Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Džordžs pēc atgriešanās Indianā: "Priecājos, ka tas cirks beidzot ir galā"

Džordžs pēc atgriešanās Indianā: "Priecājos, ka tas cirks beidzot ir galā"
Viktors Oladipo un Pols Džordžs
Foto: AFP/Scanpix

Oklahomasitijas "Thunder" aizvadītajā naktī ar 100:95 izbraukumā pieveica Indianas "Pacers". Mājinieku rindās spēlēja bijušie "Thunder" pārstāvji Viktors Oladipo un Domants Sabonis, bet lielākā uzmanība, protams, tika pievērsta ilggadējam "Pacers" līderim Polam Džordžam, kurš Indianapolisas ārēnā tika sagaidīts ar skaļiem svilpieniem katru reizi, kad viņš pieskārās bumbai.

"Esmu priecīgs, ka cirks beidzot ir galā un tagad visi var doties tālāk. Apzinājos, kādā vidē man nāksies spēlēt, un komandas biedri paveica lielisku darbu, lai palīdzētu man ar to tikt galā," sacīja Pols Džordžs, kurš labprāt vēlreiz apspēlētu "Pacers" tās laukumā. "Neraža, ka esam Rietumu konferencē un spēļu vairs nebūs."

Pašam Džordžam tā gan nebija pati veiksmīgākā spēle – 12 punkti (2p. 1/7, 3p, 2/7), piecas rezultatīvas piespēles, trīs pārtvertas bumbas, četras kļūdas un negatīvs +/- rādītājs -3. Džordžs gan noliedza, ka publikas antipātijas bija pie vainas viņa nestabilajam sniegumam: "Kā jau teicu, es sapratu, kur es spēlēšu, tāpēc tas nebija pārsteigums. Šeit esmu aizvadījis vairāk nekā 300 spēļu. Jutos ērti, un tam nebija nekādas saistības ar svilpieniem. Vienkārši netrāpīju metienus."

"Pieliksim tam visam punktu. Šeit pavadīju septiņus lieliskus gadus. Biju svētīts, ka varēju spēlēt Indianas lielisko fanu priekšā, kuri, kā jau šodien redzējāt, allaž liek par sevi manīt. Esmu pateicīgs. Esmu pateicīgs, ka varēju spēlēt šajā organizācijā. Bet galu galā es šeit nesasniedzu to, ko vēlējos, un devos tālāk. To darīja abas puses. Tādēļ vienkārši dzīvosim tālāk," noslēdza Džordžs.

Metienu ziņā neveiksmīgs vakars bija ne tikai Džordžam, bet arī abiem pārējiem "Thunder" lielā trio spēlētājiem Raselam Vestbrukam (10p+17ab+12rp+5kļ, no spēles 3/17) un Karmelo Entonijam (12 punkti, no spēles 4/14). "Domāju, ka varbūt vienkārši neesam pieraduši pie tik brīviem metieniem," savu un Džordža lēno iejušanos jaunajā komandā komentēja Entonijs. "Neviens no mums nav pieradis pie bumbas saņemšanas tādā pozīcijā un tādā vietā laukumā. Varbūt reizēm problēma ir tā, ka esam pārāk brīvi. Ja nerealizējam brīvus metienus, tur neko nevar līdzēt – vienkārši jāturpina mest."

Arī Entoniju drīz sagaida īpaša tikšanās – pēc divām dienām gaidāma spēle Ņujorkā: "Nepārprotiet mani, nevaru sagaidīt atgriešanos un spēlēšanu MSG, spēlēšanu tās publikas, manas ģimenes un draugu priekšā. Taču beigu beigās tas man ir bizness. Tomēr melošu, ja teikšu, ka neesmu ekstāzē par atgriešanos. Ar Ņujorku, pilsētu, faniem, cilvēkiem man ir citas attiecības. Tā ka tā man būs īpaša spēle."

Džordža izsvilpšanas ēnā palika Viktora Oladipo spēle pret bijušo komandu. Un arī viņam tā individuāli pārāk neizdevās – 19 punkti (2p. 8/17, 3p. 1/9), sešas rezultatīvas piespēles, piecas atlēkušās bumbas un četras kļūdas. "Pirmo reizi, kopš esmu šajā komandā, man pretī bijis tāds sedzējs," Džordžu slavēja Oladipo. "Viņi ārkārtīgi centās izslēgt mani no spēles, un viņš spēj kustēties. Man tas bija kaut kas jauns. Man no tā ir jāturpina mācīties, un nākamreiz būšu gatavs, ja mani atkal tā segs." Savukārt Džordžs paslavēja Oladipo: "Viņš ir Indianas jaunā seja, viņš ir tās nākotne. Viņš šajā komandā būs lielisks, un viņš ir tieši tāds spēlētājs, kāds šai organizācijai ir nepieciešams."

Izmantotie resursi:
Oklahoma City Thunder's Paul George says 'glad...


, 2017-12-14 20:33, pirms 6 gadiem
"Neraža, ka esam Rietumu konferencē un spēļu vairs nebūs."

*irsējs, ne vella viņš vēlreiz to negribētu piedzīvot.
, 2017-12-14 20:52, pirms 6 gadiem
-> Mixes
Vai kaut kas labs tavā dzīvē arī notiek?
, 2017-12-14 21:10, pirms 6 gadiem
Njā, tie fani - ar PG kreklu vēl izsvilpj viņu. Diez kā Karmelo sestdien MSG sagaidīs...
, 2017-12-14 21:19, pirms 6 gadiem
arturs1777 rakstīja: Njā, tie fani - ar PG kreklu vēl izsvilpj viņu. Diez kā Karmelo sestdien MSG sagaidīs...
Kā ,kā ne jau Melo gribēja prom no NY atšķirībā no Lebrona , Duranta un Dzordza ....
, 2017-12-14 21:50, pirms 6 gadiem
sasmeejos rakstīja: Kā ,kā ne jau Melo gribēja prom no NY atšķirībā no Lebrona , Duranta un Dzordza ....
Beigās jau tieši viņš gribēja, bet labi ir, ka prom
, 2017-12-14 21:51, pirms 6 gadiem
sasmeejos rakstīja: Kā ,kā ne jau Melo gribēja prom no NY atšķirībā no Lebrona , Duranta un Dzordza ....
Atgādināt ka Melo bija veto? Ja negribētu aiziet, būtu palicis..
, 2017-12-14 22:00, pirms 6 gadiem
arturs1777 rakstīja: Atgādināt ka Melo bija veto? Ja negribētu aiziet, būtu palicis..
Tiešām nevari loģisko domāšanu ieslēgt ? Protams ,ka beigās cilvēks jau pats grib prom ,pēc tām visām peripētijām ... Atgādiju ,ka viņš nebija ierosinājis nevienā brīdī ,ka pats vēlētos pamest NY ,bet cilvēkam ir arī savs mērs un tas bija izsmelts ,tieši tāpēc vēlu OKC beidzot sakārtot savu spēli un ,lai Melo tiek beidzot pie gredzena ,jo tomēr viņš kopumā ir all star spēlētājs lielāko savas karjeras gadu.
, 2017-12-14 22:48, pirms 6 gadiem
Marks Džeksons spēlē pret LAL teica ka Melo jāsagaida ar standing ovations. nezinu maybe, iepriekš tik rūpīgi nesekoju NYK. Vēl gan Džeksons arī pieminēja, ka Melo varēja iemest neskatoties uz nekādu aizsardzību un pateica ka Porziņģim jāturpina progresēt (tā bija epizode kur pēc double defense Porziņgis kluso izmeta). Jāpiekrīt, ka kopumā Karmelo bija cienīts Ņujorkā.
, 2017-12-15 07:41, pirms 6 gadiem
Es īsti nesaprotu, ko tur pārmest Džordžam un jo vēl mazāk Karmelo? Džordžs rīkojās ļoti pragmatiski un labvēlīgi komandai - redzor, ka šeit kkas nesanāk līdz galam un ka čempi pacelt nevarēs, viņš jau laicīgi pieprasīja maiņu, lai komanda no tā varētu arī kaut ko vēl iegūt. Viņš jau mierīgi arī varēja gaidīt līdz līguma beigām, bet kāda jēga pašam mocīties un vēl komandai nekā netiktu?
, 2017-12-15 08:23, pirms 6 gadiem
Taču beigu beigās tas man ir bizness.

Spēlēt basketbolu saucās bizness?

Bizness tas ir komandu īpašniekiem.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
2

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.