Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Somu pirts, 60 pāri apavu un gaisa mitrinātājs: ko līdzi ņem NBA spēlētāji?

Somu pirts, 60 pāri apavu un gaisa mitrinātājs: ko līdzi ņem NBA spēlētāji?
Lū Viljamss uz Orlando atvedis personīgo ierakstu studiju. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija izmitināja spēlētājus īsas pastaigas attālumā no populārākā izklaides parka pasaulē. Basketbolisti dzīvo trīs luksusa viesnīcās – daži paņēmuši līdzi iespaidīgu bagāžu.

Pīdžejs Takers, “Rockets” uzbrucējs

“Nemelošu, uz Orlando paņēmu līdzi vairākas kurpju plauktus. Divus 24 pāriem un vienu 16 pāriem. Man vajag, jo uz vietas nevarēšu papildināt krājumus. Līdzi jābūt visam nepieciešamajam un, sākot no pirmās dienas. Domāju, ka ieskaitot ekipējuma menedžera sūtījumus, man būs vairāk nekā 60 pāri apavu. Jūs jau zināt, man vajadzīga plaša izvēle un liela istaba.

Rišons Holmss, “Kings” centrs

“Iemetu somā pa druskai no visa. Faktiski visu, kas atradās mana skapja pirmajā rindā. Paņēmu līdzi trīs vai četras somas. Nesauktu to par kravāšanos – faktiski sametu visu pēc kārtas.”

Lūks Voltons, “Kings” treneris

“Savādākā lieta, ko paņēmu – maisu ar kafijas pupiņām. Apmēram trīs kilogramus kafijas pupiņu un franču kafijas smalcinātāju. Zināju, ka atradīšos pašizolācijā, tāpēc nodrošinājos ar visu nepieciešamo.”

Sets Karijs, “Mavericks” aizsargs

“Man bija pāris pasūtījumi brīdi, kad aptvēru, ka nokļūšu pašizolācijā. Atvedu nelielu gaisa mitrinātāju, lai padarītu istabu mitrāku un komfortablāku (Orlando atrodas Floridas purvāju apgabala centrā – Sportacentrs.com). Paņēmu līdzi arī pāris citu lietu.”

Redžijs Džeksons, “Clippers” aizsargs

“Domāju, ka Montrels Harels kārtīgi padomāja par visu. Viņš atveda pārvietojamu saunu – superīgi. Būs jāapskata. Lū (Viljamss) paņēma līdzi ierakstu studiju. Cerams, ka pēc čempionu titulu iegūšanas viņš izdos mazo albumu (EP), lai pavēstītu par piedzīvoto.”

Danilo Galināri, “Thunder” uzbrucējs

Pati foršākā lieta – Stīvens Adamss paņēma līdzi ģitāru. Zināju, ka viņš mājās to spēlē, taču negaidīju, ka atvedīs uz Orlando. Es arī spēlēju uz mazas ģitāras – domāju, ka atradīsim laiku, lai kopā pamūzicētu.”

Riks Kārlails, “Mavericks” treneris

“Paņēmu līdzi velo trenažieri un dažus svarus, tāpēc varēšu katru dienu trenēties. Man atsūtīja arī sintezatoru (elektroniskās klavieres). Tā varēšu īsināt laiku un konstruktīvi darboties.”

Pols Milsaps, “Nuggets” uzbrucējs

“Paņēmu līdzi visu iespējamo, lai būtu gatavs jebkurai situācijai. Xbox, grāmatas – izņemot gultu, man līdzi ir viss nepieciešamais.”

Gorans Dragičs, “Heat” aizsargs

“Nepaņēmu līdzi neko īpašu. Šajā situācijā man pietiek ar “iPad” planšeti un telefonu, lai varu aprunāties ar ģimeni un ieraudzīt savus bērnus.

Evans Furnjē, “Magic” aizsargs

“Somas kravāju pēdējā brīdī, tāpēc daudzas lietas aizmirstu. Patiesībā mani tas neuztrauc. Man līdzi ir telefons un dators, tas ir viss, ko man vajag. Arī dažas grāmatas. Protams, varēja būt citādi, taču mana sieva atrodas Francijā un nevarēju tikt pie visiem sūtījumiem.”

Veslijs Metjūzs, “Bucks” aizsargs

“Atvedu dažas sveces, gaisa atsvaidzinātājus un smaržinātājus – lietas, kuras atgādina par mājām Viskonsinā. Paņēmu līdzi foto ar meitu – tas atrodas uz naktsskapīša pie gultas.”

Džavals Makgī, “Lakers” centrs

Kravājos tā, it kā plānotu ievākties jaunā dzīvoklī. Paņēmu līdzi velosipēdu un spēļu konsoli. Ko vēl atvedu? Patiesībā daudzas lietas, kuras neņemtu līdzi parastā izbraukumā. Man ir kādas 10 ceļojumu somas. Traki, vai ne?”

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2020-07-14 20:19, pirms 4 gadiem
Es nezinu vai parejiem mobilajiem sc lietotajiem nav problemas ar reklamam,ko vienkarsi nevar aizvert un stav virsu rakstam? Delj ta jau kuro reizi eju uz adblock brauzeru
, 2020-07-14 20:35, pirms 4 gadiem
sapnis rakstīja: Es nezinu vai parejiem mobilajiem sc lietotajiem nav problemas ar reklamam,ko vienkarsi nevar aizvert un stav virsu rakstam? Delj ta jau kuro reizi eju uz adblock brauzeru
Pāris dienas atpakaļ bija tāda problēma no telefona..Atsakoties no vienas reklāmas otra nāk rindā un tā uz riņķi
Komentāri nav lasāmi.Puse komentāra nav redzama
, 2020-07-14 21:08, pirms 4 gadiem
Es tiko gribēju reset mobile,jo domāju,ka man ir kads vīrus. Izradas ne tikai man ir problēmas ar reklāmām. 😁😁😁😁
, 2020-07-14 21:54, pirms 4 gadiem
Man tas pats, domāju, ka k-kādu malware esmu norāvis uz telefona. Maitas SC!!!! Jārefrešo lapa 5x lai nebūtu reklāma priekšā rakstam vai komentāriem. Un nevar viņu izslēgt, pati reklāma pazūd, bet Google adverts logs tur pat priekšā rakstam vien ir.
, 2020-07-14 22:41, pirms 4 gadiem
Neesmu redzējis nevienu reklāmu kopš ieinstalēju AdGuard aplikāciju.
, 2020-07-15 05:24, pirms 4 gadiem
“Nepaņēmu līdzi neko īpašu. Šajā situācijā man pietiek ar “iPad” planšeti un telefonu, lai varu aprunāties ar ģimeni un ieraudzīt savus bērnus.”

vot tā ir klase
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
11

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.