Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karls: "Varam piedāvāt Karmelo visu, ko viņš vēlas"

Andrejs Siliņš

Karls: "Varam piedāvāt Karmelo visu, ko viņš vēlas"
Karmelo Entonijs jau pavisam drīz varētu nonākt Ņujorkā
Foto: AP/Scanpix

Kamēr turpinās sarunas par Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) superzvaigznes Karmelo Entonija aizmainīšanu uz citu vienību pašreizējās spēlētāja komandas Denveras "Nuggets" galvenais treneris Džordžs Karls paudis uzskatu, ka arī denverieši uzbrucējam varot piedāvāt to pašu, ko citi.

Kamēr Ņujorkas "Knickerbockers" joprojām turpina cīņas ar "Nuggets" vadību par maiņas darījumu, pats spēlētājs jau atkal paspējis izteikt ažiotāžu rosinošas pārdomas par to, ka patiesībā arī pagarināt līgumu ar "Nuggets" nebūtu sliktākais variants pasaulē. "Nuggets" treneris Džordžs Karls uz to reaģējis saprotoši: "Mans galvenais uzstādījums ir tāds, ka visu, ko Melo vēlas, viņš var saņemt arī Denverā."

"Mums nav bijušas finansiālās iespējas līdz šim, bet jau uz nākamo sezonu mums tā būs," treneris norādīja, ka starpsezonā būs iespējas pastiprināt komandu ar labākiem spēlētājiem. "Līdz šim neesam bijuši situācijā, kad mums ir iespēja veikt kādus nozīmīgus manevrus ar komandu."

"Mūsu rīcībā ir vairāki jaunie spēlētāji, kuru, manuprāt, būs ļoti labi un spēs pārvērst komandu. Dažkārt vēlos kaut viņš būtu izvēlējies palikt ar komandu, kad tai pienāks šie jaunie izaicinājumi," Karls gan joprojām saglabā reālistisku skatījumu uz lietām - Melo, visdrīzāk, jau šosezon tomēr nonāks jaunā darba vietā, nevis paliks Denverā un pagarinās līgumu ar "Nuggets".

Sarunas abu klubu starpā turpinās un pirmā nopietnā tikšanās klātienē paredzēta Visu zvaigžņu spēles pārtraukumā.

Izmantotie resursi:
Denver Post

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-02-15 12:35, pirms 13 gadiem
Ja Carmelo kaut kas nepatīk, var nākt pie mums uz DAL. Nebus pat pa zāli jamaksā

  +2 [+] [-]

, 2011-02-15 13:16, pirms 13 gadiem
Karls: "Varam piedāvāt Karmelo visu, ko viņš vēlas"

Čempionu titulu?

  +1 [+] [-]

, 2011-02-15 13:59, pirms 13 gadiem
"Sarunas abu klubu starpā turpinās un pirmā nopietnā tikšanās klātienē paredzēta Visu zvaigžņu spēles pārtraukumā."

Domāts DENV un NY ?

     [+] [-]

, 2011-02-15 19:46, pirms 13 gadiem
Nebūtu slikts manevrs - tagad aizmaina uz Knicks pret veselu lērumu ar talantīgiem spēlētājiem, bet vasarā - pārnāk atpakaļ uz Nuggets
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja