Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arī "Kings" centrs Holmss pārkāpis NBA burbuļa noteikumus un spiests sēdēt karantīnā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Arī "Kings" centrs Holmss pārkāpis NBA burbuļa noteikumus un spiests sēdēt karantīnā
Rišons Holmss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Sakramento "Kings" centram Rišonam Holmsam jāpavada papildus desmit dienas pašizolācijā, jo viņš bez atļaujas pametis Orlando izveidoto burbuli, lai sagaidītu pasūtītā ēdiena piegādi.

"Atvainojos par izdarīto un gaidu brīdi, kad varēšu pievienoties saviem komandas biedriem cīņā par iekļūšanu play-off," paziņojumā pavēstīja pats Rišons Holmss. Viņš netīšām esot atstājis Disnejlendas teritoriju, kas basketbolistiem nav atļauts, lai saņemtu no ārpasaules pasūtīto ēdienu. Tādējādi viņš pārkāpis noteikumus un būs spiests pavadīt desmit dienas pašizolācijā. Divas no tām Holsam jau ir aiz muguras.

Brīdī, kad basketbolisti ieradās Orlando izveidotajā burbulī, kas domāts tikai komandu pārstāvjiem, katram bija jāpavada laiks savā viesnīcas istabā līdz brīdim, kad ar vairāk kā 24 stundu intervālu bijušas divas negatīvas analīzes. Gadījumā, ja basketbolists atstāj burbuļa teritoriju, viņam tiek veiktas jau nopietnākas analīzes, plus noteikta desmit dienu pašizolācija.

26 gadus vecais Holmss šajā sezonā starta pieciniekā devies 33 spēlēs. Vidēji mačā viņš laukumā pavadīja 28,8 minūtes, izceļoties ar 12,8 punktiem un 8,3 atlēkušajām bumbām. "Kings" Rietumu konferencē ieņem tikai 11. vietu, sakrāts par četrām uzvarām mazāk nekā astotās vietas īpašniecei Memfisas "Grizzlies", tāpēc cīņa par play-off solās būt ļoti sarežģīta.

Iepriekš bija zināms, ka netīšām teritoriju atstājis arī Hjūstonas "Rockets" uzbrucējs Brunu Kaboklu, tomēr viņa loma komandā ir daudz mazāka, salīdzinot ar Holmsu – vidēji tikai astoņas minūtes spēlē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...