Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Brāļi Adetokunbo nēsās tādu pašu uzrakstu kā "Mavericks" un Porziņģis

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Brāļi Adetokunbo nēsās tādu pašu uzrakstu kā "Mavericks" un Porziņģis
Jannis Adetokunbo. Foto: AP/Scanpix

Vārds "Vienlīdzība" kļuvis par NBA spēlētāju populārāko izvēli pirms sezonas atsākšanas. Šo vēstījumu nesīs arī "Milwaukee Bucks" zvaigzne Jannis Adetokunbo un viņa brālis Tanasis, pirmdien, 13. jūlijā, ziņo ESPN.

NBA vērtīgākais spēlētājs neraizējas par Orlando luksusa viesnīcā piedāvātajiem apstākļiem. “Kā jau teicu, mans numurs ir lielāks par mūsu ģimenes kādreizējo dzīvokli Grieķijā. Man ārkārtīgi paveicies, nevaru sūdzēties un cenšos izbaudīt katru mirkli.”

“Šī ir īpaša situācija,” turpināja Jannis. “Cerams, ka pandēmija neatkārtosies un mums nebūs atkal jāpulcējas kampusā. Šī ir daļa no vēstures – uzturēšanās un piedalīšanās šajā notikumā. Esmu priecīgs, ka atgriežamies pie basketbola – lietas, kuru man patīk darīt.”

Notiekošās pārmaiņas var ietekmēt spēlētāja nākotni – iespējams, ka citas komandas pārsolīs “Bucks” piedāvājumu laikā, kad Jannis gatavojas noslēgt maksimālo līgumu (“supermax”). Milvoki vadība saglabā mieru.

“Varam ietekmēt tikai to, kas ir mūsu kontrolē. Cilvēkiem veidojas attiecības, spēlētājus var pierunāt vai aizrunāt,” teica “Bucks” ģenerālmenedžeris Džons Horsts (Jon Horst). “Man ir pilna pārliecība par manis, trenera un komandas biedru attiecībām ar Janni par to, ko darām un pārstāvam.”

Jannis un viņa brālis Tanasis no 30. jūlija līdz 2. augustam dosies laukumā ar vārdu “Vienlīdzība” (Equality). Tas pats vārds būs redzams Dalasas “Mavericks” spēlētāju kreklu aizmugurē. Kristaps Porziņģis uzrakstu nēsās latviešu valodā.

Spēlētāju asociācijas (NBPA) izpilddirektore Mišela Robertsa pagājušajā nedēļā sarunā ar ESPN atzina, ka vārds “Vienlīdzība” bijusi basketbolistu populārākā izvēle, runājot par līgas ieteiktajiem 29 sociālā taisnīguma vēstījumiem. Otrajā vietā ir “Black lives matter”.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-14 10:56, pirms 4 gadiem
Ja reiz Porziņģis nēsās šo vārdu latviešu valodā, tad cerams tas vismaz būs ar visām garumzīmēm, nevis tā kā viņa uzvārds, kuram garumzīmes pazudušas...

  +2 [+] [-]

, 2020-07-14 12:08, pirms 4 gadiem
petravicus rakstīja: Ja reiz Porziņģis nēsās šo vārdu latviešu valodā, tad cerams tas vismaz būs ar visām garumzīmēm, nevis tā kā viņa uzvārds, kuram garumzīmes pazudušas...
Kāpēc tavam lietotājvārdam nav mīkstinājuma zīmju?

     [+] [-]

, 2020-07-14 21:46, pirms 4 gadiem
One Man Show! rakstīja: Kāpēc tavam lietotājvārdam nav mīkstinājuma zīmju?
Kāpēc tavs lietotājvārds nav latvisks?