Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo par palikšanu "Bucks": "Viss atkarīgs no kluba darbībām"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Adetokunbo par palikšanu "Bucks": "Viss atkarīgs no kluba darbībām"
Jannis Adetokunbo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvoki "Bucks" spēlētājs Jannis Adetokunbo, kurš ir divkārtējais līgas vērtīgākais spēlētājs jeb MVP, komentējis savu nākotni. Spēlētājs atzinis, ka viņš labprāt vēl daudzus gadus spēlētu Milvoki, bet tas atkarīgs no tā, vai komandas vadība pieņems pareizos lēmumus, lai "Bucks" varētu cīnīties par titulu.

"Apkārt klīst daudz un dažādu baumu," Adetokunbo teica intervijā. "Visiem ir savs viedoklis. Es darīšu to, kas ir labāk manai ģimenei. Neredzu iemeslu, kāpēc es varētu nepalikt "Bucks" vēl daudzus gadus. Kamēr mēs ar klubu būsim uz viena viļņa un tēmēsim uz uzvaru līgā, tikmēr viss būs kārtībā. Ja tas mainīsies, tad tas vairs nebūs labi. Viss ir pavisam vienkārši – es gribu uzvarēt."

Grieķijas basketbolistam tika vaicāts, vai tas nozīmē, ka viņš paliks "Bucks" un noslēgs jaunu līgumu. "Es nezinu, kāds ir plāns," Jannis atbildēja uz jautājumu. "Viss ir atkarīgs no kluba lēmumiem un darbībām. Ja kluba vadība veiks pareizos lēmumus, es šeit spēlēšu vēl vairākus gadus, ja nē, tad skatīsimies, kas notiks. NBA ir bizness, bet ceru, ka mēs ar "Bucks" spēsim sasniegt virsotnes kopā."

Šādas atbildes vēsta par to, ka grieķis vēlas, lai "Bucks" vadība izjūt spiedienu un domā par komandas uzlabošanu. Interesi par Adetokunbo izrāda vairāki NBA klubi, bet pēdējā laikā visbiežāk izskan Dalasas "Mavericks" un Maiami "Heat" komandu nosaukumi.

2019. un 2020. gada līgas MVP tika draftēts 2013. gadā ar kopējo 15. numuru. Adetokunbo visu karjeru aizvadījis "Bucks" komandā un septiņu sezonu laikā vidēji spēlē guvis 20,1 punktu, savācis 8,9 atlēkušās bumbas un atdevis 4,3 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://nba.nbcsports.com/2020/11/1...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-14 09:49, pirms 3 gadiem
Būtu es Buku GM vietā, jau taustītu gaisu vai Heat/Celtics ir gatavi atdot man kārtīgu talantu daudzumu un n-tos pikus par Janni. Protams, ka ja šie 2 klubi nav gatavi dārgi maksāt, tad nav jēgas mainīt prom Janni. Citi neko jēdzīgu nevar piedāvāt (Varbūt vienīgi OKC, bet viņiem cits virziens). Jo būsim atklāti, Buku iespējas kaut ko kardināli mainīt komandas sastāvā nav lielas.

     [+] [-]

, 2020-11-14 12:23, pirms 3 gadiem
Jautajums,ko var iemainīt pret Bledso. Vienīgā cerība CP3, piemetot klat, protams. Un CP3 sobrīd tirgū ir neadekvāti augstu novērtēts- jā,parsteigums bija viņa un OKC spēle pagājušajā sezonā, bet tāpec nevajag pieņemt,ka pēkšņi viņš būs vesels visus PO..

     [+] [-]

, 2020-11-14 12:24, pirms 3 gadiem
Tipiska 2000.-2005. MIN, 2005.-2009. CLE komandas situācija - ir viens līderis, kas spēj pavilkt komandu, CLE pat pamanās vinnēt regulāro sezonu, tomēr play-off pietrūkst, jo viens nav vilcējs. Koks ar diviem galiem - ir it kā sabalancēta komanda, tomēr ar ir par maz.
Tie ntie piki draftā arī neko īsti nedod, jo viss atkarīgs no drafta stipruma, un draftā nav tik daudz spēlētāji, kas varētu uzreiz pienest labumu.Pat BOS tālāk par pusfinālu nav tikusi, LAL pirms LeBrona arī neko daudz nepanāca, pat netika play-off. Tā kā maiņa pret draftu ir riskanta. NO biznesa viedokļa labāk ir spēlēt play-off nekā palikt ārpusē.

     [+] [-]

, 2020-11-14 12:47, pirms 3 gadiem
OKC nevajadzētu pat runāt ar MIL par Polu. Nav gandrīz nekas interesants ko paņemt no MIL. Nu varbūt Divinčenzo. Drfta izvēles sliktas/zemas. Līgumi lieli un gari/ neizdevīgi. Bet Suns toties var piedāvāt 10. piku un vēl Ūbri un Rubio, kurus sezonas laikā var aizmainīt vēl pret kādām drafta izvēlēm, lai oficiāli varētu saniegt 1000 drafta izvēļu skaitu nākamajos 3 gados