Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Sakramento "Kings" uzbrucējs Bārnss paziņo par inficēšanos ar Covid-19

Rolands Eliņš

Sakramento "Kings" uzbrucējs Bārnss paziņo par inficēšanos ar Covid-19
Herisons Bārnss. Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Sakramento „Kings” uzbrucējs Herisons Bārnss sociālajā tīklā „Twitter” paziņoja, ka nav ieradies Orlando, jo viņam konstatēts koronavīruss. Viņš gan norādījis, ka jūtas labi un cer pievienoties komandai sezonas izskaņā.

Herisons Bārnss pavēstījis, ka viņam pozitīvs koronavīrusa tests veikts jau iepriekšējā nedēļā, vēl pirms viņa pārstāvētā „KIngs” komanda devusies uz Orlando, kur plānots aizvadīt NBA sezonas izskaņu.

„Pārsvarā esmu bez slimības simptomiem un jūtos labi,” savos sociālajos tīklos raksta Bārnss. Viņš norāda, ka ir karantīnā un ievēro noteiktos drošības protokolus, cerot drīz atkal pievienoties savai komandai, kad tas atkal būs droši.

Bārnss ir svarīgs spēlētājs „Kings” sastāvā. Viņš ir stabils pamatpiecinieka dalībnieks un šosezon vidēji spēlē guvis 14.7 punktus, savācis 4.8 atlēkušās bumbas un veicis 2.4 rezultatīvas piespēles. 28 gadus vecais Bārnss NBA spēlē jau astoto sezonu un iepriekš viņš pārstāvējis Dalasas „Mavericks” un Goldensteitas „Warriors” komandas.

Iepriekš ziņots, ka no „Kings” sastāva ar Covid-19 inficējušies bija arī Džabari Pārkers un Badijs Hīlds, kuri jau pievienojušies komandai, kā arī Aleksejs Leņs, kurš vēl nav saņēmis atļauju doties uz Orlando un atrodas Kalifornijā.

Tikmēr „The Athletic” apskatnieks Šams Šaranija ziņo, ka NBA izveidotajā nometnē Orlando ir noteikts anonīms sakaru kanāls, kurā iesniegt novērojumus par drošības protokolu pārkāpšanu, kas varētu apdraudēt NBA burbuli. Tajā jau esot saņemti vairāki ziņojumi, un daži NBA spēlētāji esot tikuši brīdināti par drošības protokola neievērošanu.