Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Celtics" ĢM: "Mums bija interese par Hārdenu, nevarējām atļauties šādu darījumu"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

"Celtics" ĢM: "Mums bija interese par Hārdenu, nevarējām atļauties šādu darījumu"
Džeimss Hārdens. Foto: AFP/Scanpix

Bostonas "Celtics" ģenerālmenedžeris Denijs Eindžs sniedzis savus komentārus par nesen notikušo darījumu, kurā Džeimss Hārdens nonāca Bruklinas "Nets" sastāvā. Eindžs atzina, ka arī "Celtics" bija ieinteresēti par vienu no līgas labākā spēlētāja pievienošanos komandai.

"Džeimss Hārdens ir viens no visu laiku labākajiem uzbrukuma spēlētājiem. Viņš ir lielisks. Uzskatu, ka visa līga respektē viņa sniegumu," atzinīgus vārdus veltīja Denijs Eindžs. Bostonas ģenerālmenedžeris arī apstiprināja to, ka apsvēra piesaistīt komandai 2018. gada sezonas MVP: "Jā, mums bija vairākas sarunas par Hārdenu pirms kāda laika. Tomēr cena, kādu nāktos maksāt, pašreiz ir pārāk augsta. Mēs to nevēlējāmies darīt pat, ja ļoti respektējam Džeimsa sasniegumus."

Savukārt Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers par maiņas darījumu izteicās šādi: "Uzskatu, ka tas ir pozitīvi. Daudzi NBA līderi spēlē Rietumu konferencē, tāpēc ir ļoti labi, ka Hārdens devās uz Austrumu komandu. Tas radīs lielāku balansu. Tāpat jāuzteic "Nets" ģenerālmenedžera Šona Marksa paveiktais darbs."

Sezonas vērienīgākajā maiņas darījumā tika iesaistītas četras komandas - Hjūstonas "Rockets", Bruklinas "Nets", Klīvlendas "Cavaliers" un Indianas "Pacers". Hārdens devās uz Bruklinu, savukārt "Rockets" ieguva Rodionu Kurucu, Danti Eksamu un Viktoru Oladipo. Džeimss Hārdens šosezon vidēji guvis 28.4 punktus un atdevis 10.4 rezultatīvās piespēles. Pagājušā sezonā viņš kļuva par līgas rezultatīvāko spēlētāju, gūstot 34.3 punktus spēlē. "Nets" ar septiņām uzvarām un sešiem zaudējumiem ieņem sesto vietu Austrumos, savukārt Rodiona Kuruca jaunā komanda atrodas pirmspēdējā pozīcijā Rietumu konferencē ar četrām uzvarām.

Izmantotie resursi:
https://thespun.com/nba/golden-stat...
https://www.bostonsportsjournal.com...

     [+] [-]

, 2021-01-15 23:02, pirms 3 gadiem
Izrādās, ka visi gribēja Hārdenu.

     [+] [-]

, 2021-01-15 23:11, pirms 3 gadiem
Pret Kembu varēja aizmainīit

     [+] [-]

, 2021-01-16 00:42, pirms 3 gadiem
bostona, ne velti, desmitus gadus ir bijuši gudri komplektācijā, jo nav skrējuši pēc tāda veida spēlētājiem, dodot pretīm labus prospektus/pikus. Eindžš neskrien pēc tulītējas reputācijas.

     [+] [-]

, 2021-01-16 08:55, pirms 3 gadiem
AlCohol rakstīja: bostona, ne velti, desmitus gadus ir bijuši gudri komplektācijā, jo nav skrējuši pēc tāda veida spēlētājiem, dodot pretīm labus prospektus/pikus. Eindžš neskrien pēc tulītējas reputācijas.
Nu tas ir tāds reāls 50/50 ar Eindžu.Viņš ir žīds tiešākajā nozīmē..VIņš spiedīs tik ilgi dealu uz leju kamēr otra komanda pateiks sorry piedod vecīt.