12

NBA play-in: "Lakers" tiksies ar čempioni "Nuggets", "Warriors" sezona beigusies

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas play-in jeb pārspēļu spēles. Rietumu konferences play-in turnīrā uzvaru izcīnījusi Losandželosas "Lakers", kas tādējādi nodrošinājusi pirmās kārtas dueli pret čempioni Denveras "Nuggets", savukārt Ņūorleānas "Pelicans" tiksies ar Goldensteitas "Warriors" pāridarītāju Sakramento "Kings" – abas sadalīs pēdējo play-off vietu Rietumos.