Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pie "Warriors" ciemosies Pols un "Hornets"

Pie "Warriors" ciemosies Pols un "Hornets"
Kriss Pols pret Montu Elisu
Foto: AP/Scanpix

Šonakt spēli Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) aizvadīs Goldensteitas "Warriors" un Andris Biedriņš, savā laukumā uzņemot Ņūorleānas "Hornets" basketbolistus. Spēles sākums pulksten 5:30 pēc Latvijas laika un tiešraide NBA TV kanālā.

Goldensteitas "Warriors" basketbolisti turpina baudīt sava laukuma priekšrocības un otrdienas vakarā dosies laukumā, lai uzvarētu Ņūorleānas "Hornets". Pretinieks ar Krisu Polu priekšgalā diezgan nopietns, bet uzvarams, ko šosezon pierādījuši arī paši "Warriors" spēlētāji. Iepriekšējā spēlē svētdien "Warriors" guva nozīmīgu uzvaru pār spēcīgo Oklahomsitijas "Thunder", kas ir stabila Rietumu konferences astoņnieka komanda. Līdzīgās pozīcijās ir arī šīsnakts pretinieki "Hornets" basketbolisti, kas rietumos atrodas piektajā vietā.

Šosezon abas komandas savā starpā tikušās divas reizes, uzvaras dalot uz pusēm. Turklāt abās reizēs uzvarējuši viesi, tāpēc "Warriors" nāksies mainīt šo tradīciju. Pēdējā laikā nedaudz labāk veicies "Warriors", kam uzvaras nākušas biežāk, jo Ņūorleānai neveiksmīgas bijušas pēdējās piecas no sešām spēlēm. Iespējams, sniegumu ietekmējusi viena no atslēgas spēlētāja - Emekas Okafora - iziešana no ierindas, kurš nebūs palīgs arī šoreiz.

Līdz ar to skaidrs, ka groza apakšā Andrim Biedriņam nevajadzēs grūstīties ar Okaforu, kura vietu ieņēmis rezerves centrs Ārons Grejs. Savukārt spēka uzbrucēja pozīcijā "Hornets" sastāvā atrodams komandas rezultatīvākais spēlētājs Deivids Vests, kura pretspēlētājs visticamāk lielāko daļu būs Deivids Lī. Tomēr, iespējams, kādu brīdi arī Biedriņam būs uzticēts neitralizēt Vestu, kuram patīk uzbrukt grozam arī ārpus soda laukuma. Atskaitot Okaforu, "Hornets" būs savā labākajā sastāvā, jo pēc pāris spēļu izlaišanas atgriezies uzbrucējs Kvinsijs Pondeksters. Goldensteitai neskaidra ir Luisa Amundsona un Eisija Lova spēlēšana. Pirmsspēles dienā kreisās rokas savainojuma dēļ netrenējās Monta Eliss, bet tas netraucēšot kareivju līderu doties laukumā.

Spēles sākums pulksten 5:30 un basketbola līdzjutējiem Latvijā būs iespēja to tiešraidē skatīties NBA TV kanālā, kas pieejams vairākās kabeļtelevīzijās. Pirms NBA All-Star nedēļas nogales, kas sāksies jau piektdien, šī būs "Warriors" pirmspēdējā spēle.

Izmantotie resursi:
Where amazing happens. | NBA.COM

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-02-15 20:43, pirms 13 gadiem
Es nesaprotu, NBA TV no kādām pēdējām 12 spēlēm ir rādijusi 10 Warriors spēles Protams jauki
Veiksmi, mājās noteikti jākrāj uzvaras
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-02-15 20:46, pirms 13 gadiem
Biedžu un Thunder!!!

  +4 [+] [-]

, 2011-02-15 21:05, pirms 13 gadiem
mopēds ar tiem tetovejumiem ir pārcenties ..

  +1 [+] [-]

, 2011-02-15 21:29, pirms 13 gadiem
Vai ir kas jauns? rakstīja: Pirmkārt jau tāpēc, ka spēles notiek 5:30 - līdz ar to var parādīt divas spēles vienā naktī.

P.S. Nevajag pārspīlēt ar skaitļiem tiiiiik ļoti.
nba tv, vismaz cik es zinu un esmu informets un pieredzeejis, neraada 2 speeeles 1 naktii. dazreiz vispaar neraada! bet warriors raada tiesaaaam bieži
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-15 21:52, pirms 13 gadiem
Kāds paskaidrojiet kāpēc "Rīgas Viļņos" un te NBA TV – Otrdiena, 15. februāris – Lattelecom TV ir atšķirīgas programmas ?

P.S Man nav lattelecom, bet ir pēc viņu programmas, nevis "Rīgas Viļņu" vai arī ir vnk. 2 NBA TV ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja