Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

D'Antoni: "Karmelo Hjūstonā iederēsies labāk nekā "Knicks""

Krišs Upenieks

D'Antoni: "Karmelo Hjūstonā iederēsies labāk nekā "Knicks""
Karmelo Entonijs
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas ''Rockets'' galvenais treneris Maiks D'Antoni sarunā ar žurnālistiem atzīmējis, ka viņaprāt Karmelo Entonijs Hjūstonas komandā iederēsies krietni labāk nekā Ņujorkas ''Knicks".

"Kad Ņujorkā 2011. gadā aizmainījām pusi komandas, lai no Denveras ''Nuggets'' iegūtu Karmelo Entoniju, daudzi uzskatīja, ka mums jāuzvar čempionāts, bet reāli tas nebija iespējams. Tas radīja lielu spiedienu,'' atzīmējis pašreizējais Hjūstonas ''Rockets'' galvenais treneris Maiks D'Antoni, kurš no 2008. līdz 2012. gadam bija Ņujorkas ''Knicks'' galvenais treneris.

''Uzskatu, ka Hjūstonas ''Rockets'' situācija ir pilnībā atšķirīga. Šobrīd mums komandā ir vairāki veterāni, kuriem prātā ir tikai viena doma - uzvarēt čempionātā, un mums tas reāli ir pa spēkam. Hjūstonā katrs lieliski zina savu lomu un iederas komandas spēlē,'' turpināja D'Antoni.

''Jo lielāki talanti un labāki spēlētāji ir komandā, jo spēcīgāku komandu ir iespējams izveidot. ''Warriors'' ir lielisks piemērs. Cik lieliski komandā iekļāvās Durents, kā viņš palīdz spēlēt labāk visai komandai. Ja komandai ir konkrēts spēles stils un tā pie tā pieturas, tad viss pats par sevi strādā.''

D'Antoni šobrīd nebija skaidras atbildes, vai Karmelo būs starta piecinieks spēlētājs. ''Tā ir lieta, par ko vēl domāsim. Izmēģināsim dažādus variantus. Visi kopā izdomāsim, kāds ir labākais veids, kā mums spēlēt. Tikai visi kopā būsim spēcīgi un gatavi cīnīties par titulu. Vēl nezinu, kāds būs sastāvs, bet izdarīsim visu, lai būtu maksimāli spēcīgi.''

Izmantotie resursi:
Mike D'Antoni says Carmelo Anthony 'better fit'...

     [+] [-]

, 2018-08-14 13:01, pirms 6 gadiem
Hou tiešām būs ļoti spēcīga nākamsezon, domāju, ka viņi paņems titulu, jo šaubos vai GSW atgūs motivāciju, lai arī ko var zināt, jo KD ir psih ļoti stabils.

     [+] [-]

, 2018-08-14 13:22, pirms 6 gadiem
Nu jā Houstonā mīkstie beņķi tak heh vismaz pakaļa nesāpēs

  -1 [+] [-]

, 2018-08-14 13:22, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Hou tiešām būs ļoti spēcīga nākamsezon, domāju, ka viņi paņems titulu, jo šaubos vai GSW atgūs motivāciju, lai arī ko var zināt, jo KD ir psih ļoti stabils.
diez kāpēc lai viņi zaudētu motivāciju??

  +2 [+] [-]

, 2018-08-14 13:27, pirms 6 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: diez kāpēc lai viņi zaudētu motivāciju??
Jebkurā sportā pavēro, pēc lielām uzvarām seko zaudējumi. Par GSW runājot, jau pag sezon bija redzams, kā viņi cīnījās ar motivāciju un beigās laimīgi vinnēja. Ja nebūtu Pola trauma, 100% GSW būtu izkritusi ārā.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-14 14:05, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Hou tiešām būs ļoti spēcīga nākamsezon, domāju, ka viņi paņems titulu, jo šaubos vai GSW atgūs motivāciju, lai arī ko var zināt, jo KD ir psih ļoti stabils.
Vājāka nekā šogad.Bez Arizas un Lūka aizsardzība būs čaw
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-14 16:18, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Jebkurā sportā pavēro, pēc lielām uzvarām seko zaudējumi. Par GSW runājot, jau pag sezon bija redzams, kā viņi cīnījās ar motivāciju un beigās laimīgi vinnēja. Ja nebūtu Pola trauma, 100% GSW būtu izkritusi ārā.
Ja nebūtu Iguodalas trauma, HOU tiktu nopērti 4-2!
Redz GSW regularka ir pie kājas!
Īstais spēks tiek radīts PO, kas arī ir pareiza stratēģija!
Iguodala ar KD pēc kārtējā titula!
GO GSW!

     [+] [-]

, 2018-08-14 17:08, pirms 6 gadiem
Labaak kaa Thunderos noteikti😎 Buus lielaaka briiviba gan speeles zinjaa ,gan emocionaali arii.